Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Ημερομηνιες και ωρες στις photos & video

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
56 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#31   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9.284 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 18/01/2012 - 17:08

dedalos οι εφαρμογες αυτες ολες γενικα,αποθηκευουν τις φωτογραφιες σε δικο τους directory,ή τις βρισκεις μεσα στο "αλμπουμ καμερας"?

Εχουν προσβαση στις φωτογραφιες που ηδη εχεις τραβηξει ειτε ειναι στο αλμπουμ καμερας η σε καποιον φακελο που εχεις συγχρονισει. Μπορεις επισης να τραβηξεις στις περισσοτερες εκει τη στιγμη μεσα απο την εφαρμογη φωτογραφια και να την επεξεργαστεις.
Η συγκεκριμενη, το photoforge2, απο τις καλυτερες εφαρμογες για επεξεργασια φωτογραφιας.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#32   monotis

monotis

iPH Contributor

• 1.164 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 18/01/2012 - 17:37

Με ολο τον σεβασμο, αλλα βλακεια δε νομιζω οτι ειναι ενα προιον μιας εταιριας που το δημιουργησε με βαση την δικη της φιλοσοφια, οποια και αν ειναι αυτη, αλλα βλακεια εκανε αυτος που το αγορασε φορωντας παρωπιδες και χωρις να αναζητησει την παραμικρη πληροφορια για αυτο πριν το αγορασει, και μετα να κλαιγεται για κατι που δεν εχει το προιον που αγορασε και θα ηθελε να ειχε!
Προσωπικα δεν θα σου πω οτι δεν ηθελα καποια πραγματα επιπλεον, bluetooth ας πουμε (αν και δεν το θεωρω τοσο αναγκαιο..) δεν θα ηταν ασχημο αν υπηρχε ραδιοφωνο που να λειτουργει χωρις ιντερνετ (αφου στην ελλαδα το ιντερνετ στα κινητα ειναι ειδος πολυτελειας αλλιως αν ειχα του κοσμου τα mb αρχοντας θα ημουνα κ τωρα), αλλα δεν θα κλαφτω ποτε για κατι που αγορασα και υποτιθεται δεν πηγα με κλειστα τα ματια εκει επειδη το ειχε ο κολλητος, ο γειτονας ο ξαδερφος η ο μαναβης της γειτονιας.. Ευτυχως στην εποχη μας με λιγα λεπτα αναζητησης στο ιντερνετ βρισκουμε οτι πληροφορια θελουμε για οτιδηποτε και μπορουμε να κινηθουμε αναλογως τα γουστα μας και τις αναγκες μας (κατι που φυσικα δεν γινεται απ'οτι φαινεται κ το βλεπω καθημερινα στο φορουμ..)
Φιλικα παντα αλλα αυτη ειναι η γνωμη μου και επειδη δεν μπορω να ακουω ΚΑΙ για τα iphone κλαψες.. ;)

Φιλε κανεις λαθος φυσικα και το ψαξα πριν το παρω,αλλα οταν ψαχνεις κατι, δεν ψαχνεις τετοιες λεπτομερειες,ψαχνεις "χοντρικα" πραγματα,αν εχει ραδιοφωνο-τηλεοραση-bluetooth,καμερα κτλ,δεν θα κατσεις να ρωτησεις πχ τον πωλητη "φιλε εχει ημερομηνιες στις φωτο και τα βιντεο",εκτος οτι δεν ξερει,ακομη και στο διαδικτυο να ψαξεις στα χαρακτηριστηκα του τηλεφωνου που λες,τετοιες λεπτομερειες δεν αναφεροντε(και σε προκαλω αν βρεις κατι να ποσταρεις),επομενος για τι μη ψαξιμο μου μιλας?
Αυτε τις λεπτομερειες λοιπον (οι οποιες ειναι σημαντικες)μπορεις να τις ανακαλυψεις ΜΟΝΟ απο τον κολλητο σου , γειτονα,ξαδερφο μαναβη της γειτονιας..,οπως λες ,μονο που εγω δεν ειχα κανεναν απο αυτους να το εχουν.....
Αλλα και παλι ακομη και να ειχε ο κολλητος μου iphone,δεν υπηρχε περιπτωση να μου πηγαινε ο νους ,να κοιταξω ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ το οποιο θεωρω δεδομενο.

Τελος σιγουρα και εσυ ,δεν γινετε πριν το παρεις να τα ηξερες οοοολα,σιγουρα κατι θα διαπιστωσες μετα... και θα ξενερωσες ,εεε δεν ειναι κακο να το κραξεις και λιγο(δεν ειναι και λιγο για μια μικρη περιουσια που εδωσες κ δεν κανει τα βασικα)το να εισαι κολλημενος και να φορα παροπιδες ειναι ακομη χειτοτερο(γενικα μιλαω)

#33   timxon

timxon

iPH User

• 100 μηνύματα

Δημοσίευση 18/01/2012 - 17:55

Μπορεις και με το camera plus pro απο appstore.. Δεν ξερω βεβαια αν θες να πληρωσεις

#34   monotis

monotis

iPH Contributor

• 1.164 μηνύματα

Δημοσίευση 18/01/2012 - 17:57

Μπορεις και με το camera plus pro απο appstore.. Δεν ξερω βεβαια αν θες να πληρωσεις

εδω εδωσα 700 ευρω και θα κολλησω στο 1 ευρω για να το φερω στα μετρα μου

#35   monotis

monotis

iPH Contributor

• 1.164 μηνύματα

Δημοσίευση 18/01/2012 - 18:16

Για βιντεο υπαρχει καμια αξιολογη εφαρμογουλα?

#36   michel1972

michel1972

iPH Addict

• 841 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 18/01/2012 - 18:24

Φιλε κανεις λαθος φυσικα και το ψαξα πριν το παρω,αλλα οταν ψαχνεις κατι, δεν ψαχνεις τετοιες λεπτομερειες,ψαχνεις "χοντρικα" πραγματα,αν εχει ραδιοφωνο-τηλεοραση-bluetooth,καμερα κτλ,δεν θα κατσεις να ρωτησεις πχ τον πωλητη "φιλε εχει ημερομηνιες στις φωτο και τα βιντεο",εκτος οτι δεν ξερει,ακομη και στο διαδικτυο να ψαξεις στα χαρακτηριστηκα του τηλεφωνου που λες,τετοιες λεπτομερειες δεν αναφεροντε(και σε προκαλω αν βρεις κατι να ποσταρεις),επομενος για τι μη ψαξιμο μου μιλας?
Αυτε τις λεπτομερειες λοιπον (οι οποιες ειναι σημαντικες)μπορεις να τις ανακαλυψεις ΜΟΝΟ απο τον κολλητο σου , γειτονα,ξαδερφο μαναβη της γειτονιας..,οπως λες ,μονο που εγω δεν ειχα κανεναν απο αυτους να το εχουν.....
Αλλα και παλι ακομη και να ειχε ο κολλητος μου iphone,δεν υπηρχε περιπτωση να μου πηγαινε ο νους ,να κοιταξω ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ το οποιο θεωρω δεδομενο.

Τελος σιγουρα και εσυ ,δεν γινετε πριν το παρεις να τα ηξερες οοοολα,σιγουρα κατι θα διαπιστωσες μετα... και θα ξενερωσες ,εεε δεν ειναι κακο να το κραξεις και λιγο(δεν ειναι και λιγο για μια μικρη περιουσια που εδωσες κ δεν κανει τα βασικα)το να εισαι κολλημενος και να φορα παροπιδες ειναι ακομη χειτοτερο(γενικα μιλαω)

Ρε φιλε πλακα μας κανεις εχεις 4s το οποιο μολις βγηκε το iphone εχει βγει εδω και δεκα χρονια δεν βρεθηκε ενας χριστιανος που να εχει τετοιο τηλ να σου πει οτι δεν ξεκλειδωνει το μπλε δοντι οτι δεν εχει φλας πλειερ και ολα τα μειων του τηλ.....
Αν δεν σου κανει παρε samsung και μην μας ζαλιζεις οτι προβλημα εχεις στο λυνουμε σε μισο λεπτο μην γκρινιαζεις κιολας....
Το αν δεν εχει βγει ακομα jb περιμενε τοσος κοσμος περιμενει φαντασου να γκρινιαζανε ολοι;;;;;
Και μην γεμιζεις το τοπικ με αχριστα πραμματα παρε τις απαντησεις που θελεις και τελος αν δεν μπορεις ακομα να τις εφαρμοσεις περιμενε σε λιγο βγαινει το jb.
Για παραπωνα υπαρχει αλλο τοπικ ψαξε λιγο και αρχισε να γραφεις εκει εδω ζητησες κατι και σου δωσαμε δεκα εναλακτικες παρε οποια σου αρεσει....
Τελος

#37   monotis

monotis

iPH Contributor

• 1.164 μηνύματα

Δημοσίευση 18/01/2012 - 19:09

Ρε φιλε πλακα μας κανεις εχεις 4s το οποιο μολις βγηκε το iphone εχει βγει εδω και δεκα χρονια δεν βρεθηκε ενας χριστιανος που να εχει τετοιο τηλ να σου πει οτι δεν ξεκλειδωνει το μπλε δοντι οτι δεν εχει φλας πλειερ και ολα τα μειων του τηλ.....
Αν δεν σου κανει παρε samsung και μην μας ζαλιζεις οτι προβλημα εχεις στο λυνουμε σε μισο λεπτο μην γκρινιαζεις κιολας....
Το αν δεν εχει βγει ακομα jb περιμενε τοσος κοσμος περιμενει φαντασου να γκρινιαζανε ολοι;;;;;
Και μην γεμιζεις το τοπικ με αχριστα πραμματα παρε τις απαντησεις που θελεις και τελος αν δεν μπορεις ακομα να τις εφαρμοσεις περιμενε σε λιγο βγαινει το jb.
Για παραπωνα υπαρχει αλλο τοπικ ψαξε λιγο και αρχισε να γραφεις εκει εδω ζητησες κατι και σου δωσαμε δεκα εναλακτικες παρε οποια σου αρεσει....
Τελος

Mαγκα μου,διαβαζε πιο προσεκτικα,(σχετικα με bluetooth φλας που αναφερεις κτλ)αυτο μονο.

#38   dchristo81

dchristo81

iPH Addict

• 862 μηνύματα
  • Twitter:@ChristodApps
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:dchristo81

Δημοσίευση 18/01/2012 - 19:38

Δηλαδή γιατί να θέλει κάποιος να χαλάει μία φωτό κοτσάροντας κάτω δεξιά ημ/νία κ ωρα;😳?!!! Αφού οι πληροφορίες αποθηκεύονται στο αρχείο της φωτό κ τις ελέγχεται στον υπολογιστή σου ή στον Mac σου. Δηλαδή γιατί να θεωρείται αυτό πρόβλημα; Εντάξει το ραδιόφωνο, άντε κ το Bluetooth... Έλεος πια!!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

#39   veloudos

veloudos

iPH newbie

• 23 μηνύματα

Δημοσίευση 18/01/2012 - 19:50

Δηλαδή γιατί να θέλει κάποιος να χαλάει μία φωτό κοτσάροντας κάτω δεξιά ημ/νία κ ωρα;😳?!!! Αφού οι πληροφορίες αποθηκεύονται στο αρχείο της φωτό κ τις ελέγχεται στον υπολογιστή σου ή στον Mac σου. Δηλαδή γιατί να θεωρείται αυτό πρόβλημα; Εντάξει το ραδιόφωνο, άντε κ το Bluetooth... Έλεος πια!!!!

Πολυ σωστος!

#40   michel1972

michel1972

iPH Addict

• 841 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 18/01/2012 - 20:07

Mαγκα μου,διαβαζε πιο προσεκτικα,(σχετικα με bluetooth φλας που αναφερεις κτλ)αυτο μονο.

Καταλαβε κατι ρε αγορι μου τελειο τηλ δεν υπαρχει αλλα εχουν καποια αλλα καλουδια αλλα
κατι αλλο και αν θελεις και την γνωμη μου το iphone ειναι υπερεκτημημενο αλλα
κανενας δεν ψαχνει τα τηλ τοσο πολυ πριν τα αγορασει στην διαρκεια την ψαχνει....
Οταν βγει jb και δεν μπορεις να κανεις κατι τοτε να αρχισεις να μας την λες απλα μεχρι τοτε
αστο να παει στη ευχη ρε καλε μου......

#41   Gfb3

Gfb3

iPH Enthousiast

• 474 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini +4G

Δημοσίευση 18/01/2012 - 20:31

Εγω πάντως που χρειάστηκε να δω ημερομηνίες απο φωτογραφίες κατεβασα αυτο: http://itunes.apple....d383576492?mt=8

#42   monotis

monotis

iPH Contributor

• 1.164 μηνύματα

Δημοσίευση 19/01/2012 - 00:14

Εγω πάντως που χρειάστηκε να δω ημερομηνίες απο φωτογραφίες κατεβασα αυτο: http://itunes.apple....d383576492?mt=8

Nομιζω πρεπει να κανει αυτο που ψαχνω!!

#43   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 19/01/2012 - 00:32

γιατί σε κάθε τοπικ να γινόμαστε .ωλος? Δεν μαμιέται το iphone και το κάθε iphone στην τελική εαν είναι να πλακωθούμε μεταξύ μας για ένα ορθογώνιο αντικείμενο σεταρισμένο με γυαλί τι να πω?

Τελευταία επεξεργασία από: billytilaver, 19/01/2012 - 00:32

#44   monotis

monotis

iPH Contributor

• 1.164 μηνύματα

Δημοσίευση 19/01/2012 - 00:45

Πολλοι δεν εχετε καταλαβει.Δεν εννοω να κοτσαρει κατω δεξια ημ/νία κ ωρα στη φωτογραφια η το βιντεο.Εννοω οταν πχ εισαι σε μια φωτογραφια/βιντεο να ειχε καπου ενα κουμπακι "πληροφοριες"-"στοιχεια" και να σου εδειχνε ημερομηνια -ωρα -μεγεθος κτλ.
"Προβλημα" γινετε απο τι στιγμη που πολλες φορες μπορει να χρειαστει να χρησιμοποιησεις μια φωτο για να ανασυρης ενα γεγονος απο τη μνημη σου.
Παραδειγμα ,ηθελα να δω ποια μερα ακριβως αγορασα το iphone για να δω ποτε θα μου ερχετε ο λογαριασμος.Την ημερα εκεινη θυμαμε τραβηξα καποιες φωτογραφιες για να το δοκιμασω.Θα πηγαινα στις φωτογραφιες εκεινες και θα εβλεπα την ημερομηνια.Καταλαβες?Και ολο αυτο το ηθελα και μου ηρθε στο μυαλο μου οταν ημουν πχ καπου,μακρια απο τον υπολογιστη μου...

Για το ραδιοφωνο και το bluetooth δεν μιλησε κανεις ρε παιδια.

Οπως και να χει ,ευχαριστω ολους για τις απαντησεις!!

#45   Nnaf

Nnaf

iPH Addict

• 733 μηνύματα

Δημοσίευση 19/01/2012 - 07:47

Φιλαρακι αν θέλεις δοκίμασε και το Exif & iptc metadata browser απο AppStore,συγγνώμη αν μου διέφυγε ότι στο έχει προτείνει ήδη κάποιος,πάντως νομιζω ότι κάνει τη δουλεια που θες,Καλημέρα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες