Τι ειναι το Sbsettings?
Δημοσίευση 21/01/2012 - 16:17

Ad
Δημοσίευση 21/01/2012 - 16:18
Σταλμένο απο το μαύρο μηλόφωνο υπ' αριθμον 4 πάντα μέσω Tapatalk
Δημοσίευση 21/01/2012 - 16:20
με το δάκτυλο σου απο αριστερα προς τα δεξια στη κορυφη τις οθονης και θα σου εμφανιστείΚαλημερα παιδια... Mολις εκανα τζμπι στο 4ς μου και θα ηθελα και εγω να κλεισω το 3g. διαβαζω εδω για το sbsettings.. το βρηκα στην πηγη του big boss το κατεβασα αλλα δε μου κοβει.. πως στο καλο δουλευει
Δημοσίευση 21/01/2012 - 16:21
Πολλες και διαφορες λειτουργιες και ευκολη ενεργοποιηση-απενεργοποιηση τους απο το παραθυρο που κατεβαινει αφου κανεις slide το δακτυλο σου στην status bar ειτε προς αριστερα η δεξια (status bar=πανω μπαρα που εχει ωρα, σημα, μπαταρια κτλ)Καλημερα παιδια... Mολις εκανα τζμπι στο 4ς μου και θα ηθελα και εγω να κλεισω το 3g. διαβαζω εδω για το sbsettings.. το βρηκα στην πηγη του big boss το κατεβασα αλλα δε μου κοβει.. πως στο καλο δουλευει
Στο iOS5 πλεον σου δινεται η δυνατοτητα να το ενεργοποιησεις να εμφανιζεται και στο notification center.
http://www.youtube.com/watch?v=qxuMf5JRnpo
Δημοσίευση 21/01/2012 - 16:24
Δημοσίευση 21/01/2012 - 16:29
Να σαι καλα φιλε μου.ευχαριστω πολυ παιδια...!! τα καταφερα..!!
Μπορεις να του αλλαξεις επισης εμφανιση με θεματα που κυκλοφορουν στο cydia, να του προσθεσεις διαφορα αλλα διακοπτακια που θα σε βολεψουν, επισης μπορεις να κανεις ευκολα respring reboot κτλ η να κρυψεις καποια εικονιδια απο τις ρυθμισεις του sbsettings κτλ.. Ψαξε το, ειναι απο τα πιο χρησιμα πραγματα που μπορεις να βαλεις μετα το jailbreak..
Δημοσίευση 21/01/2012 - 17:10
ευτυχως προλαβα και εφτιαξα κατι να φανε τα παιδια, βλεπεις η γυναικα πηγε στην γερμανια για την προετιμασια της εγκαταστασης μας εκει.
Δημοσίευση 21/01/2012 - 17:20
λογικα μιας και τρεχει debian το cydia δεν κανει uninstall me apt-get --purge remove <package> αλλα με apt-get remove μονο
Δημοσίευση 21/01/2012 - 20:30
Απο ολα τα tweaks του cydia η εφαρμογες μενουν "σκουπιδια" μεσα στην συσκευη, μεσα σε αυτα ειναι και οι ρυθμισεις.. Μπορεις να τις σβησεις χειροκινητα η μεσω springtomize αν το εχεις ακομα πιο ευκολα..που παει και γραφει τις ρυθμισεις που του κανεις? γιατι εκανα ενα πειραμα .. ηθελα να το ξηλοσω , το ξηλωσα και το ξαναπερασα αλλα περαστηκε με τις ρυθμισεις που το ειχα . παραδειγμα το ειχα να μην λεει ονομα παροχου αλλα κατι αλο και περαστικε παλι με το αλο ονομα παροχου
λογικα μιας και τρεχει debian το cydia δεν κανει uninstall me apt-get --purge remove <package> αλλα με apt-get remove μονο
Δημοσίευση 21/01/2012 - 21:49
Απο ολα τα tweaks του cydia η εφαρμογες μενουν "σκουπιδια" μεσα στην συσκευη, μεσα σε αυτα ειναι και οι ρυθμισεις.. Μπορεις να τις σβησεις χειροκινητα η μεσω springtomize αν το εχεις ακομα πιο ευκολα..
χειροκινητα που παει και τα βαζει τα configs ? γιατι δεν τα ριχνει τα στο /etc οπως ενα κανονικο debian συστημα
Δημοσίευση 21/01/2012 - 22:00
var/mobile/library/preferences, νομιζω εκει ειναι..χειροκινητα που παει και τα βαζει τα configs ? γιατι δεν τα ριχνει τα στο /etc οπως ενα κανονικο debian συστημα
Δημοσίευση 22/01/2012 - 00:43
Δημοσίευση 22/01/2012 - 00:53
Κι ομως εκει ειναι..δεν ειναι εκει , κατι αλλο εκτος το springtomize εχουμε?
Το τσεκαρα τωρα με το springtomize..
Τουλαχιστον του sbsettings συγκεκριμενα, φανταζομαι αν οχι ολες, οι περισσοτερες ρυθμισεις εκει ειναι.
Δημοσίευση 22/01/2012 - 01:01
Κι ομως εκει ειναι..
Το τσεκαρα τωρα με το springtomize..
Τουλαχιστον του sbsettings συγκεκριμενα, φανταζομαι αν οχι ολες, οι περισσοτερες ρυθμισεις εκει ειναι.
εκει και ποια ειναι ? εγω βλεπω πολλα com.apple* αλλα κανενα με το ονομα sbsettings
Δημοσίευση 22/01/2012 - 03:12
Ψαξε λιγο πιο κατω.. Δεν ειναι com.apple* αλλα com.iptm.bigboss.sbsettings.plist..εκει και ποια ειναι ? εγω βλεπω πολλα com.apple* αλλα κανενα με το ονομα sbsettings
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες