Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

O Steve Jobs έδειξε ενδιαφέρον στην τεχνολογία της Lytro


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1 μήνυμα σε αυτό το θέμα

#1   sepsis

sepsis

    iPH Hero

  • 8.236 μηνύματα
  • Twitter:@hsouris
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 24/01/2012 - 11:32

Στο επερχόμενο βιβλίο Inside Apple του Adam Lashinsky αποκαλύπτεται ότι ο Steve Jobs είχε εκφράσει το ενδιαφέρον του για την τεχνολογία της Lytro που δίνει στο χρήστη τη δυνατότητα να εστιάζει (focus) σε οποιοδήποτε σημείο της φωτογραφίας μετά τη λήψη της, χωρίς καμία προηγούμενη ρύθμιση!

Αναρτημένη εικόνα


O Steve Jobs συναντήθηκε με τον CEO της Lytro, Ren Ng, ο οποίος έδειξε ένα demo της τεχνολογίας της Lytro στον Jobs, συζήτησαν σχετικά με τις φωτογραφικές και το σχεδιασμό των προϊόντων και συμφώνησε να στείλει αργότερα ένα mail με τα πράγματα που θα ήθελε η Lytro να κάνει με την Apple.

The company’s CEO, Ren Ng, a brilliant computer scientist with a PhD from Stanford, immediately called Jobs, who picked up the phone and quickly said, “if you’re free this afternoon maybe we would could get together.” Ng, who is thirty-two, hurried to Palo Alto, showed Jobs a demo of Lytro’s technology, discussed cameras and product design with him, and, at Jobs’s request, agreed to send him an email outlining three things he’d like Lytro to do with Apple.

Η τεχνολογία της Lytro είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή και επαναστατική παρόλο που βρίσκεται ακόμα στις πρώτες εκδόσεις της με αρκετούς περιορισμούς, όπως την ακριβή τιμή και την έλλειψη βίντεο. Είναι λογικό μια εταιρεία όπως η Apple να ενδιαφερθεί για τη Lytro ιδιαίτερα μετά το σαφή στόχο της εταιρείας με το iPhone 4S στο χώρο της φωτογραφίας.


via 9to5Mac

Follow me on twitter


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   iSpyridon

iSpyridon

    iPH newbie

  • 32 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 24/01/2012 - 20:39

Απορώ πώς δεν συζήτησε η Lytro με καμιά από τις μεγάλες εταιρείες παραγωγής φωτογραφικών μηχανών ή φακών κι αποφάσισε μόνη της, χωρίς πολλά κεφάλαια και γενικότερη τεχνολογική υποστήριξη, να φτιάξει αυτό το -θαυμαστό μεν αλλά- παιχνιδάκι που έφτιαξε.
Όσο για τα προϊόντα της Apple, δύσκολα το βλέπω να ενσωματώνεται, γιατί απαιτεί κάποιο ικανό μήκος, για να αναπτυχθεί το σύστημα πολλαπλών φακών που ενσωματώνει. Ίσως κάτι πρόσθετο που να κολλάει στη φωτογραφική του iPhone 5/iPad 3...




Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες