Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Σε ανοδική πορεία και τον Δεκέμβρη οι πωλήσεις iPhone


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1 μήνυμα σε αυτό το θέμα

#1   sepsis

sepsis

    iPH Hero

  • 8.236 μηνύματα
  • Twitter:@hsouris
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 19/01/2012 - 00:29

Πριν μερικές μέρες έρευνα της NPD για τον Νοέμβρη έδειξε κλείσιμο της ψαλίδας μεταξύ Android και iPhone στους τέσσερις πόντους κυρίως εξαιτίας της κυκλοφορίας του iPhone 4S τον Οκτώβρη.

Σήμερα, νέα έρευνα της Nielsen φαίνεται ότι επιβεβαιώνει αυτή της NPD δείχνοντας και πάλι σημαντική άνοδο του iPhone και τον μήνα Δεκέμβριο. Συγκεκριμένα, ανάμεσα σε αυτούς που απέκτησαν νέα συσκευή τους τελευταίους τρεις μήνες και ρωτήθηκαν τον Δεκέμβριο ένα 44.5 τοις εκατό δήλωσαν ότι επέλεξαν το iPhone σε σύγκριση με το 25.1 τοις εκατό του Οκτωβρίου.

Αναρτημένη εικόνα


Among recent acquirers, meaning those who said they got a new device within the past three months, 44.5 percent of those surveyed in December said they chose an iPhone, compared to just 25.1 percent in October. Furthermore, 57 percent of new iPhone owners surveyed in December said they got an iPhone 4S.


Σίγουρα η χρονική περίοδος κυκλοφορίας του iPhone 4S που συνέπεσε με την περίοδο των Χριστουγεννιάτικων διακοπών έδωσε μια σημαντική ώθηση στις πωλήσεις σε μια θεμελιωδώς «καλή» περίοδο. Μάλιστα, για μια ακόμη φορά αναμένουμε ανακοίνωση για τρίμηνο-ρεκόρ όσον αφορά τα κέρδη για την Apple σε λίγες μέρες.



via MacRumors

Follow me on twitter


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   kosnic

kosnic

    iPH Member

  • 319 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 19/01/2012 - 00:46

Πάντως δεν θα αργήσουν και οι μέρες που θα αρχίσει και η πτώση των πωλήσεων,και Να πω την αλήθεια μου μακάρι να μην αργήσουν αυτές και να ειναι μακριές ώστε να πιεστεί η apple και να δίνει ουσιαστικές αναβαθμισεις σε software και μετέπειτα σε hardware!




Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες