Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

TomTom Car Kit for iPhone Appears in Apple's European Online Stores

• Please log in to reply
21 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   Smaug

Smaug

iPH Contributor

• 1,771 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:smaug.gr

Δημοσίευση 24/09/2009 - 21:36

Αν διάβαζες πιό προσεκτικά το post, θα έβλεπες πως το kit κοστολογείται στα £99.95 ($164.10) στο Ηνωμένο Βασίλειο και στα 99.95 Euro ($147.90) στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες

Έχεις απόλυτο δίκιο. Sorry :/

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   hector

hector

iPH Contributor

• 936 μηνύματα

Δημοσίευση 24/09/2009 - 23:30

μηπος ειναι διαθεσιμο στο ebay?ετσι να το τσεκαρουμε αν ειναι

#18   Kostas75

Kostas75

iPH Addict

• 735 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 26/09/2009 - 13:57

Και επαναλαμβάνω: Έχουμε κανένα νεότερο πότε θα έρθει Ελλάδα με το καλό;; :rolleyes:

#19   Avrohis

Avrohis

iPH newbie

• 97 μηνύματα

Δημοσίευση 02/12/2009 - 10:50

Και επαναλαμβάνω: Έχουμε κανένα νεότερο πότε θα έρθει Ελλάδα με το καλό;; :rolleyes:

2 μήνες ++ , μετά ........ >:( >:(

#20   Avrohis

Avrohis

iPH newbie

• 97 μηνύματα

Δημοσίευση 02/12/2009 - 11:23

Χρήσιμο μάθημα γραμματικής.
(Είναι μια ευγενική προσφορά της TomTom σε όλους τους Έλληνες).
::)
περιμένω/περιμένεις/περιμένει/περιμένουμε/περιμένετε/περιμένουν(ε)
περίμενα/περίμενες/περίμενε/περιμέναμε/περιμένατε/περίμεναν, περιμέναν(ε)
περίμεινα/περίμεινες/περίμεινε/περιμείναμε/περιμείνατε/περίμειναν, περιμείναν(ε)
έχω περιμείνει/έχεις περιμείνει/έχει περιμείνει/έχουμε περιμείνει/έχετε περιμείνει/έχουν περιμείνει
είχα περιμείνει/είχες περιμείνει/είχε περιμείνει/είχαμε περιμείνει/είχατε περιμείνει/είχαν περιμείνει
θα περιμένω/θα περιμένεις/θα περιμένει/θα περιμένουμε/θα περιμένετε/θα περιμένουν(ε)
θα περιμείνω/θα περιμείνεις/θα περιμείνει/θα περιμείνουμε/θα περιμείνετε/θα περιμείνουν(ε)
θα έχω περιμείνει/θα έχεις περιμείνει/θα έχει περιμείνει/θα έχουμε περιμείνει/θα έχετε περιμείνει/θα έχουν περιμείνει
θα περίμενα/θα περίμενες/θα περίμενε/θα περιμέναμε/θα περιμένατε/θα περίμεναν, περιμέναν(ε)
να περιμένω/να περιμένεις/να περιμένει/να περιμένουμε/να περιμένετε/να περιμένουν(ε)
να περιμείνω/να περιμείνεις/να περιμείνει/να περιμείνουμε/να περιμείνετε/να περιμείνουν(ε)
να έχω περιμείνει/να έχεις περιμείνει/να έχει περιμείνει/να έχουμε περιμείνει/να έχετε περιμείνει/να έχουν περιμείνει
περίμενε/περιμένετε
περίμεινε/περιμείνετε
περιμείνει
περιμένοντας

* Επίτηδες δεν ανέφερα ποιος χρόνος είναι ποιος , για να τους την σπάσω και εγώ. ! :D

#21   Kostas75

Kostas75

iPH Addict

• 735 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 05/07/2010 - 01:01

Σχετικά με το tomtom car kit: Επεισή εντέλει μου το έφερε φίλος από Αγγλία και είναι άψογο, αναρωτιέμαι αν θα μπορώ να το χρησιμοποιήσω και με το επερχόμενο iPhone 4. Ξέρει κανείς αν θα γίνεται;;;

#22   ckyrias

ckyrias

iPH Enthousiast

• 439 μηνύματα

Δημοσίευση 07/07/2010 - 23:35

πολυ πιθανον! γιατι εχουν σχεδον το ιδιο μηκος.
κ εγω την αγορασα πριν απο 10 μερες περιπου κ ειμαι κατευχαριστημενος! κ μαλιστα την πηρα χοντρικη γιατι την φερνει ο προμηθευτης μου! :)
πολυ καλο σημα κ αμεση αποκριση! τωρα μενει να το δοκιμασω κ με καποιο navigator!
το μονο προβλημα ειναι οτι το tomtom car kit tool το βρηκα μονο στο αμερικανικο store.

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες