Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

H Apple πέφτει στη δεύτερη θέση σε πωλήσεις για το τρίτο τρίμηνο του 2011

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
140 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#121   hyperlost

hyperlost

iPH Addict

• 855 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:iwhisto

Δημοσίευση 30/10/2011 - 12:56

Αυτο ειναι σχετικο φιλε μου, οι λογοι για jb ειναι απειροι. Το πιο απλο ειναι οτι βρισκεις ολες τις συσκευες δωρεαν. Ειδικα τα προγραμματα πλοηγησης που ειναι πανακριβα ειναι μεγαλη υποθεση. Μετα κανεις τετοιο customization που πραγματικα αλλαζεις το κινητο και το κανεις οπως γουσταρεις.

Για μενα δεν αξιζει μια το iphone αν δεν το jbκαρεις, καλυτερα να παρεις android τοτε που θα σου βγει πιο φτηνα

Ναι σιγουρα ειναι απειροι οι λογοι, αλλα δε μιλαμε για πειρατεια εδω.. Ειναι φορουμ :P
υποθετικα ομως ακομα και σε αυτη τη περιπτωση στο android βαζεις οτι θες χωρις να κανεις root ( jb αντιστοιχα). Ειναι απειρα τα sites και βρισκεις ευκολα σπασμενα apps. Κρατας την εγγυηση και εχεις πειρατικα apps, η google και η εταιρια της συσκευης δε μπορει να σου κανει τιποτα.. Συνεπως για αυτο το λογο και μονο εδω το android τα παει καλυτερα.. Υποθετικα μιλωντας παντα, δεν επικροτουμε την πειρατεια!

Για το customazation εχω διαφορετικη αποψη γιατι στις προηγουμενες συσκευες που εδωσαν μεσω cydia τετοιες δυνατοτητες εχασαν πολυ σε ταχυτητα και αποκριση, οπως εχασε και το 4 με τα multi gestures για παραδειγμα. Αν δεν υπηρχε προβλημα αποκρισης θα το εκανε και η apple.. Δυστυχως δε μπορεις να παρεις φθηνο android για να τα εχεις ολα τα καλα του λειτουργικου, θα κολλαει σα διαολος, θες αναγκαστικα χαι εντ για ειναι smooth..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#122   hyperlost

hyperlost

iPH Addict

• 855 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:iwhisto

Δημοσίευση 30/10/2011 - 13:53

Το μόνο θέμα με το android απότι είχα διαβάσει είναι οτι είναι πιο susceptible σε ιους?

Ναι ισχυει, αλλα -χωρις να ειναι απολυτα σωστο μετρο συγκρισης- ειναι οσο ευαλωτο ειναι μια συσκευη με jb..για να γινω καλυτερα αντιληπτος το μοναδικο προβλημα τωρα ερχεται κυριως με τα σπασμενα apps. Ειναι στην υποκειμενικοτητα του καθενος να κατεβαζει οτι θελει, ενω βλεπει στα σχολια των φορουμ ή των εφαρμογων οτι εχει ιο..
Πχ οποιος εχει ασχοληθει με το θεμα αυτο στο android θα θυμαται το σαλο που ειχε γινει με το applanet, το πειρατικο market, που ειχαν βαλει ιους και πολλοι αντι να κατεβαζαν τα και "καλα κανονικα" apps κατεβαζαν αυτα με τους ιους γιατι δε κοιταγε κανενας τα σχολια των χρηστων.. Που δεν ηταν και λιγα. Το Cydia ειναι πιο παλιο και πιο οργανωμενο για να βαζουν αππ εκει οσα δε τα περναει η apple, ενω απο την αλλη στο android γινεται χαμος ακομα. Υπαρχουν πολλα διαφορετικα apps για να βρισκεις εφαρμογες "ελευθερες" και πολλα σαιτ/φορουμ που θελουν προσοχη ακομα στο τι κατεβαζεις. Αλλα γενικα υπαρχουν αξιοπιστα και σε αυτο το χωρο σαιτ/φορουμ.

Αν καποιος δε ξερει ή δεν ειναι σιγουρος για το τι βαζει, κοιταει τι δικαιωματα θα παρει το app κατα την εγκατασταση..
για τις εφαρμογες που μπαινουν στο market τις επισημες δεν υπαρχει πλεον προβλημα.

Ελπιζω να σε καλυψα πληρως :P

#123   iMarilina

iMarilina

-

• 13.499 μηνύματα
  • Twitter:@Ivory_Marilina
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:MarilinaTz

Δημοσίευση 30/10/2011 - 13:55

Ναι ισχυει, αλλα -χωρις να ειναι απολυτα σωστο μετρο συγκρισης- ειναι οσο ευαλωτο ειναι μια συσκευη με jb..για να γινω καλυτερα αντιληπτος το μοναδικο προβλημα τωρα ερχεται κυριως με τα σπασμενα apps. Ειναι στην υποκειμενικοτητα του καθενος να κατεβαζει οτι θελει, ενω βλεπει στα σχολια των φορουμ ή των εφαρμογων οτι εχει ιο..
Πχ οποιος εχει ασχοληθει με το θεμα αυτο στο android θα θυμαται το σαλο που ειχε γινει με το applanet, το πειρατικο market, που ειχαν βαλει ιους και πολλοι αντι να κατεβαζαν τα και "καλα κανονικα" apps κατεβαζαν αυτα με τους ιους γιατι δε κοιταγε κανενας τα σχολια των χρηστων.. Που δεν ηταν και λιγα. Το Cydia ειναι πιο παλιο και πιο οργανωμενο για να βαζουν αππ εκει οσα δε τα περναει η apple, ενω απο την αλλη στο android γινεται χαμος ακομα. Υπαρχουν πολλα διαφορετικα apps για να βρισκεις εφαρμογες "ελευθερες" και πολλα σαιτ/φορουμ που θελουν προσοχη ακομα στο τι κατεβαζεις. Αλλα γενικα υπαρχουν αξιοπιστα και σε αυτο το χωρο σαιτ/φορουμ.

Αν καποιος δε ξερει ή δεν ειναι σιγουρος για το τι βαζει, κοιταει τι δικαιωματα θα παρει το app κατα την εγκατασταση..
για τις εφαρμογες που μπαινουν στο market τις επισημες δεν υπαρχει πλεον προβλημα.

Ελπιζω να σε καλυψα πληρως :P

Ναι! Το μόνο θέμα που τουλάχιστον εγώ μένω μακρυά στο Jailbreak είναι το ssh, την πάτησα με έναν ιο γιατι ηλιθιωδώς δεν είχα ασχοληθεί, απλα το δοκίμασα το mobile terminal και δεν άλλαξα password και μετά έβλεπα ένα θεματάκι με κάποιο file που τρύπωνε μέσα και εφαγα ολο το κινητό απο ifile και το βρήκα το αρχείο και έκανα τον οδηγό που διάβασα και τοσβησα. Πηγα μετα, αλλαξα το root password σε κάτι δικό μου, και απο τοτε δεν τοχω ξαναχρησιμοποιήσει.
Whatsapp doc?

#124   apostonikos

apostonikos

iPH newbie

• 35 μηνύματα

Δημοσίευση 30/10/2011 - 14:07

Η Samsung εχει φυγει ουτε προκειται να τη φτασει πια η Apple αλλα το θεμα ειναι θα συνεχιζει να πεφτει ειναι ηδη στη 5 θεση και συνεχιζει προς τα κατω.
Οσο και αν ενοχλει μερικους η πτωση εχει να κανει με το jailbreak.
Προσωπικα ολοι οσοι ξερω που εχουν iphone (μπορω να πω εκατονταδες λογω δουλειας) το αγορασαν iphone επειδη καπου ειδαν τις δυνατοτητες του jailbreak
Aκομα και αυτοι που δεν το εχουν κανει τους εχω ακουσει να υποστηριζουν διακαως τις δυνατοτητες που εχει ενα jailbreak iphone -εχοντας παντα στο μυαλο τους οτι μπορουν να το κανουν ευκολα οποτε θελησουν.
Tωρα τι παραπανω κανει ενα samsung εκτος απο Navigator, Remote Desktop, CCTV, Voip, Games(*),VPΝ, etc που τα κανει κ το Iphone εχει ενα radio, Bluetooth, OpenVpn, και μπορεις να σβηνεις τις κλησεις που θες σαν ανθρωπος για να μην τις βρισκει η γκομενα σου..
Ασε που ειναι παναλαφρο και ακομα και να σου πεσει δυσκολα θα παθει ζημια σε αντιθεση με το iphone που γλιστραει και σα μπανανοφλουδα.
Τωρα αν κυκλοφορησει το 5 η το 4S ειναι για κατι ηλιθια υποκειμενα που το μονο που τους νοιαζει ειναι η μουρη και στη πραξη δε χρησιμοποιουν ουτε το 1% απο τις δυνατοτητες του Iphone

Eπαναλαμβανω για μερικους ηλιθιους
ΤΟ μυστικο ειναι στο JailBreak και στο Unlock

Πρωτα απ ολα αυτο που λες ειναι παναλαφρο ρωτα οποιον κατοχο GS2 θελεις να σου πει πως το κινητο ειναι ΤΟΣΟ ελαφρυ που του φευγει απο τα χερια επειδη δεν το νιωθει ! Εχει φυγει η Samsung αντιγραφοντας την Apple θελεις να πεις. Μη μου πεις πως ολα ειναι συμπτωματικα. Ουτε οταν εβγαλε το Galaxy Tab 10.1 πηγε και εβγαλε το smart case ΟΛΟΙΔΙΟ με του Ipad.

Συνημμένο αρχείο  TmUj2.jpg   518,75KB   17 λήψεις

Τελευταία επεξεργασία από: apostonikos, 30/10/2011 - 14:08

#125   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 30/10/2011 - 16:48

Πρωτα απ ολα αυτο που λες ειναι παναλαφρο ρωτα οποιον κατοχο GS2 θελεις να σου πει πως το κινητο ειναι ΤΟΣΟ ελαφρυ που του φευγει απο τα χερια επειδη δεν το νιωθει ! Εχει φυγει η Samsung αντιγραφοντας την Apple θελεις να πεις. Μη μου πεις πως ολα ειναι συμπτωματικα. Ουτε οταν εβγαλε το Galaxy Tab 10.1 πηγε και εβγαλε το smart case ΟΛΟΙΔΙΟ με του Ipad.

Συνημμένο αρχείο  TmUj2.jpg   518,75KB   17 λήψεις

E KAI?? που ειναι το προβλημα??

#126   mikelev

mikelev

iPH Enthousiast

• 543 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 30/10/2011 - 17:11

Ωραια λοιπον εσυ μιλεσες για κόπιες και εγώ απλά σου ανέφερα ότι και η apple έχει πάρει στοιχεία απο άλλο κινητο μπας και πάρεις μπρος. Δεν κολησα στη γραφιδα που λεσ αλλα στο γεγονοσ το οτι δεν γνωριζεισ τιποτα περα απο το iPhone. Που το είδες ότι εγινα χρονομηχανη; Η απλά δε σε συμφέρει; Άκου ιεροσυλία...σιγά μην είναι και υβριστες.

το πρώτο μου κινητό ήταν gh 337 :) οποτε για το αν γνωρίζω τιποτα ή οχι περα απτο iphone μάλλον έχεις πέσει έξω.δν έχω κανένα πρόβλημα ουτε λες κατι που δν με συμφέρει αφου προφανώς δν έχω μετοχές της apple.απλά λεω τα πράγματα με το όνομα τους.μάλλον εσύ έχεις σοβαρό πρόβλημα με την apple.μιλάμε για συγκεκριμένες εταιρείες του ποστ και συ μου λές για qtek.είναι σαν να σου λέω τι γνώμη έχεις για την primera division και εσύ μου λές για το copa libertadores.

#127   Jeronimos

Jeronimos

iPH User

• 139 μηνύματα

Δημοσίευση 30/10/2011 - 17:26

το πρώτο μου κινητό ήταν gh 337 :) οποτε για το αν γνωρίζω τιποτα ή οχι περα απτο iphone μάλλον έχεις πέσει έξω.δν έχω κανένα πρόβλημα ουτε λες κατι που δν με συμφέρει αφου προφανώς δν έχω μετοχές της apple.απλά λεω τα πράγματα με το όνομα τους.μάλλον εσύ έχεις σοβαρό πρόβλημα με την apple.μιλάμε για συγκεκριμένες εταιρείες του ποστ και συ μου λές για qtek.είναι σαν να σου λέω τι γνώμη έχεις για την primera division και εσύ μου λές για το copa libertadores.

Απο εκεινο το Ericsson πηγεσ μαλλον κατευθειαν σε iPhone δεν υπάρχει περίπτωση. Η qtek είναι η HTC πλέον οπότε στο πόστ για τις συγκεκριμένες εταιρείες που μιλάς μάλλον είναι στους others. ελπιζω να σε καλυψα τώρα. Το τι γνωρίζεις είναι εμφανεστατο. Τα ποδοσφαιρικά μάλλον τα ξέρεις καλύτερα απότι βλέπω.

Τελευταία επεξεργασία από: Jeronimos, 30/10/2011 - 17:29

#128   mikelev

mikelev

iPH Enthousiast

• 543 μηνύματα

Δημοσίευση 30/10/2011 - 17:45

Απο εκεινο το Ericsson πηγεσ μαλλον κατευθειαν σε iPhone δεν υπάρχει περίπτωση. Η qtek είναι η HTC πλέον οπότε στο πόστ για τις συγκεκριμένες εταιρείες που μιλάς μάλλον είναι στους others. ελπιζω να σε καλυψα τώρα. Το τι γνωρίζεις είναι εμφανεστατο. Τα ποδοσφαιρικά μάλλον τα ξέρεις καλύτερα απότι βλέπω.

τώρα μου λες οτι έγινε htc προφανώς και είναι γνωστό.μίλαγες συγκεκριμένα για το qtek s100 σαυτό αναφέρομαι σε ολα τα ποστ.παίζεις με τις λέξεις προσπαθώντας να αποδείξεις τι δν μπορώ να καταλάβω.δν θα συνεχίσω γιατι το πας επι προσωπικού και τρολλάρεις..ετσι εξηγείται γιατι υποστηρίζεις qtek είσαι χρήστης htc.πες το εξαρχής να το σεβαστούμε και μην μας πας γύρω γύρω κωλοτούμπες οτι η qtek το 1821 το βγαλε πρωτη και η apple αντέγραψε κλπ κλπ. αλλα κυρίως μη λες ανάκριβειες και κάνεις επίθεση κανοντας σεξ στο thread.

#129   Jeronimos

Jeronimos

iPH User

• 139 μηνύματα

Δημοσίευση 30/10/2011 - 17:58

τώρα μου λες οτι έγινε htc προφανώς και είναι γνωστό.μίλαγες συγκεκριμένα για το qtek s100 σαυτό αναφέρομαι σε ολα τα ποστ.παίζεις με τις λέξεις προσπαθώντας να αποδείξεις τι δν μπορώ να καταλάβω.δν θα συνεχίσω γιατι το πας επι προσωπικού και τρολλάρεις..ετσι εξηγείται γιατι υποστηρίζεις qtek είσαι χρήστης htc.πες το εξαρχής να το σεβαστούμε και μην μας πας γύρω γύρω κωλοτούμπες οτι η qtek το 1821 το βγαλε πρωτη και η apple αντέγραψε κλπ κλπ. αλλα κυρίως μη λες ανάκριβειες και κάνεις επίθεση κανοντας σεξ στο thread.

Σσσσσσσντοινγκ....τζακποτ. Και ξαναλέω το τι γνωρίζεις είναι εμφανεστατο. Δεν προσπαθώ να αποδείξω κάτι που φαίνεται. Οτιδήποτε δεν είναι apple είναι troll...ο κλασικός

#130   mikelev

mikelev

iPH Enthousiast

• 543 μηνύματα

Δημοσίευση 30/10/2011 - 18:07

Σσσσσσσντοινγκ....τζακποτ. Και ξαναλέω το τι γνωρίζεις είναι εμφανεστατο. Δεν προσπαθώ να αποδείξω κάτι που φαίνεται. Οτιδήποτε δεν είναι apple είναι troll...ο κλασικός

δν μπορω να σε καταλάβω ειλικρινά.κολλάς στην συνεργασία qtek και htc.πρέπει να γράφουμε και αναλυτικά το τι κ πως για να σου αποδείξουμε τι εννοούμε λες και παίζουμε παιχνίδι γνώσεων.νομίζω το νόημα είναι το ίδιο.το να μοιράζεις εντυπώσεις απτο πληκτρολόγιο ειναι το πιο εύκολο.και σου ξαναλέω οτι δν έχω μετοχές στην apple και εγώ πρώτος μπορώ να σου βρώ διάφορα μειονεκτήματα σε iphone.

#131   Jeronimos

Jeronimos

iPH User

• 139 μηνύματα

Δημοσίευση 30/10/2011 - 18:22

δν μπορω να σε καταλάβω ειλικρινά.κολλάς στην συνεργασία qtek και htc.πρέπει να γράφουμε και αναλυτικά το τι κ πως για να σου αποδείξουμε τι εννοούμε λες και παίζουμε παιχνίδι γνώσεων.νομίζω το νόημα είναι το ίδιο.το να μοιράζεις εντυπώσεις απτο πληκτρολόγιο ειναι το πιο εύκολο.και σου ξαναλέω οτι δν έχω μετοχές στην apple και εγώ πρώτος μπορώ να σου βρώ διάφορα μειονεκτήματα σε iphone.

Ήταν που θα σταματουσες κιόλας. Εσύ τι μοιράσες με το πόστ περί κόπιες ρε φίλε. Εντυπώσεις και μάλιστα λανθασμένες. Εσένα δηλαδή σε πείραξε που κάποια άλλη εταιρεία κατασκευεσε πρώτη τέτοιου είδος κινητά και που μάλιστα υπάρχει στον ανταγωνισμό με άλλο όνομα. Μπορεί να σε ενοχλεί αλλα έτσι ειναι

#132   apostonikos

apostonikos

iPH newbie

• 35 μηνύματα

Δημοσίευση 30/10/2011 - 18:49

Μιλαμε για τεραστιες εταιριες και η Samsung καθεται και αντιγραφη 100% την Apple και μετα μου λετε η Samsung εκανε αυτο το ενα τ αλλο. Η Samsung εχει καταντησει απομοιμηση της Apple με τα ξεφτυλικια που κανει

#133   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 30/10/2011 - 18:53

Μιλαμε για τεραστιες εταιριες και η Samsung καθεται και αντιγραφη 100% την Apple και μετα μου λετε η Samsung εκανε αυτο το ενα τ αλλο. Η Samsung εχει καταντησει απομοιμηση της Apple με τα ξεφτυλικια που κανει

και γιατι η apple συνεργαζεται με την samsung για τα parts του iphone?

γιατι η τεραστια apple δεν τα κατασκευαζει μονη της?

Τελευταία επεξεργασία από: parafron4, 30/10/2011 - 18:54

#134   apostonikos

apostonikos

iPH newbie

• 35 μηνύματα

Δημοσίευση 30/10/2011 - 18:55

Δειξε μου τη συνεργασια τους...

#135   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα