Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Λιγη βοηθεια οσο αφορα το iphone

• Please log in to reply
19 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   Vangelis21

Vangelis21

iPH Member

• 207 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 21/12/2011 - 11:17

Γεια σε ολους,

Κατ'αρχην να πω οτι ειμαι καινουριος εδω και ειμαι λιγο χαμενος ως προς το που πρεπει να γραψω, οποτε αν ειμαι σε λαθος μερος παρακαλω μεταφερετε το και σιγα σιγα θα το μαθω το φορουμ!

Στο θεμα μου λοιπον,

Σε λιγες μερες θα εχω στα χερια μου το Iphone 4s. Θα ηθελα λοιπον να μαθω μερικα πραγματακια που με μπερδευουν μιας και δεν ειμαι και εξπερτ σε ολα αυτα.
1) στο φορουμ σας απαγορευεται η συζητηση για jailbreak κτλ? Υποθετω πως οχι μιας και ειδα αρκετα Posts με αυτο το θεμα αλλα ρωτω για να ειμαι σιγουρος και να μην εχω μπλεξιματα. Αν ειναι οκ θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει δυνατοτητα jailbreak στο Iphone 4s? Ακομα θα ηθελα να μαθω τα προβληματα ενος τετοιου επιχειρηματος.
2) Γνωριζει καποιος αν υποστηριζεται το Nike+ στο Iphone 4s?
3) Ξερω πως η καμερα τους ειναι αρκετα καλη. Εχει δει κανεις ομως πραγματικη φωτο απο αυτη? Θα ηθελα να ξερω την πραγματικη ποιοτητα και οχι των διαφημισεων.
4) Το σιρι το εχει δοκιμασει κανεις? ειναι οσο καλο φαινεται? Ακομα, αν και τα αγγλικα με καλυπτουν εμενα, ξερετε αν και ποτε θα εχει και ελληνικες λειτουργιες?

Οτιδηποτε αλλο θα μπορουσε να μου φανει χρησιμο, παρακαλω πειτε μου.

Ευχαριστω

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   iMarilina

iMarilina

-

• 13,499 μηνύματα
  • Twitter:@Ivory_Marilina
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:MarilinaTz

Δημοσίευση 21/12/2011 - 11:22

Καλημερα και καλοριζικο οταν σουρθει.

Καταρχας για το jailbreak, ΔΕΝ απαγορευεται εννοειται η συζητηση, αν ψαξεις και λιγο το φορουμ πιο κατω θα δεις ολοκληρο jailbreak section. Προφανως μιλας για την αναφορα σε σπασμενες πειρατικες εφαρμογες που οντως απαγορευεται.

Οσο για jailbreak, δεν υπαρχει ακομα για 4s, αναμενεται. Θα σου ελεγα να το αποφυγεις παση θυσια μεχρι να ξερεις καλα τη συσκευή σου και να τη χειριζεσαι με ανεση και μετα να διαβασεις για το jailbreak και τι εστί και μετα οταν εισαι ετοιμος το κανεις.

Για τις φωτο, και εγω και πολλοι που το εχουν μπορω να σου εγγυηθώ οτι ειναι θαυμασιες.

Για το Νικε+ δεν ξερω καθολου.

Για το Σιρι, λειτουργει απταιστα στα Αγγλικά, δεν ξερουμε ποτε θα προστεθει Ελληνικη υποστηριξη, δεν υποστηριζει ουτε χαρτες Ελλαδας. Και αναμένουμε αναβαθμιση ιος γιατι υπαρχουν πολλα και διαφορα με battery drain και bugs.

Τελευταία επεξεργασία από: iMarilina, 21/12/2011 - 11:24.

Whatsapp doc?

#3   Vangelis21

Vangelis21

iPH Member

• 207 μηνύματα

Δημοσίευση 21/12/2011 - 11:27

Ευχαριστω για τις απαντησεις,

Με εχει μπερδεψει λιγο η ολη υποθεση. Δηλαδη το jailbreak δεν ειναι κατι παρανομο ενω οι σπασμενες εφαρμογες ειναι? Κανει κατι το jailbreak το οποιο δεν ειναι "παρανομο"? Βασικα ειχα jailbreak στο Iphone 3g Που εχω αλλα μου το εκανε πολυ αργο κτλ και το εκανα χωρις φοβο μιας και σκεφτομουν ηδη να παρω το 4. τωρα αν ειναι καινουριο το ψιλοφοβαμαι.

Α, δηλαδη εχεις κι εσυ το 4s ε? Εχει δει κατι που σε ενθουσιασε και δεν ειναι απο αυτα τα στανταρ που ειπαμε ηδη οπως σιρι και καμερα?

Για το Νικε+ οποιος ξερει θα με βοηθησει πολυ

#4   iMarilina

iMarilina

-

• 13,499 μηνύματα

Δημοσίευση 21/12/2011 - 11:32

Δεν με εχει ενθουσιασει κατι. Ειχα 4αρι πριν το 4ς και δεν εχει δραματικες διαφορες (τοδωσα στον πατερα και του πηρα το 4ς που ειχε με επιδοτηση αλλιως δεν το αλλαζα με τιποτα).

Το jailbreak δεν ειναι για κογους πειρατικων εφαρμογων. Κατα κυριο λογο ειναι για customuzation και πληρη ελεγχο του κινητου (να μπορεις να μπεις παντου και να αλλαξεις τα παντα. Απο fonts μεχρι themes μεχρι tweaks που η Apple βαζει καποια σιγα σιγα που ηδη υπηρχαν σε jailbreak).

Γι αυτο σου λεω οτι πρεπει να το ψαξεις πολυ πριν κανις οτιδηποτε. Γιατι και τον οδηγο να διαβασεις και να το σπασεις που ειναι ευκολο σχετικα, μετα θελει προσοχη το τι θα βαλεις μεσα βστε να μην κολλησει λογω ασυμβατοτητας tweaks, λογω bugs, να μην παραφορτωθει και σερνεται κλπ κλπ.

Οσο για το Nike+, google "Nike+ for iphone 4s" να δεις αν υπαρχει. Τιποτα πιο απλό.

Τελευταία επεξεργασία από: iMarilina, 21/12/2011 - 11:33.

Whatsapp doc?

#5   Vangelis21

Vangelis21

iPH Member

• 207 μηνύματα

Δημοσίευση 21/12/2011 - 11:39

μολις πριν λιγο το Googlara, βρηκα μερικες πλροφοριες που ν ο μ ι ζ ω με καλυψαν αλλα θα δουμε.

3g ειχες ποτε?εχει μεγαλες διαφορες απο τοτε? Φοβομουν οτι δε θα νιωσω την ιδια εκπληξη και θαυμασμο τωρα που παω απο 3g --> 4s απο οταν ειχα ενα τιποτα και πηγα σε iphone Για πρωτη φορα.

νομιζω ομως οτι ολα αυτα τα tweaks μου εκαναν αργο το iphone με το jailbreak, δηλαδη περισσοτερα κουτακια σε καθε οθονη, διαφορετικα χρωματα, φακελοι κτλ κτλ

#6   iMarilina

iMarilina

-

• 13,499 μηνύματα

Δημοσίευση 21/12/2011 - 11:56

μολις πριν λιγο το Googlara, βρηκα μερικες πλροφοριες που ν ο μ ι ζ ω με καλυψαν αλλα θα δουμε.

3g ειχες ποτε?εχει μεγαλες διαφορες απο τοτε? Φοβομουν οτι δε θα νιωσω την ιδια εκπληξη και θαυμασμο τωρα που παω απο 3g --> 4s απο οταν ειχα ενα τιποτα και πηγα σε iphone Για πρωτη φορα.

νομιζω ομως οτι ολα αυτα τα tweaks μου εκαναν αργο το iphone με το jailbreak, δηλαδη περισσοτερα κουτακια σε καθε οθονη, διαφορετικα χρωματα, φακελοι κτλ κτλ

δεν ειχα 3g, έχω όμως 2g και ναι θα πάθεις πλάκα με την ταχύτητα. Όσο για το θέμα του πιο αργού, δεν υφίσταται έτσι οπως το εννοείς γιατι μεταξύ του προσέσσορα του 3g και του διπύρηνου του 4s καμία σχέση. Απλά το λαγκάρισμα που λέω είναι θέμα tweaks και διάφορων άλλων που σε συνδυασμό ή και γενικά αν παρα βάλεις πολλά μπορεί να μειώσουν την ικανοποιητική λειτουργία του (σε όλα ισχύει αυτό, και τον πιο δυνατό υπολογιστή του κόσμου να πάρεις, αν τον καραφορτώσεις σίγουρα κάποια στιγμή θα αρχίσει να έχει προβλήματα έτσι δεν είναι?).

Στο 4άρι ας πούμε στην 4.3.3 τοχα καραφορτωμένο και κάθε μέρα δοκίμαζα καινούρια πραγματα (ποτέ ΔΕΝ μου κράσαρε, αλλά είχε λίγο lag που και που στην αφή, κλπ κλπ).

Οταν το έκανα restore/set up as new και Update στην ιος 5, έβαλα μονο 5 tweaks και ουτε καν customization themes κλπ κλπ. Και δούλευε σφαίρα, χωρίς κανένα πρόβλημα, και είχα και αυτά που ήθελα πολύ (Sbsettings για να μπορώ να έχω πρόσβαση σε toggles wifi, 3g, data κλπ χωρίς να πηγαίνω συνέχεια στις Ρυθμισεις, ismartdialer που ηταν φοβερό tweak για το phone.app και μερικά αλλα μικρά).

Και οταν με το καλό βγει για 4s θα το ξανασπάσω μόνο και μόνο για αυτά τα 4-5 tweaks. Oσο πιο επιλεκτικός είσαι τόσο καλύτερα. Στο τέλος τέλος τουλάχιστον εγώ (και αρκετοί απ'οτι διαβάζω) τα είχαν και τα βαρεθήκαν τα πολλά πολλά (fonts, κλπ κλπ).

Διάβασε αυτά εδώ τα θέματα

http://www.iphonehel...680#entry398680

http://www.iphonehel...άχνεις-δες-εδώ/

Τελευταία επεξεργασία από: iMarilina, 21/12/2011 - 11:58.

Whatsapp doc?

#7   theo83

theo83

iPH Enthousiast

• 568 μηνύματα

Δημοσίευση 21/12/2011 - 12:04

Στις ΗΠΑ είχε γίνει ολόκληρη ιστορία με το jailbreak και τελικά η Υπηρεσία Πνευματικής Ιδιοκτησίας αποφάσισε να το εξαιρέσει από το Digital Millenium Copyright Act, όπερ δεν υπάρχει θέμα...

#8   Vangelis21

Vangelis21

iPH Member

• 207 μηνύματα

Δημοσίευση 21/12/2011 - 12:11

ευχαριστω παιδια, αντε με το καλο για ολους. παντως πολυ ελλειψη στην Ελλαδα. και που βρηκα τυχερος ειμαι. Αλλοι μου ελεγαν απο Φλεβαρη. Οσο για την τιμη δεν το συζηταω...

#9   DINFUN

DINFUN

-

• 16,182 μηνύματα

Δημοσίευση 21/12/2011 - 12:13

σχετικα με το τι ειναι αυτο το jailbreak για να αποσαφηνιστουν καποιες εννοιες... τα υπολοιπα ερωτηματα σου απαντηθηκαν :)

http://www.iphonehel...__1#entry398680

#10   Vangelis21

Vangelis21

iPH Member

• 207 μηνύματα

Δημοσίευση 21/12/2011 - 12:20

ωραιος οδηγος! τα περισσοτερα τα ηξερα αλλα μερικα βοηθησαν οντως

#11   chrisostomos

chrisostomos

iPH Addict

• 631 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 21/12/2011 - 12:22

Οχι, δεν νομιζω να σου κανει μεγαλη εντυπωση το 4s οπως οταν πρωτοεπιασες στα χερια σου iPhone και λογικο ειναι αφου το περιβαλλον ειναι ιδιο εκεινο ομως που θα σε αφησει αφωνο θα ειναι η ταχυτητα που πραγματικα ειναι υπερδεκαπλασια. Επισης το jailbreak ειναι αναποσπαστο κομματι του iPhone κατα την γνωμη μου αφου σου δινεται ο πληρης ελεγχος τησ συσκευης σου απο εκει και περα εσυ μπορεις να το εκμεταλευτεις με οποιον τροπο θελεις και ναι αν το χρησιμοποιησεις για τα μοναδικα εφε που βρισκονται σε καποια απο τα tweak του cydia τοτε θα εντυπωσιαζονται οι φιλοι σου αλλα θα εχει σαν αποτελεσμα δραματικη μειωση της μπαταριας και πολυ πιο αργο "μηλο" καθως ολα αυτα καταναλωνουν αρκετους εως και πολους πορους συστηματος για αυτο ομως δεν θα ευθυνεται το jb αλλα η επιλογη που κανει ο καθενας μας.

#12   Vangelis21

Vangelis21

iPH Member

• 207 μηνύματα

Δημοσίευση 21/12/2011 - 14:41

ρε παιδια υπαρχει περιπτωση να ειναι αληθεια αυτο? αυτη η φωτο τραβηγμενη απλα με την βκαμερα του s4?

Αναρτημένη εικόνα

#13   arisgamatos

arisgamatos

iPH Enthousiast

• 490 μηνύματα
  • Twitter:@arisyo13
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:arisyo13

Δημοσίευση 21/12/2011 - 14:53

ρε παιδια υπαρχει περιπτωση να ειναι αληθεια αυτο? αυτη η φωτο τραβηγμενη απλα με την βκαμερα του s4?

Αναρτημένη εικόνα

Φιλε μου αυτην την φωτογραφια την βρηκες απο το ιντερνετ η την ειχες καπου προαποθηκευμενη; τοο λεω αυτο γιατι αν πατησεις ιδιοτητες λεει απο τι μοντελο και μαρκα τραβηχτηκε ενω αν ειναι απο το ιντερνετ νομιζω χανει τις ιδιοτητες του.

#14   DINFUN

DINFUN

-

• 16,182 μηνύματα

Δημοσίευση 21/12/2011 - 14:57

η συγκεκριμενη εχει υποστει επεξεργασια σιγουρα.. δεν ειναι σταθερο το αντικειμενο.. οποτε αποκλειεται να εχει πετυχει τετοιο αποτελεσμα με τυχαια shot...

#15   Vangelis21

Vangelis21

iPH Member

• 207 μηνύματα

Δημοσίευση 21/12/2011 - 15:00

την πηρα απο το official site και λεει οτι δεν εχει υποστει, ριξτε και μια ματια στις αλλες. εγω εχω μεινει αφωνος

http://www.apple.com/iphone/features/

εκει που λεει
The you-can’t-believe-it’s-on-a-phone camera.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες