Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Η TC Electronic παρουσιάζει την εφαρμογή TonePrint


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   sepsis

sepsis

    iPH Hero

  • 8.236 μηνύματα
  • Twitter:@hsouris
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 08/11/2011 - 19:40

H TC Electronic είναι μια εταιρεία καταξιωμένη στο χώρο της μουσικής με προϊόντα και λύσεις που προτιμούν μερικοί από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες στον πλανήτη. Πριν λίγους μήνες η εταιρεία κυκλοφόρησε μια νέα σειρά πεταλιών με τον τίτλο "TonePrint" με τα οποία μπορούσε κανείς να αποκτήσει σε ένα πεταλάκι μερικούς signature ήχους διάφορων διάσημων καλλιτεχνών.

Αναρτημένη εικόνα


Η TC Electronic σήμερα πάει ένα βήμα παραπέρα παρουσιάζοντας μια νέα καινοτόμα εφαρμογή για iOS με την οποία μπορείτε να "στείλετε" οποιονδήποτε TonePrint ήχο στο πεταλάκι σας απευθείας από τη συσκευή σας εύκολα, απλά και γρήγορα! Πραγματικά, ο τρόπος που επιτυγχάνεται αυτό είναι ιδιοφυής! Κάθε TonePrint έχει μετατραπεί σε ένα μοναδικό μαγνητικό παλμό που μπορείτε να εκπέμψετε από το ηχείο του iPhone κατευθείαν στον μαγνήτη της κιθάρας σας και μέσω του καλωδίου κατευθείαν στο πεταλάκι! Επειδή δεν υπάρχουν δεδομένα δεν έχει σημασία εάν το περιβάλλον είναι θορυβώδες ή όχι, δεν απαιτείται σύνδεση ίντερνετ ή κάτι τέτοιο...απλώς λειτουργεί!

Η εφαρμογή για το iPhone διατίθεται δωρεάν και περιέχει σε μορφή mp3 όλα τα TonePrints που θα μπορούν να αναβαθμίζονται σε μελλοντικές αναβαθμίσεις. Θα χρειαστείτε, φυσικά, εκτός του iPhone και το αντίστοιχο πεταλάκι της εταιρείας, μια κιθάρα και ένα καλώδιο. Πρέπει να δείτε οπωσδήποτε το demo βίντεο για να καταλάβετε πόσο ιδιοφυής είναι ο σχεδιασμός της εφαρμογής και πόσο απλά λειτουργεί:

http://www.dailymotion.com/video/xm7qjz_tc-electronic-toneprint_tech

Εάν διαθέτετε κάποιο συμβατό TonePrint πετάλι μπορείτε να κατεβάσετε τώρα την εφαρμογή δωρεάν από το App Store [iTunes link] και να πειραματιστείτε! Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ενημερωθείτε από την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας.

Follow me on twitter


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   Panar

Panar

    iPH newbie

  • 87 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 08/11/2011 - 20:07

Η εφαρμογή είναι απλά θεικη! Λειτουργεί τέλεια και σε βγάζει από τον κόπο να ψάχνεις καλώδια.!!

#3   LiKBeAsT

LiKBeAsT

    iPH Member

  • 232 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 08/11/2011 - 21:56

Πράγματι πολύ έξυπνο.

Από οτι κατάλαβα περνάει τις "ρυθμίσεις" για τους διάφορους ήχουν, όπως πχ μπορείς να περάσεις από τον υπολογιστή σε κάποιες πεταλιέρες.

Η απορία μου είναι η εξής: κάθε πεταλάκι θα έχει κάποιο ορισμένο σετ απο ήχους που μπορείς να του στείλεις; Λογικά δεν θα μπορούν όλα να παίζουν όλους τους ήχους...


Εδώ ένα βιντεο με λίγες παραπάνω λεπτομέρειες για την λειτουργία του.

Τελευταία επεξεργασία από: LiKBeAsT, 08/11/2011 - 21:59


#4   LiKBeAsT

LiKBeAsT

    iPH Member

  • 232 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 08/11/2011 - 22:26

Η απορία μου είναι η εξής: κάθε πεταλάκι θα έχει κάποιο ορισμένο σετ απο ήχους που μπορείς να του στείλεις; Λογικά δεν θα μπορούν όλα να παίζουν όλους τους ήχους...


με μια ματιά στην εφαρμογή ναι, έτσι είναι :)




Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες