Mεταφορα ηχου μεσω bluetooth στο αυτοκινητο
Δημοσίευση 22/12/2011 - 00:36
Ακριβως δηλαδη οπως γινεται στην ανοιχτη ακροαση με το τηλεφωνο να γινεται και κατα βουληση με αλλες εφαρμογες.
Ad
Δημοσίευση 22/12/2011 - 00:38
Ναι γινεται.. Απ'οσο το χω ψαξει ομως πρεπει να υποστηριζει A2DP το αμαξι.Ειναι δυνατη η μεταφορα ηχου μεσω bluetooth στο αυτοκινητο?
Ακριβως δηλαδη οπως γινεται στην ανοιχτη ακροαση με το τηλεφωνο να γινεται και κατα βουληση με αλλες εφαρμογες.
Μονοφωνικα (με το mono sbsettings απο cydia) το εχω καταφερει, αλλα οπως καταλαβαινεις δεν πολυπαλευεται..
Δημοσίευση 22/12/2011 - 01:04

Δημοσίευση 22/12/2011 - 01:14
Γραψτε ομως και καμια λεπτομερεια ομως!

Δημοσίευση 22/12/2011 - 01:22
Το μόνο μου πρόβλημα είναι ότι δεν αναγνωρίζει ελληνικούς χαρακτήρες το πρόγραμμα στο αυτοκίνητο και έτσι δεν έχω ούτε εκφώνηση ονόματος ούτε και στην οθόνη βλέπω ποιος με καλεί (μόνο ερωτιματικά ????????? ?????? - Home). Ευτυχώς έχω το κινητό σε βάση δίπλα στο τιμόνι και βλέπω ποιος με καλεί.
Εκφώνηση μηνύματος υπάρχει, αλλά όπως είπα τα ελληνικά δε τα γνωρίζει οπότε άδικος ο κόπος :P
Τελευταία επεξεργασία από: antonispap40, 22/12/2011 - 01:22.
Δημοσίευση 22/12/2011 - 01:25
ετσι ακριβως και μενα..βεβαια αν θες κατι πιο φθηνο μπορεις να βαλεις και χωρις οθονη..Στο αμάξι μου που υποστηρίζει την σύνδεση με bluetooth όλα βαίνουν καλός! Ικανοποιητικός ο ήχος, σταματάει η μουσική στο αυτοκίνητο και ξεκινά πάλι αυτόματα. Με ακούνε κανονικά και δεν υπάρχει πρόβλημα στην άλλη γραμμή όταν μιλάω. Έχω ανοικτό το bluetooth όλη την ώρα στο iPhone μου και με το που μπω στο αυτοκίνητο αμέσως συνδέεται!
Το μόνο μου πρόβλημα είναι ότι δεν αναγνωρίζει ελληνικούς χαρακτήρες το πρόγραμμα στο αυτοκίνητο και έτσι δεν έχω ούτε εκφώνηση ονόματος ούτε και στην οθόνη βλέπω ποιος με καλεί (μόνο ερωτιματικά?
??
- Home). Ευτυχώς έχω το κινητό σε βάση δίπλα στο τιμόνι και βλέπω ποιος με καλεί.
Εκφώνηση μηνύματος υπάρχει, αλλά όπως είπα τα ελληνικά δε τα γνωρίζει οπότε άδικος ο κόπος
Δημοσίευση 22/12/2011 - 01:26

Δημοσίευση 22/12/2011 - 01:30
Η συνδεση με το τηλεφωνο γινεται κανονικα, εχω ανοιχτη ακροαση οταν με καλουν κτλ.
Τι πρεπει να κανω αν βλεπω π.χ. TV στο iphone και θελω να ακουγεται ο ηχος απο τα ηχεια του αυτοκινητου?
Ειναι θεμα ρυθμισεων? Στο iphone ή στο αυτοκινητο? Χρειαζομαι καποιο app?
Τελευταία επεξεργασία από: Filimon, 22/12/2011 - 01:30.
Δημοσίευση 22/12/2011 - 01:34
αυτο δεν θα το κανεις με bluetooth..μεσω υποδοχης aux γινεται απλα με ενα καλωδιοΓια να κανω πιο συγκεκριμενη την ερωτηση μου:
Η συνδεση με το τηλεφωνο γινεται κανονικα, εχω ανοιχτη ακροαση οταν με καλουν κτλ.
Τι πρεπει να κανω αν βλεπω π.χ. TV στο iphone και θελω να ακουγεται ο ηχος απο τα ηχεια του αυτοκινητου?
Δημοσίευση 22/12/2011 - 01:38
Τελευταία επεξεργασία από: DINFUN, 22/12/2011 - 01:40.
Δημοσίευση 22/12/2011 - 01:50
Οσο για το aux in ειναι προφανης λυση, αλλα δεν θελω να μπλεκω με καλωδια.
Eχει δοκιμασει κανεις να μεταφερει τον ηχο απο το ipod oπως σε αυτο το βιντεο?
Τελευταία επεξεργασία από: Filimon, 22/12/2011 - 01:54.
Δημοσίευση 22/12/2011 - 02:06
Εμενα με bluetooth εγκατεστημενο απο μαμα, συνδεεται και λειτουργει ως hands free, αλλα οχι για μουσικη (εχει σχεση με το πρωτοκολλο A2DP που δεν εχει οποτε δεν υποστηριζει στερεοφωνικο ηχο)Για να κανω πιο συγκεκριμενη την ερωτηση μου:
Με το bluetooth mono sbsettings ομως απο cydia που σου ειπα και παραπανω, παιζει μουσικη (μονοφωνικος ηχος βεβαια), αλλα και οτιδηποτε παιζει το κινητο (παιχνιδια, βιντεο κτλ)
Παροτι λεει οτι ειναι συμβατο με iOS5, μου ειχε δημιουργησει προβλημα οταν το πρωτοεβαλα μετα απο την αναβαθμιση σε iOS5, μολις συνδεθηκε με το αμαξι κολλαγε απιστευτα, σχεδον δεν μπορουσα να κανω τιποτα.. Ευτυχως η λυση ηταν απλα να τραβηξω το κλειδι απο το αμαξι για να αποσυνδεθει με το iphone.. Απο τοτε δεν το ξαναεβαλα, κανει ομως για την δουλεια που το θες.
Δημοσίευση 25/12/2011 - 12:15
Το αυτοκινητο δεν εχει επιλογη Bluetooth σαν πηγη.
Ευχαριστω για τις απαντησεις.
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες