Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Εφαρμογή για έλεγχο υπολοίπου Cosmote?

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
21 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   tasos77

tasos77

iPH Contributor

• 1.111 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 22/11/2011 - 00:22

καλημέρα

ειδα σε Htc την παρακάτω εικόνα στο Lock screen

η οποία δίνει πληροφορίες για τα διαθέσιμα υπόλοιπα του πακέτου σε καρτοκινητό Whatsup

και η κάτοχος του κινητού με ενημέρωσε πως υπάρχει και για συνδρομητές συμβολαίου

υπάρχει αντίστοιχη εφαρμογή για iphone που κάνει την λειτουργία ελέγχου είτε με το μηνυμα για τους συνδρομητές είτε για το 1314 για τα καρτοκινητά?

ευχαριστώ

Συνημμένα αρχεία

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   nikoz87

nikoz87

iPH Intergalactic Leader

• 21.572 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:TheNikoz

Δημοσίευση 22/11/2011 - 00:43

Εγώ που έχω σύνδεση Cosmote στέλνω "Υπ" στο 1256 και μου λέει υπόλοιπο λεπτών,μηνυμάτων,MB και του οικογενειακού πακέτου!! Όλες οι μετρήσεις είναι μέχρι την τελευταί φορά που χρησιμοποίησα ένα εκ των παραπάνω! Για εφαρμογή της Cosmote δεν ξέρω κάτι!!

#3   iJulio

iJulio

iPH User

• 151 μηνύματα
  • Twitter:@julio_kk
  • Κινητό: iPhone 4S
  • GameCenter:iJulio

Δημοσίευση 22/11/2011 - 01:02

Δεν νομίζω φίλε Τάσο. Τόσο καιρό με iPhone δεν έχω ακούσει κάτι για τέτοιο πρόγραμμα

#4   tasos77

tasos77

iPH Contributor

• 1.111 μηνύματα

Δημοσίευση 22/11/2011 - 01:04

Εγώ που έχω σύνδεση Cosmote στέλνω "Υπ" στο 1256 και μου λέει υπόλοιπο λεπτών,μηνυμάτων,MB και του οικογενειακού πακέτου!! Όλες οι μετρήσεις είναι μέχρι την τελευταί φορά που χρησιμοποίησα ένα εκ των παραπάνω! Για εφαρμογή της Cosmote δεν ξέρω κάτι!!

το YΠ εδώ και καιρό έχει προταθεί για αντικατάσταση στέλνοντας το 1 στο 1256
δοκίμασέ το

μου κάνει εντύπωση... να το έχουν οι Android-αδες και εμείς όχι...

#5   tasos77

tasos77

iPH Contributor

• 1.111 μηνύματα

Δημοσίευση 22/11/2011 - 01:05

---hint---

πρόταση για Developers

#6   argate7

argate7

iPH Contributor

• 1.735 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 22/11/2011 - 01:19

Πραγματικά, αν γινόταν κάτι τέτοιο θα ήταν φανταστικό!!

#7   tasos77

tasos77

iPH Contributor

• 1.111 μηνύματα

Δημοσίευση 22/11/2011 - 01:23

δεν ειναι και τοσος κοπος το 1256 για το συμβολαιο

για το καρτοκινητό όμως η κλήση 1314 ειναι (πατήστε 1, πατήστε 2, πατήστε τα μου που λεει και η διαφήμιση)

και το καρτοκινητό μαθαίνει με υπόλοιπο τα υπολειπόμενα μηνυματα και χρόνο του πακέτου του

και λεω αντιστράφηκαν οι ρόλοι? το έχει το android market και οχι το Iphone market?

ιδεα για τους developers

αν εχει πουλησει τόσο το DoubleCheck που το έχω αγοράσει και εγώ

#8   Reload

Reload

iPH User

• 109 μηνύματα
  • GameCenter:reloads2000

Δημοσίευση 22/11/2011 - 01:27

Αρκετα βολικη εφαρμογη θα ελεγα...Αναμενουμε νεα απο developers

Τελευταία επεξεργασία από: Reload, 22/11/2011 - 01:27

#9   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 22/11/2011 - 01:28

δεν ξέρω εαν apple θα το επιτρέψει στο appstore κατι τέτοιο να βγει γιατί στην πράξη η εφαρμογή γίνεται superuser και στέλνει μηνυματα για ενημερώνεται και που ξέρουμε οτι κάποιος δεν θα το κάνει για κακόβουλη χρήση ή χρέωση κρυφή με αυτόν τον συλλογισμό θα αποριφθεί μια τέτοια εφαρμογή από το appstore και δεν είναι και παράλογος τελειως

#10   argate7

argate7

iPH Contributor

• 1.735 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 22/11/2011 - 01:32

Να ρωτήσω κάτι άσχετο τώρα εγώ?? Πες ότι μπορώ και φτιάχνω μια τέτοια εφαρμογή. Θα πρέπει να την περάσω στο app store για να την έχω στο κινητό μου? Δεν μπορώ να την έχω μόνο για την πάρτυ μου σε jb συσκευή?? Ερώτηση κάνω για να δω αν μπορεί κάποιος να τρέξει μια custom εφαρμογή στο κινητό του και μόνο.

#11   ktsour

ktsour

iPH User

• 102 μηνύματα

Δημοσίευση 22/11/2011 - 15:27

δεν ξέρω εαν apple θα το επιτρέψει στο appstore κατι τέτοιο να βγει γιατί στην πράξη η εφαρμογή γίνεται superuser και στέλνει μηνυματα για ενημερώνεται και που ξέρουμε οτι κάποιος δεν θα το κάνει για κακόβουλη χρήση ή χρέωση κρυφή με αυτόν τον συλλογισμό θα αποριφθεί μια τέτοια εφαρμογή από το appstore και δεν είναι και παράλογος τελειως

Συμφωνώ απόλυτα. Δεν πρόκειται η Apple να δώσει ποτέ πρόσβαση στις κλήσεις του χρήστη. Εδω δε δίνει πρόσβαση στο ιστορικό των κλήσεων !!!

#12   ktsour

ktsour

iPH User

• 102 μηνύματα

Δημοσίευση 22/11/2011 - 15:30

Να ρωτήσω κάτι άσχετο τώρα εγώ?? Πες ότι μπορώ και φτιάχνω μια τέτοια εφαρμογή. Θα πρέπει να την περάσω στο app store για να την έχω στο κινητό μου? Δεν μπορώ να την έχω μόνο για την πάρτυ μου σε jb συσκευή?? Ερώτηση κάνω για να δω αν μπορεί κάποιος να τρέξει μια custom εφαρμογή στο κινητό του και μόνο.

Ως developer έχεις τη δυνατότητα να περάσεις στο κινητό σου και σε ακόμη 100 (νομίζω) κινητά την εφαρμογή και να τη χρησιμοποιείς κανονικά. Για παραπάνω, πρέπει να την καταθέσεις στο AppStore.
Πάντως όπως έγραψα και στο προηγούμενο post η συγκεκριμένη εφαρμογή δεν γίνεται στο iPhone. Ίσως να γίνεται σε jb κινητό, αλλά δεν έχω δουλέψει σε σπασμένα κινητά και δε ξέρω να σας πω αν υπάρχει τέτοια δυνατότητα.

#13   HolyDeamon

HolyDeamon

iPH newbie

• 53 μηνύματα

Δημοσίευση 22/11/2011 - 17:48

Η vodafone της Αγγλιας εχει τετοια εφαρμογη http://itunes.apple....d370901726?mt=8 οποτε λογικα θα γινεται και στην Ελλαδα

#14   anton

anton

iPH Enthousiast

• 445 μηνύματα

Δημοσίευση 22/11/2011 - 18:16

ξερει κανεις να με πει σε πιο τηλ καλω στην cosmote για να κανω συμβολαιο για internet;

#15   giogr4

giogr4

iPH Member

• 293 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 22/11/2011 - 18:20

Στο 13838 ή από το eshop της Cosmote.

Τελευταία επεξεργασία από: giogr4, 22/11/2011 - 18:21

Ad

Ad