Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Υπομνησεις

• Please log in to reply
7 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   monotis

monotis

iPH Contributor

• 1,164 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 13/01/2012 - 16:39

Η λειτουργια υπομνησεις ,μπορει να βοηθηση καποιος τι κανει?
Αυτο που εχω καταλαβει εγω και μετα απο ψαξιμο ειναι να σημειωνεις μονο στην ημερομηνια που σε ενδιαφερει ενα γεγονος.(σωστα?)Αυτο που θελω να ρωτησω κ που με ενδιαφερει βασικα,ειναι πως μπορω (αν γινετε)να εχω και ειδοποιηση με ηχο.

Τελευταία επεξεργασία από: monotis, 13/01/2012 - 16:39.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   wrathchild

wrathchild

iPH Elite Poster

• 3,140 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 8 Plus
  • Tablet:iPad mini 3 +4G

Δημοσίευση 13/01/2012 - 16:43

Η λειτουργια υπομνησεις ,μπορει να βοηθηση καποιος τι κανει?
Αυτο που εχω καταλαβει εγω και μετα απο ψαξιμο ειναι να σημειωνεις μονο στην ημερομηνια που σε ενδιαφερει ενα γεγονος.(σωστα?)Αυτο που θελω να ρωτησω κ που με ενδιαφερει βασικα,ειναι πως μπορω (αν γινετε)να εχω και ειδοποιηση με ηχο.

Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο πέρα απο το να γράψεις το κείμενο, να ορίσεις στο tab "υπενθύμηση" μέρα ώρα κτλ και εκείνο θα σε ειδοποιήσει όταν έρθει η ημερομηνία και ώρα που έβαλες.

#3   Soter

Soter

iPH Enthousiast

• 394 μηνύματα
  • Twitter:@Soter13
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 13/01/2012 - 16:45

Αφού δημιουργήσεις το Reminder, πατάς τέρμα δεξιά στη γραμμή του (στο >) και επιλέγεις πότε θες να χτυπήσει η υπενθύμιση

Τελευταία επεξεργασία από: Soter, 13/01/2012 - 16:45.

#4   monotis

monotis

iPH Contributor

• 1,164 μηνύματα

Δημοσίευση 13/01/2012 - 17:24

Αφού δημιουργήσεις το Reminder, πατάς τέρμα δεξιά στη γραμμή του (στο >) και επιλέγεις πότε θες να χτυπήσει η υπενθύμιση

Ευχαριστω πολυ το βρικα.

#5   monotis

monotis

iPH Contributor

• 1,164 μηνύματα

Δημοσίευση 13/01/2012 - 17:40

To θεμα ειναι πως το κανεις να χτυπαει συνεχεια,μεχρι να το ακουσεις και να το κλεισεις εσυ???
Διοτι το δοκιμασα χτυπαει μια -βγαζει την ειδοποιηση στην οθονη και τελος,και αν εμενα με εχει παρει ο υπνος και δεν το ακουσω με τη μια?την οθονη του κινητου μπορει να τη δω μετα απο 2 ωρες που θα ξυπνησω ,και μετα παει το πουλακι!!

#6   wrathchild

wrathchild

iPH Elite Poster

• 3,140 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8 Plus
  • Tablet:iPad mini 3 +4G

Δημοσίευση 13/01/2012 - 17:43

To θεμα ειναι πως το κανεις να χτυπαει συνεχεια,μεχρι να το ακουσεις και να το κλεισεις εσυ???
Διοτι το δοκιμασα χτυπαει μια -βγαζει την ειδοποιηση στην οθονη και τελος,και αν εμενα με εχει παρει ο υπνος και δεν το ακουσω με τη μια?την οθονη του κινητου μπορει να τη δω μετα απο 2 ωρες που θα ξυπνησω ,και μετα παει το πουλακι!!

Αυτό που περιγράφεις οτι θες να γίνεται μάλλον παραπέμπει σε ξυπνητήρι!!! Αν θέλεις να ξυπνάς απο τον ύπνο για κάποιο λόγο βάζεις ξυπνητήρι και λογικά θυμάσαι για ποιο λόγο το έβαλες....

#7   monotis

monotis

iPH Contributor

• 1,164 μηνύματα

Δημοσίευση 13/01/2012 - 18:18

Αυτό που περιγράφεις οτι θες να γίνεται μάλλον παραπέμπει σε ξυπνητήρι!!! Αν θέλεις να ξυπνάς απο τον ύπνο για κάποιο λόγο βάζεις ξυπνητήρι και λογικά θυμάσαι για ποιο λόγο το έβαλες....

χαχααχαχ επειδη ανεφερα τον υπνο ,εσυ αμεσως το συνδεσες με το ξυπνητηρι.Οk θα στο θεσω αλλιως,πες οτι εγω τη Πεμπτη εχω να παω σε μια δουλεια στις 5 ,και θελω το κινητο να μου το θυμησει.Ομως ,το κινητο μου δεν το χω πανω μου,αλλα καπου που μπορει να μη το ακουσω με την πρωτη,επομενως...
Αν μπορουσε να γινει η δουλεια μου με το ξυπνητηρι δεν θα με πειραζε.

#8   stavrosk

stavrosk

iPH User

• 110 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 19/09/2012 - 14:21

ρε παιδες ειμαι να τρελαθω..μια φορα χρειαστηκα τις υπομνησεις και δεν δουλευουν..το τηλ ειναι το 4αρι 5.1.1 jailbreaked ..υπομνησεις>+>βαζω τα παντα ωρες κτλ αλλα τιποτα δε χτυπαει μετα..ξεχναω καποια αλλη ρυθμιση η' μηπως παιζει ρολο οτι εχω εγκαταστησει το lockinfo απο cydia? (ενημερωσεις σε lockscreen)ολα τα αλλα λειτουργουν αψογα παντως..καποιος ???

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες