Με ολο τον σεβασμο, αλλα βλακεια δε νομιζω οτι ειναι ενα προιον μιας εταιριας που το δημιουργησε με βαση την δικη της φιλοσοφια, οποια και αν ειναι αυτη, αλλα βλακεια εκανε αυτος που το αγορασε φορωντας παρωπιδες και χωρις να αναζητησει την παραμικρη πληροφορια για αυτο πριν το αγορασει, και μετα να κλαιγεται για κατι που δεν εχει το προιον που αγορασε και θα ηθελε να ειχε!
Προσωπικα δεν θα σου πω οτι δεν ηθελα καποια πραγματα επιπλεον, bluetooth ας πουμε (αν και δεν το θεωρω τοσο αναγκαιο..) δεν θα ηταν ασχημο αν υπηρχε ραδιοφωνο που να λειτουργει χωρις ιντερνετ (αφου στην ελλαδα το ιντερνετ στα κινητα ειναι ειδος πολυτελειας αλλιως αν ειχα του κοσμου τα mb αρχοντας θα ημουνα κ τωρα), αλλα δεν θα κλαφτω ποτε για κατι που αγορασα και υποτιθεται δεν πηγα με κλειστα τα ματια εκει επειδη το ειχε ο κολλητος, ο γειτονας ο ξαδερφος η ο μαναβης της γειτονιας.. Ευτυχως στην εποχη μας με λιγα λεπτα αναζητησης στο ιντερνετ βρισκουμε οτι πληροφορια θελουμε για οτιδηποτε και μπορουμε να κινηθουμε αναλογως τα γουστα μας και τις αναγκες μας (κατι που φυσικα δεν γινεται απ'οτι φαινεται κ το βλεπω καθημερινα στο φορουμ..)
Φιλικα παντα αλλα αυτη ειναι η γνωμη μου και επειδη δεν μπορω να ακουω ΚΑΙ για τα iphone κλαψες.. 
Φιλε κανεις λαθος φυσικα και το ψαξα πριν το παρω,αλλα οταν ψαχνεις κατι, δεν ψαχνεις τετοιες λεπτομερειες,ψαχνεις "χοντρικα" πραγματα,αν εχει ραδιοφωνο-τηλεοραση-bluetooth,καμερα κτλ,δεν θα κατσεις να ρωτησεις πχ τον πωλητη "φιλε εχει ημερομηνιες στις φωτο και τα βιντεο",εκτος οτι δεν ξερει,ακομη και στο διαδικτυο να ψαξεις στα χαρακτηριστηκα του τηλεφωνου που λες,τετοιες λεπτομερειες δεν αναφεροντε(και σε προκαλω αν βρεις κατι να ποσταρεις),επομενος για τι μη ψαξιμο μου μιλας?
Αυτε τις λεπτομερειες λοιπον (οι οποιες ειναι σημαντικες)μπορεις να τις ανακαλυψεις ΜΟΝΟ απο τον κολλητο σου , γειτονα,ξαδερφο μαναβη της γειτονιας..,οπως λες ,μονο που εγω δεν ειχα κανεναν απο αυτους να το εχουν.....
Αλλα και παλι ακομη και να ειχε ο κολλητος μου iphone,δεν υπηρχε περιπτωση να μου πηγαινε ο νους ,να κοιταξω ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ το οποιο θεωρω δεδομενο.
Τελος σιγουρα και εσυ ,δεν γινετε πριν το παρεις να τα ηξερες οοοολα,σιγουρα κατι θα διαπιστωσες μετα... και θα ξενερωσες ,εεε δεν ειναι κακο να το κραξεις και λιγο(δεν ειναι και λιγο για μια μικρη περιουσια που εδωσες κ δεν κανει τα βασικα)το να εισαι κολλημενος και να φορα παροπιδες ειναι ακομη χειτοτερο(γενικα μιλαω)