Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iPhone 4 custom ipsw

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
29 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   veteranos92

veteranos92

iPH Member

• 298 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 16/12/2011 - 01:03

ποια gevey? η ultra δουλευει μονο αλλα εγω λεω να μην πας στην 5 και να περιμενει........

Μαλλον αυτο θα κανω. Φιλε μηπως εχεις ιδεα αμα μπορω να ξεκλειδωσω καπου το κινητο. Ρωτησα εναν σε ενα καταστημα Γερμανος και μου ειπε 70 ευρω.. Καταρχασ γινεται κατι τετοιο?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   giodert

giodert

iPH Contributor

• 1.108 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 16/12/2011 - 01:08

Μαλλον αυτο θα κανω. Φιλε μηπως εχεις ιδεα αμα μπορω να ξεκλειδωσω καπου το κινητο. Ρωτησα εναν σε ενα καταστημα Γερμανος και μου ειπε 70 ευρω.. Καταρχασ γινεται κατι τετοιο?

2 τροποι υπαρχουν! 1ος oficial unlock δηλαδη πρεπει να στο ξεκλιδωσει ο παροχος που ειναι κλειδωμενο στην αμερικη, δηλ πρεπει να μιλησεις μ αυτους! και 2ος το imei unlock που δεν στο συνιστω γιατι ειναι απατεωνες πολλοι στο ebay! ο γερμανος αποκλειετε να σου κανει oficial unlock αν ηταν ετσι ολοι θα τα ειχαν ξεκλιδωμενα

Τελευταία επεξεργασία από: giodert, 16/12/2011 - 01:10

#18   veteranos92

veteranos92

iPH Member

• 298 μηνύματα

Δημοσίευση 16/12/2011 - 01:10

2 τροποι υπαρχουν! 1ος oficial unlock δηλαδη πρεπει να στο ξεκλιδωσει ο παροχος που ειναι κλειδωμενο στην αμερικη, δηλ πρεπει να μιλησεις μ αυτους! και 2ος το imei unlock που δεν στο συνιστω γιατι ειναι απατεωνες πολλοι στο ebay! ο γερμανος αποκλειετε να σου κανει oficial unlock αν ηταν ετσι ολοι θα τα ειχαν ξεκλιδωμενα

Αμα ηταν δικο σου τι θα εκανες πχ?

#19   MixalisXxx

MixalisXxx

iPH Elite Poster

• 2.047 μηνύματα

Δημοσίευση 16/12/2011 - 01:13

Απο Αμερική δεν γίνεται! Μιλάω για να unlock που θα δώσεις το imei της συσκευής σου και θα στο ξεκλειδώσει ο παροχος! Πως μπορεί ο Γερμανός να ξεκλειδώσει κινητό της AT&T δεν ξέρω!

#20   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 16/12/2011 - 01:13

άμα δεν είμαστε σίγουροι για κάτι καλύτερα να μην το λέμε. δεν υπάρχει καθόλου unlock για αμερικανικα τηλεφωνα..τσεκαρε το ;) imei unlock με paypal και εαν βρεις καποιον με πολλες θετικες ψήφους είναι εγγύηση υπάρχουν και τοπικ

Τελευταία επεξεργασία από: billytilaver, 16/12/2011 - 01:13

#21   giodert

giodert

iPH Contributor

• 1.108 μηνύματα

Δημοσίευση 16/12/2011 - 01:14

τι δεν γινετε να ξεκλειδωθει απο τον παροχο του??????

Τελευταία επεξεργασία από: giodert, 16/12/2011 - 01:16

#22   veteranos92

veteranos92

iPH Member

• 298 μηνύματα

Δημοσίευση 16/12/2011 - 01:16

άμα δεν είμαστε σίγουροι για κάτι καλύτερα να μην το λέμε. δεν υπάρχει καθόλου unlock για αμερικανικα τηλεφωνα..τσεκαρε το ;) imei unlock με paypal και εαν βρεις καποιον με πολλες θετικες ψήφους είναι εγγύηση υπάρχουν και τοπικ

Φιλε μου σε παρακαλω μπορεις να μου στειλεις καποιο λινκ να κοιταξω καπου?

#23   MixalisXxx

MixalisXxx

iPH Elite Poster

• 2.047 μηνύματα

Δημοσίευση 16/12/2011 - 01:22

τι δεν γινετε να ξεκλειδωθει απο τον παροχο του??????

Εγώ έχω τηλέφωνο κλειδωμενο σε T-mobile SK (Σλοβακία) και μένω στην Μπρατισλαβα. Πριν έρθω διακοπές είχα παει στην t-mobile και τους λέω! Το τηλέφωνο το αγόρασα μεταχειρισμένο (και όντως έτσι ήταν) και θα ήθελα να γίνει unlock ώστε να μπορώ να το χρησιμοποιήσω στην Ελλάδα που θα πάω! Η απάντηση τους ήταν ότι μόλις λήξει το συμβόλαιο (2 χρόνια) μπορούμε να το ξεκλειδωσουμε!

Σε 2 χρόνια θα έχω πάρει iPhone 7! Κάτι τέτοιο ίσως παίζει και εδώ αλλα δεν χάνει τίποτα να προσπαθήσει!

#24   giodert

giodert

iPH Contributor

• 1.108 μηνύματα

Δημοσίευση 16/12/2011 - 01:25

ναι επιδη εχεις συμβολαιο ομως το παλικαρι δεν εχει τπτ! αυτο ειπα και γω οτι μπορει ο παροχος του να το ξεκλιδωσει! αν κανω λαθος διορθωστε με

#25   MixalisXxx

MixalisXxx

iPH Elite Poster

• 2.047 μηνύματα

Δημοσίευση 16/12/2011 - 01:31

ναι επιδη εχεις συμβολαιο ομως το παλικαρι δεν εχει τπτ! αυτο ειπα και γω οτι μπορει ο παροχος του να το ξεκλιδωσει! αν κανω λαθος διορθωστε με

Δεν έχω εγώ συμβόλαιο, ο προηγούμενος κάτοχος έχει που το αγόρασα απο αυτόν! Το πήρα μεταχειρισμένο! Αυτο που λέω ότι δεν τον ενδιαφέρει τον πάροχο αν εσύ το πήρες μεταχειρισμένο και δεν στο ξεκλειδώνει! Ίσα ίσα που τον συμφέρει γιατί και εσύ θα χρησιμοποιήσει τον ίδιο πάροχο!

Έχει συμβόλαιο 2 χρόνια με τον αρχικό ιδιοκτήτη και αφού αυτός το πούλησε σε μένα και δεν μπορώ να το ξεκλειδώσω θα χρησιμοποιήσω αναγκαστικά τον ίδιο πάροχο, άρα τους συμφέρει και για αυτο δεν τα ξεκλειδωνουν!

#26   giodert

giodert

iPH Contributor

• 1.108 μηνύματα

Δημοσίευση 16/12/2011 - 01:34

Δεν έχω εγώ συμβόλαιο, ο προηγούμενος κάτοχος έχει που το αγόρασα απο αυτόν! Το πήρα μεταχειρισμένο! Αυτο που λέω ότι δεν τον ενδιαφέρει τον πάροχο αν εσύ το πήρες μεταχειρισμένο και δεν στο ξεκλειδώνει! Ίσα ίσα που τον συμφέρει γιατί και εσύ θα χρησιμοποιήσει τον ίδιο πάροχο!

Έχει συμβόλαιο 2 χρόνια με τον αρχικό ιδιοκτήτη και αφού αυτός το πούλησε σε μένα και δεν μπορώ να το ξεκλειδώσω θα χρησιμοποιήσω αναγκαστικά τον ίδιο πάροχο, άρα τους συμφέρει και για αυτο δεν τα ξεκλειδωνουν!

καταλαβα! αν δεν εχει συμβολαιο η εχει ληξει ομως απ τον πρωτο ιδιοκτητη γινετε οχι δεν γινετε που λεει ο αλλος

#27   MixalisXxx

MixalisXxx

iPH Elite Poster

• 2.047 μηνύματα

Δημοσίευση 16/12/2011 - 01:44

Όσο για το παλικάρι που δεν να κάνει restore με custom firmware νομίζω ότι μπορείς να κατεβασεις το redsnow και να το βάλεις σε pwn DFU και να περάσει το custom firmware! Σε παρακαλώ μόνο επειδή δεν είμαι 100% σίγουρος μιας και δεν το έχω δοκιμάσει περίμενε μήπως επιβεβαιώσει κάποιος που να το έχει κάνει τα γραφόμενά μου!

#28   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 16/12/2011 - 01:52

Φιλε μου σε παρακαλω μπορεις να μου στειλεις καποιο λινκ να κοιταξω καπου?

που είσαι κλειδωμένος? Σε ΑΤ&Τ δεν γίνεται τίποτα

Τελευταία επεξεργασία από: billytilaver, 16/12/2011 - 01:53

#29   giodert

giodert

iPH Contributor

• 1.108 μηνύματα

Δημοσίευση 16/12/2011 - 01:53

Όσο για το παλικάρι που δεν να κάνει restore με custom firmware νομίζω ότι μπορείς να κατεβασεις το redsnow και να το βάλεις σε pwn DFU και να περάσει το custom firmware! Σε παρακαλώ μόνο επειδή δεν είμαι 100% σίγουρος μιας και δεν το έχω δοκιμάσει περίμενε μήπως επιβεβαιώσει κάποιος που να το έχει κάνει τα γραφόμενά μου!

δεν ειναι αυτο το προβλημα κανει set hosts απο umprella και περναει custom με shift restore! απλως να μην εχει προβληματα με την gevey γιατι δεν υπαρχει unlock στην 5! γι αυτο συζητουσαμε για oficial unlock

Τελευταία επεξεργασία από: giodert, 16/12/2011 - 01:53

#30   iMarilina

iMarilina

-

• 13.499 μηνύματα
  • Twitter:@Ivory_Marilina
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:MarilinaTz

Δημοσίευση 16/12/2011 - 20:34

Οι Αμερικανικοι παροχοι δεν τα ξεκλειδωνουν. Γεγονος δυστυχως.

Σταλμενο από τον προ-προπάππου του 4s (iPhone 2G)
Whatsapp doc?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2