Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Κοντρακηδες

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
267 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#196   xristos350

xristos350

iPH Addict

• 887 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 26/02/2012 - 14:40

Το βιντεο με την Μ5 ΕΓΩ ΤΟ ΕΒΑΛΑ??????Με τα σημαδακια και αυτα που λετε ολοι οι hondaκhdes ...στεκεστε στα φαναρια και περιμενετε κοντρες με bmw!!!Λοιπον την εμπαθεια με την bmw την εβγαλες...Οσο για την honda ειναι ιδια κατηγορια με datsun!!!!Τελος και 360 ps να έχει παλι το S2000 καλυτερο θα το βγαλεις... Ποναει η M class και θα ποναει

φιλε μου μαλλον δεν καταλαβαινεις τι γραφω!ειπα οτι τα αμαξια δεν συγκρινονται γιατι ειναι διαφορετικη κατηγορια!αν θες να συγκρινεις s2000 που ειναι 2λιτρο σου ειπα να το συγκρινεις με το αντιστοιχο roadster της μπεμπε που δεν ειναι αλλο απο το z4 το 2λιτρο!κανω καποιο λαθος??????δεν εχω καμια εμπαθεια με τα μπεμπε,καθε αλλο μαλιστα!απλως ειμαι αντικειμενικος,δεν παραπληροφορω τον κοσμο με τα αλογα οπως εσυ!για αυτο σου λεω οταν υποστηριζεις καποια μαρκα αυτοκινητων καλο θα ειναι να διαβαζεις&να μαθαινεις καποια πραγματα!μου εβγαλες το e36 το m 350 αλογα,ενω στην πραγματικοτητα υπαρχουν 2 εκδοσεις,η μια με τα 286&η αλλη με τα 321!επισης ειπες οτι το e46 το m3 βγαζει 440 αλογα,ενω βγαζει 340,μετα το αλλαξες&ειπες οτι το csl βγαζει 440 ενω στην πραγματικοτητα βγαζει 360!οπως βλεπεις ξερω πολλα για τα BMW,οποτε οπως καταλαβαινεις δεν γινεται να γνωριζει καποιος τοσα πολλα πραγματα&να εχει εμπαθεια με κατι,αντιθετως με εσενα που λες οτι θες καθαρα για να την πεις στα χονδα!μαλλον κανενα χονδακι θα σε εχει στεναχωρησει γι αυτο βγαζεις τοση εμπαθεια!ο καθενας εχει την γνωμη του&τις γνωσεις του!μιας και λες οτι η χονδα ειναι ιδια κατηγορια με datsun μηπως θες να συγκρινουμε ενα datsun R35 με κανενα M3??????αλλα ξεχασα ειναι Datsun αυτο!οποιος διαβαζει αυτα που γραφουμε καταλαβαινει ποιος ειναι γνωστης η οχι&ποιος εχει εμπαθεια με μια μαρκα!καλα να σαι&καλα να περνας!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#197   nickolaou

nickolaou

iPH Contributor

• 1.100 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 26/02/2012 - 15:00

φιλε μου μαλλον δεν καταλαβαινεις τι γραφω!ειπα οτι τα αμαξια δεν συγκρινονται γιατι ειναι διαφορετικη κατηγορια!αν θες να συγκρινεις s2000 που ειναι 2λιτρο σου ειπα να το συγκρινεις με το αντιστοιχο roadster της μπεμπε που δεν ειναι αλλο απο το z4 το 2λιτρο!κανω καποιο λαθος??????δεν εχω καμια εμπαθεια με τα μπεμπε,καθε αλλο μαλιστα!απλως ειμαι αντικειμενικος,δεν παραπληροφορω τον κοσμο με τα αλογα οπως εσυ!για αυτο σου λεω οταν υποστηριζεις καποια μαρκα αυτοκινητων καλο θα ειναι να διαβαζεις&να μαθαινεις καποια πραγματα!μου εβγαλες το e36 το m 350 αλογα,ενω στην πραγματικοτητα υπαρχουν 2 εκδοσεις,η μια με τα 286&η αλλη με τα 321!επισης ειπες οτι το e46 το m3 βγαζει 440 αλογα,ενω βγαζει 340,μετα το αλλαξες&ειπες οτι το csl βγαζει 440 ενω στην πραγματικοτητα βγαζει 360!οπως βλεπεις ξερω πολλα για τα BMW,οποτε οπως καταλαβαινεις δεν γινεται να γνωριζει καποιος τοσα πολλα πραγματα&να εχει εμπαθεια με κατι,αντιθετως με εσενα που λες οτι θες καθαρα για να την πεις στα χονδα!μαλλον κανενα χονδακι θα σε εχει στεναχωρησει γι αυτο βγαζεις τοση εμπαθεια!ο καθενας εχει την γνωμη του&τις γνωσεις του!μιας και λες οτι η χονδα ειναι ιδια κατηγορια με datsun μηπως θες να συγκρινουμε ενα datsun R35 με κανενα M3??????αλλα ξεχασα ειναι Datsun αυτο!οποιος διαβαζει αυτα που γραφουμε καταλαβαινει ποιος ειναι γνωστης η οχι&ποιος εχει εμπαθεια με μια μαρκα!καλα να σαι&καλα να περνας!

Ωραια ...ελα να με διδαξεις λολ...γιατι παραπληροφορω για τα αλογα..τωρα ξαναδες τα βιντεακια με τις μπεμπες και μαθε εσυ μερικα πραγματα...Οταν ανεβαζετε βιντεακια με M class να σκεφτεστε τι κανετε...και οταν συγκρινεστε με bmw να ξανασκεφτοστατε με τι συγκρινεστε..Τελος να σου πω οτι τα honfa(datsun) με την bmw τα αφηνω χιλιομετρα πισω..πολυ ασχολεισαι ομως με τις bmw γιατι δεν συγκρινεσαι με αλλη μαρκα?γιατι?γιατι σας ποναει η bmw....

Τελευταία επεξεργασία από: nickolaou, 26/02/2012 - 15:01

#198   aquadigio

aquadigio

iPH Enthousiast

• 392 μηνύματα

Δημοσίευση 26/02/2012 - 15:04

Καλησπερα και απο εμενα παιδια!
Ειμαι κατοχος του Νεου Opel Astra 1.6 T, Μαυρο , 180Ps(εργοστασιακα, 193Ps δυναμομετρημενα), 5d, Sport(δηλαδη με τις 3 ρυθμιζομενες αναρτησεις Sport, Tour, Απλες).:

(Βιντεακι δεν εχω ακομα το δικο μου, οποτε δινω ενα απο ytube)

Τωρα, σε οτι αφορα τις κοντρες εχω να δηλωσω τα εξης, κατα την προσωπικη μου, παντα, αποψη:

1. Ο,τι θελουμε να το κανουμε τηρωντας ομως τους κανονες ασφαλειας για εμας και για τους γυρω μας...(αμα μπορουμε σε πιστες, ακομα καλυτερα...)

2. Και το ποιος ειναι καλυτερος σε μια κοντρα ειναι υποκειμενικο για εμενα, ενω το ποιος ειναι καλυτερος οδηγος, αντικειμενικο... Αλλος δινει 10000Ε και κανει τουμπανο το αυτοκινητο, και παει να συγκριθει με αλλους που εχουν ριξει πολυ λιγοτερα, σε κοντρα 2 αυτοκινητων το ενα με πχ 300 αλογα, και το αλλο με 500... Ποιος θα κερδισει; Αυτος με τα 500, μαλλον... Ειναι καλυτερος οδηγος; Σιγουρα οχι! Για μενα, μαγκια ειναι κοντραρεις αυτοκινητο με τα ιδια αλογα πανω κατω με εσενα, να δουμε ποιος ειναι ο καλυτερος οδηγος, οχι ποιο ειναι το καλυτερο αμαξι...

Υ.Γ.: Το δικο μου ακομα εντος εγγυησης, για αυτο και δεν το πειραζω... Και δεν μπορω να κοντραρω τους περισσοτερους απο εδω, εννοειτε...

Παντα φιλικα, και με κοσμιο τροπο!
Καλη συνεχεια!

#199   billthes

billthes

iPH Contributor

• 1.271 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:billthes

Δημοσίευση 26/02/2012 - 15:06

Ωραια ...ελα να με διδαξεις λολ...γιατι παραπληροφορω για τα αλογα..τωρα ξαναδες τα βιντεακια με τις μπεμπες και μαθε εσυ μερικα πραγματα...Οταν ανεβαζετε βιντεακια με M class να σκεφτεστε τι κανετε...και οταν συγκρινεστε με bmw να ξανασκεφτοστατε με τι συγκρινεστε..Τελος να σου πω οτι τα honfa(datsun) με την bmw τα αφηνω χιλιομετρα πισω..πολυ ασχολεισαι ομως με τις bmw γιατι δεν συγκρινεσαι με αλλη μαρκα?γιατι?γιατι σας ποναει η bmw....

σαν να παρακολουθώ συζήτηση 15χρονου.. :huh:

#200   nickolaou

nickolaou

iPH Contributor

• 1.100 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 26/02/2012 - 15:10

λες ε? αν δεν σου έχει τυχει να σε κοντραρουνε στο δρομο χωρις λογο και αιτια ..τοτε δεν καταλαβαινεις αυτα που λεω...Η συζητηση βλέπω γινεται ατερμονη και με χαρακτηρισμους τυπου 5 χρονα ..πλεον δεν έχει νοημα...Γεια σας!!!

#201   aquadigio

aquadigio

iPH Enthousiast

• 392 μηνύματα

Δημοσίευση 26/02/2012 - 15:12

Golf mk5 GT με 170+ αλογατα χαμηλωμενο με kw variant για να στρίβει γιατι οι μαμά αναρτήσεις είναι για τα πανηγύρια.....
Χαϊδευτικά το φωνάζω και γκολφο!!!

Ωραιος φιλε... Εγω το δικο μου χαιδευτικα το φωναζω Αστερω! (Opel Astra J 1.6 T, 180-193Ps)...

Να τα βαλουμε να κανουνε παρεα να μας πιξουν στα βλαχικα...!!! Χαχαχαχα...

#202   xristos350

xristos350

iPH Addict

• 887 μηνύματα

Δημοσίευση 26/02/2012 - 15:13

Μιλαμε για εργοστασιακα,εσυ εβαλες βελτιωμενα!μιλαμε για την μπεμπε με τα χονδα γιατι εσυ εκανες νηξη!καλα κανεις και τα αφηνεις,μαγκια σου!αν το πας ομως σε βελτιωση καθαρα προσεξε μην σε πετυχει κανα χονδα τουρμπισιο η κανενα σαξοραλλο,κανενα vag κ.τ.λ.&δεν προλαβεις να δεις τι σε περασε!ξερω αρκετα&εχω παρα πολλους φιλους με φτιαγμενα,οποτε μαλλον εσυ θα χρειαστεις διδαγμα!

Sent from my iPhone using Tapatalk

#203   aquadigio

aquadigio

iPH Enthousiast

• 392 μηνύματα

Δημοσίευση 26/02/2012 - 15:15

Χαλαρωστε ρε παιδια!

Φανταζομαι οτι ο σκοπος του παιδιου που ανοιξε το θεμα δεν ηταν να τσακωνομαστε ποιος την εχει μακρυτερη...την εξατμιση, αλλα να μοιραστουμε το κοινο μας παθος για τα αυτοκινητα...

Παντα φιλικα!

#204   Panos1985

Panos1985

iPH Member

• 293 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • GameCenter:Panos1985

Δημοσίευση 26/02/2012 - 15:15

Χαλαρωστε ρε παιδια...Μην συγκρινετε Μ3 η Ζ4 Μ με το διλιτρο honda..Αλλα πλεονεκτηματα δινει το ενα αυτοκινητο και αλλα το αλλο...Για παραδειγμα εγω εχω ενα ταπεινο seat cordoba 1.4 115 PS (προγραμματακι revo)..Oπου βρω 316 η τις παλιες τις 318 τους ριχνω ενα τσαγακι που το θυμουνται και κλαινε...Ομως δεν μπορω να συγκριθω με μια BMW σε θεμα ασφαλειας και σε θεματα κατασεκυης του αυτοκιντου...Και οχι φιλε μου δεν θα πουλησουν τα honda να παρουν BMW..Εγω θα επαιρνα GT-R και μετα ας μου εφερνες και M6 να την διδαξω λιγο...χαχαχα..

#205   xristos350

xristos350

iPH Addict

• 887 μηνύματα

Δημοσίευση 26/02/2012 - 15:24

Προσωπικα ειμαι πολυ χαλαρος,αλλα δν μου αρεσει να με κοροιδευουν,εγω εγραψα ακριβως ποσα βγαζουν τα μοντελα που παραθεσε ο φιλος με τα πραγματικα αλογα&οχι οσο θα ηθελα να εχουν!ακριβως ετσι οπως τα λετε εχουν τα πραγματα,το τοπικ δεν ανοιχτηκε για φαγωμαρες!εγω δν συνεχιζω την αντιπαραθεση γιατι θα τρελλαθω μ αυτα που διαβαζω&ακρη δν θα βγει,οπως ειπα πιο πανω ο καθενας εχει την γνωμη του,τις γνωσεις του&την εμπειρια του!

#206   xristos350

xristos350

iPH Addict

• 887 μηνύματα

Δημοσίευση 26/02/2012 - 15:35

Δεν μπορω να μην γελαω,csl εργοστασιακο 440hp!αυτη η Bmw παραπληροφορει τους πελατες της που το βγαζει με 360!

#207   giorgarasGRE

giorgarasGRE

iPH Addict

• 629 μηνύματα

Δημοσίευση 26/02/2012 - 18:12

Χαχαχα αυτό ακριβώς!!!
Αλλά τι να λέμε Μ παουερ ρεεε!!Πολύ μπροστά...μόνο με κιβοκάτα μοτέρ γιατί κάτι 2 λιτρα ίδιας γενιάς με το ep3 έβγαζαν μετα βία 150 άλογα και τρώγανε ξύλο μέχρι και από το 150αρι το Α6 του πατέρα μου την βάρκα!Πουλίστε τα μόνο θόρυβο κάνουν τα χόντα! :P
Κάποιος εδω μέσα δεν έχει δει κόντρα εκτός από αυτές στα βίντεο.

#208   Reload

Reload

iPH User

• 109 μηνύματα
  • GameCenter:reloads2000

Δημοσίευση 26/02/2012 - 20:52

Νικολαου δεν ξερεις τι σου γινεται φιλε μου και οντως συμπεριφερεσαι σαν 15χρονο...Οτι σε συμφερει λες...Εγω συγκρινα το s2k με Ζ4 2λτ ακομη και 3λτ ΑΛΛΑ οχι με Ζ4m οπως αναφερεις...Αλλα σε καταλαβαινω...Εχουμε και εδω στην Σαλονικα ατομα σαν και εσενα κολλημενα με τους γερμανικους κουβαδες που νομιζουν οτι εχουν και γ@μω τα εργαλεια...Αυτα ειναι τα λεγομενα <θυματα> των δρομων...Και επειδη κατεβαινω και συχνα Αθηνα σε προκαλω κιολας για να σου αποδειξω οτι αυτα που σου εχουμε πει ΙΣΧΥΟΥΝ και δεν ειναι ονειρα θερινης νυκτος οπως νομιζεις πονεμενε γερμανε... :P

#209   Reload

Reload

iPH User

• 109 μηνύματα
  • GameCenter:reloads2000

Δημοσίευση 26/02/2012 - 21:13

JAPAN POWER!!!

#210   xristos350

xristos350

iPH Addict

• 887 μηνύματα

Δημοσίευση 26/02/2012 - 21:19

Reload μην ασχολεισαι,κατσε και διαβασε ολα οσα του εγραψα&μου εγραψε&μετα βγαλε συμπερασματα!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες