Ημερομηνιες και ωρες στις photos & video
Δημοσίευση 17/01/2012 - 21:45
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ad
Δημοσίευση 17/01/2012 - 21:46
Δημοσίευση 17/01/2012 - 21:47
datecam στο appstore και ειναι free
Αυτο πρεπει να σου "χαλαει"τι φωτο,με την ημερομηνια (που μαλλον) πρεπει να "κολλαει"στη φωτογραφια.
Δημοσίευση 17/01/2012 - 21:48
μαλλον θελει απλα να μπορει να βλεπει ποτε και τι ωρα εβγαλε την φωτο!Αν κατάλαβα καλά το παιδί θέλει απλά να αναγράφεται η ημερομ. στη φωτό. Έχει ένα κάρο εφαρμογές πού βάζουν στάμπα στη φωτό με την ημερομην. που είναι το δύσολο?
Δημοσίευση 17/01/2012 - 21:49
Δημοσίευση 17/01/2012 - 21:51
Έχεις δίκιο χάνει την μισή ανάλισηΑυτο πρεπει να σου "χαλαει"τι φωτο,με την ημερομηνια (που μαλλον) πρεπει να "κολλαει"στη φωτογραφια.
Δημοσίευση 18/01/2012 - 01:55
Αν κατάλαβα καλά το παιδί θέλει απλά να αναγράφεται η ημερομ. στη φωτό. Έχει ένα κάρο εφαρμογές πού βάζουν στάμπα στη φωτό με την ημερομην. που είναι το δύσολο?
Φιλε μου θα ηθελα να υπαρχει το εξης βασικο.Βγαζεις μια φωτογραφια,δεν θα πρεπει να υπαρχει ενα μενου καπου ,που να σου εχει λεπτομερειες γι αυτη.Οπως ημερομηνια -ωρα που τραβηχτηκε κτλ.
Oχι μονιμη "σταμπα"την ημερομηνια πανω.
Δημοσίευση 18/01/2012 - 02:22
Και σταματα να γκρινιαζεις για ολα υπαρχει λυση.....
Τελευταία επεξεργασία από: michel1972, 18/01/2012 - 02:23
Δημοσίευση 18/01/2012 - 03:18
bit.ly/iPhoneHellas
Δημοσίευση 18/01/2012 - 11:09
Για τα μέλη που ψάχνουν τις επιλογές που εμφανίζετε στο screenshot του @DINFUN θέλω απλά να σας επιβεβαιώσω αυτό που ανέφερε σε μετέπειτα μήνυμα του, ότι μπορούν να το έχουν μόνο όσοι είναι κάτοχοι MAC μέσω του iPhoto
Ωραιγια! Απο αύριο θα τό χω!
Δημοσίευση 18/01/2012 - 11:19
Ωραιγια! Απο αύριο θα τό χω!
Είναι αρκετά εξυπηρετικό πάντως
bit.ly/iPhoneHellas
Δημοσίευση 18/01/2012 - 11:54

Camera+

Photoforge2
Δημοσίευση 18/01/2012 - 16:31
Μαστωρα το stampr κανει αυτο που θελεις απο το cydia.....
Και σταματα να γκρινιαζεις για ολα υπαρχει λυση.....
Σε ευχαριστω για την πληροφορια,σιγουρα θα μου χρειαστει ,οταν θα το κανω jb,προς το παρον ομως τι κανουμε(4s)
(εχω εναποθεσει ολες μου τις ελπιδες στο jb,μπας και γινει τηλ.,και δεν προκειτε να σταματησω να γκρινιαζω ,θα λεω τα πραγματα με το ονομα τους!!!,η βλακεια ειναι βλακεια και θα την λεω παντα,δεν ειμαι κανας κολλημενος .(κι ας το λατρευω το στολιδι μου!)
φιλικα
Δημοσίευση 18/01/2012 - 16:47
Με ολο τον σεβασμο, αλλα βλακεια δε νομιζω οτι ειναι ενα προιον μιας εταιριας που το δημιουργησε με βαση την δικη της φιλοσοφια, οποια και αν ειναι αυτη, αλλα βλακεια εκανε αυτος που το αγορασε φορωντας παρωπιδες και χωρις να αναζητησει την παραμικρη πληροφορια για αυτο πριν το αγορασει, και μετα να κλαιγεται για κατι που δεν εχει το προιον που αγορασε και θα ηθελε να ειχε!Σε ευχαριστω για την πληροφορια,σιγουρα θα μου χρειαστει ,οταν θα το κανω jb,προς το παρον ομως τι κανουμε(4s)
(εχω εναποθεσει ολες μου τις ελπιδες στο jb,μπας και γινει τηλ.,και δεν προκειτε να σταματησω να γκρινιαζω ,θα λεω τα πραγματα με το ονομα τους!!!,η βλακεια ειναι βλακεια και θα την λεω παντα,δεν ειμαι κανας κολλημενος .(κι ας το λατρευω το στολιδι μου!)
φιλικα
Προσωπικα δεν θα σου πω οτι δεν ηθελα καποια πραγματα επιπλεον, bluetooth ας πουμε (αν και δεν το θεωρω τοσο αναγκαιο..) δεν θα ηταν ασχημο αν υπηρχε ραδιοφωνο που να λειτουργει χωρις ιντερνετ (αφου στην ελλαδα το ιντερνετ στα κινητα ειναι ειδος πολυτελειας αλλιως αν ειχα του κοσμου τα mb αρχοντας θα ημουνα κ τωρα), αλλα δεν θα κλαφτω ποτε για κατι που αγορασα και υποτιθεται δεν πηγα με κλειστα τα ματια εκει επειδη το ειχε ο κολλητος, ο γειτονας ο ξαδερφος η ο μαναβης της γειτονιας.. Ευτυχως στην εποχη μας με λιγα λεπτα αναζητησης στο ιντερνετ βρισκουμε οτι πληροφορια θελουμε για οτιδηποτε και μπορουμε να κινηθουμε αναλογως τα γουστα μας και τις αναγκες μας (κατι που φυσικα δεν γινεται απ'οτι φαινεται κ το βλεπω καθημερινα στο φορουμ..)
Φιλικα παντα αλλα αυτη ειναι η γνωμη μου και επειδη δεν μπορω να ακουω ΚΑΙ για τα iphone κλαψες..
Τελευταία επεξεργασία από: spiros23, 18/01/2012 - 16:56
Δημοσίευση 18/01/2012 - 17:05
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες