Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Ποιος ο λογος αγορας απο Ελλαδα? Μας δουλευουν?


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
45 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#46   Tillter

Tillter

    iPH Contributor

  • 1.271 μηνύματα
  • Twitter:@Till773
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2
  • GameCenter:Kajuku

Δημοσίευση 27/11/2011 - 19:51

Δεν καταλαβαίνω γιατί κράζετε συνολικά τις εταιρίες. Την εταιρία δεν τη φτιάχνει κάποιος για να κερδίσουμε εμείς την κάνει για να βγάλει λεφτά. Ειδικά στην Ελλάδα που υπερφορολογούνται τα πάντα φυσικό είναι ένα προϊόν εισαγωγής και πολυτελείας με μεγάλη ζήτηση να έρχεται κοπανημένο.

Τώρα ειδικά ως προς τα προγράμματα προφανώς δεν απευθύνονται σε ιδιώτες που θα μιλάνε με τη γυναίκα τους και το παιδί τους. Για μένα πχ ένα πάγιο 60Ε με το οποίο έχω 250 λεπτά προς τρίτες εταιρίες και 1500 προς σταθερά + ίντερνετ και τα ΚΑΙΩ ΟΛΑ είναι πάρα πολύ φτηνό το πρόγραμμα αλλά με τη συσκευή δεν παίζω angry birds μιλάω με κόσμο και στέλνω e-mails που με τη σειρά τους μου βγάζουν λεφτά. Έτσι πάνε αυτά. Ούτε θα δεί κανείς ποτέ το κινητό μου στο τραπέζι με τους καφέδες ή πρώτη μούρη σε κάθε μπαρ. Συμπέρασμα: Τα προγράμματα απευθύνονται σε συγκεκριμένο κοινό με συγκεκριμένες ανάγκες δεν φτιάχνονται για να πάρεις φτηνότερα το άηφον.

Να τα δούμε κάποτε σε αυτόν τον τόπο λίγο αντικειμενικά τα πράγματα: Δε μπορεί ρε φίλε να αγοράζεις φερράρι και μετά να ψάχνεις φτηνή βενζίνη γιατί δε σου περισσεύουν. Και με την ίδια λογική είναι μεγάλη ξεφτίλα να τα χώνεις για συσκευή και μετά να ψάχνεσαι στα φόρουμ πως να κρακάρεις κανα wifi πως να κονομήσεις 79 λεπτά από κανά ινστάλλους και άλλες γυφτιές.

Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν κι επιδέξιους κ.... σοφή λαϊκή παροιμία και ναι σόρρυ που θα το πω έτσι αλλά αν ρε παιδιά ο μισθός είναι 600 και παίρνεις άηφον τότε δε φταίει ο πάροχος φταίει κάτι άλλο.

Απλό και ξεκάθαρο συμπέρασμα: Όποιος μπορεί ας το πάρει το καινούριο το παλιό όποιο γουστάρει και να το χαίρεται. Όποιος δε μπορεί ας μην κράζει όσους μπορούν και ας ψάξει να βρεί κάτι εφάμιλλο που να καλύπτει τις πραγματικές του ανάγκες και όχι τη μόστρα του.


Τα είπες όλα, σου βγάζω το καπέλλο...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες