Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Τι ειναι το Sbsettings?

• Please log in to reply
30 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   drosatakis

drosatakis

iPH Enthousiast

• 372 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 21/01/2012 - 16:17

Καλημερα παιδια... Mολις εκανα τζμπι στο 4ς μου και θα ηθελα και εγω να κλεισω το 3g. διαβαζω εδω για το sbsettings.. το βρηκα στην πηγη του big boss το κατεβασα αλλα δε μου κοβει.. πως στο καλο δουλευει???

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   niav

niav

iPH Elite Poster

• 2,997 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad mini 4 +4G
  • GameCenter:GioAth

Δημοσίευση 21/01/2012 - 16:18

κανεις slide πανω πανω στην οθονη απο αριστερα προς τα δεξια και βγαινουν κατι εικονιδια ! Ψαξτο

Σταλμένο απο το μαύρο μηλόφωνο υπ' αριθμον 4 πάντα μέσω Tapatalk

#3   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12,948 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 21/01/2012 - 16:20

Καλημερα παιδια... Mολις εκανα τζμπι στο 4ς μου και θα ηθελα και εγω να κλεισω το 3g. διαβαζω εδω για το sbsettings.. το βρηκα στην πηγη του big boss το κατεβασα αλλα δε μου κοβει.. πως στο καλο δουλευει???

με το δάκτυλο σου απο αριστερα προς τα δεξια στη κορυφη τις οθονης και θα σου εμφανιστεί

#4   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9,284 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 21/01/2012 - 16:21

Πολλες και διαφορες λειτουργιες και ευκολη ενεργοποιηση-απενεργοποιηση τους απο το παραθυρο που κατεβαινει αφου κανεις slide το δακτυλο σου στην status bar ειτε προς αριστερα η δεξια (status bar=πανω μπαρα που εχει ωρα, σημα, μπαταρια κτλ)
Στο iOS5 πλεον σου δινεται η δυνατοτητα να το ενεργοποιησεις να εμφανιζεται και στο notification center.

http://www.youtube.com/watch?v=qxuMf5JRnpo

#5   drosatakis

drosatakis

iPH Enthousiast

• 372 μηνύματα

Δημοσίευση 21/01/2012 - 16:24

ευχαριστω πολυ παιδια...!! τα καταφερα..!!

#6   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9,284 μηνύματα

Δημοσίευση 21/01/2012 - 16:29

ευχαριστω πολυ παιδια...!! τα καταφερα..!!

Να σαι καλα φιλε μου.
Μπορεις να του αλλαξεις επισης εμφανιση με θεματα που κυκλοφορουν στο cydia, να του προσθεσεις διαφορα αλλα διακοπτακια που θα σε βολεψουν, επισης μπορεις να κανεις ευκολα respring reboot κτλ η να κρυψεις καποια εικονιδια απο τις ρυθμισεις του sbsettings κτλ.. Ψαξε το, ειναι απο τα πιο χρησιμα πραγματα που μπορεις να βαλεις μετα το jailbreak..

#7   andreas37d

andreas37d

iPH Enthousiast

• 484 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 21/01/2012 - 17:10

ευχαριστω ακομα θα το εψαχνα, βλεπεις εμεις οι νεοι ακομα δεν προλαβαμε να εξερευνησουμε το iphone ηρθε και το jailbreak με τα κολπα του και χαθηκαμε,
ευτυχως προλαβα και εφτιαξα κατι να φανε τα παιδια, βλεπεις η γυναικα πηγε στην γερμανια για την προετιμασια της εγκαταστασης μας εκει.

#8   TheRelumer

TheRelumer

iPH newbie

• 84 μηνύματα

Δημοσίευση 21/01/2012 - 17:20

που παει και γραφει τις ρυθμισεις που του κανεις? γιατι εκανα ενα πειραμα .. ηθελα να το ξηλοσω , το ξηλωσα και το ξαναπερασα αλλα περαστηκε με τις ρυθμισεις που το ειχα . παραδειγμα το ειχα να μην λεει ονομα παροχου αλλα κατι αλο και περαστικε παλι με το αλο ονομα παροχου
λογικα μιας και τρεχει debian το cydia δεν κανει uninstall me apt-get --purge remove <package> αλλα με apt-get remove μονο

#9   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9,284 μηνύματα

Δημοσίευση 21/01/2012 - 20:30

που παει και γραφει τις ρυθμισεις που του κανεις? γιατι εκανα ενα πειραμα .. ηθελα να το ξηλοσω , το ξηλωσα και το ξαναπερασα αλλα περαστηκε με τις ρυθμισεις που το ειχα . παραδειγμα το ειχα να μην λεει ονομα παροχου αλλα κατι αλο και περαστικε παλι με το αλο ονομα παροχου
λογικα μιας και τρεχει debian το cydia δεν κανει uninstall me apt-get --purge remove <package> αλλα με apt-get remove μονο

Απο ολα τα tweaks του cydia η εφαρμογες μενουν "σκουπιδια" μεσα στην συσκευη, μεσα σε αυτα ειναι και οι ρυθμισεις.. Μπορεις να τις σβησεις χειροκινητα η μεσω springtomize αν το εχεις ακομα πιο ευκολα..

#10   TheRelumer

TheRelumer

iPH newbie

• 84 μηνύματα

Δημοσίευση 21/01/2012 - 21:49

Απο ολα τα tweaks του cydia η εφαρμογες μενουν "σκουπιδια" μεσα στην συσκευη, μεσα σε αυτα ειναι και οι ρυθμισεις.. Μπορεις να τις σβησεις χειροκινητα η μεσω springtomize αν το εχεις ακομα πιο ευκολα..

χειροκινητα που παει και τα βαζει τα configs ? γιατι δεν τα ριχνει τα στο /etc οπως ενα κανονικο debian συστημα

#11   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9,284 μηνύματα

Δημοσίευση 21/01/2012 - 22:00

χειροκινητα που παει και τα βαζει τα configs ? γιατι δεν τα ριχνει τα στο /etc οπως ενα κανονικο debian συστημα

var/mobile/library/preferences, νομιζω εκει ειναι..

#12   TheRelumer

TheRelumer

iPH newbie

• 84 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2012 - 00:43

δεν ειναι εκει , κατι αλλο εκτος το springtomize εχουμε?

#13   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9,284 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2012 - 00:53

δεν ειναι εκει , κατι αλλο εκτος το springtomize εχουμε?

Κι ομως εκει ειναι..
Το τσεκαρα τωρα με το springtomize..
Τουλαχιστον του sbsettings συγκεκριμενα, φανταζομαι αν οχι ολες, οι περισσοτερες ρυθμισεις εκει ειναι.

#14   TheRelumer

TheRelumer

iPH newbie

• 84 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2012 - 01:01

Κι ομως εκει ειναι..
Το τσεκαρα τωρα με το springtomize..
Τουλαχιστον του sbsettings συγκεκριμενα, φανταζομαι αν οχι ολες, οι περισσοτερες ρυθμισεις εκει ειναι.

εκει και ποια ειναι ? εγω βλεπω πολλα com.apple* αλλα κανενα με το ονομα sbsettings

#15   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9,284 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2012 - 03:12

εκει και ποια ειναι ? εγω βλεπω πολλα com.apple* αλλα κανενα με το ονομα sbsettings

Ψαξε λιγο πιο κατω.. Δεν ειναι com.apple* αλλα com.iptm.bigboss.sbsettings.plist..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες