Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

TomTom iPhone Car Kit Unboxing [Video]

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
32 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 06/12/2009 - 11:38

απο εδω ειναι λιγο ακριβο αλλα θεωρω πως ειναι απο τα καλυτερα car kit ( προσωπικη γνωμη ). :)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   Kostas75

Kostas75

iPH Addict

• 735 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 07/12/2009 - 12:16

Το παρέλαβες σήμερα εντέλει;; Αν ναι, με γειά!! Αν σου είναι εύκολο, πες μας καταρχήν αν είναι όλα OK με τη λειτουργία του Ελλάδα και μετά αν είσαι ευχαριστημένος με την αγορά σου γενικά από λειτουργικότητα, features, κτλ.
Ευχαριστούμε! :)

#18   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 07/12/2009 - 13:56

καλημερα, πρωτες εντυπωσεις

η συσκευη ειναι πολυ καλη και σταθερη, ειτε την βαλεις στο μπαρμπριζ ειτε στο ταμπλο με την ειδικη βαση.
σαν gps βρισκει σημα αμεσως ( εχω το navigon), ακουγεται καθαρα και σχετικα δυνατα.. δηλ. με ραδιοφωνο και με θορυβο απο κινηση ακουγεται ικανοποιητικα, ( μετρο συγκρισης το supertooth voice που ειχα ).το carkit δουλευει μεσω bluetooth με το iphone... το mp3 του αυτοκινητου δεν εχει εξοδο ωστε να το δοκιμασω μεσω των ηχειων.. αυτα ως πρωτη επαφη ( σημερα ηρθε..) :)
οποιαδηποτε ερωτηση δεκτη..

#19   WoodyAllen

WoodyAllen

iPH Contributor

• 1.116 μηνύματα

Δημοσίευση 07/12/2009 - 14:20

1) Υπάρχουν περιθώρια να πάρει την συσκευή με μια λεπτή θήκη ή θηλυκώνει ακριβώς το IPhone και πρέπει κάθε φορά να το βγάζω από την θήκη?
2) Μπορώ να το στερεώσω στις γρίλιες του καλοριφέρ ή μόνο με βεντούζα στο παρμπριζ?

#20   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 07/12/2009 - 14:41

1) δυστυχώς από ότι είδα όχι μόνο σκέτη την συσκευή
2) δεν μπορείς να το στερεωσεις εκεί πάντως έχει πολλές επιλογές μετακίνησης σίγουρα κάπου θα σε βολέψει

#21   Giorgos

Giorgos

iPH newbie

• 2 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 07/12/2009 - 22:53

Είναι η πρώτη φορά που γράφω και θα ήθελα να πω ένα γεια σε όλους εδώ στο forum.
Σήμερα παρέλαβα και εγώ την βάση ύστερα από αναμονή μηνών από Αγγλία.
Η πρώτη μου εντύπωση είναι πολύ καλή.Περισσότερες εντυπώσεις προσεχώς και ύστερα από δοκιμή να δούμε αν αξίζει τα λεφτά του... :rolleyes:

#22   dimitris_777

dimitris_777

iPH newbie

• 9 μηνύματα

Δημοσίευση 08/12/2009 - 08:27

Καλημέρα,

θα αναφέρω κι εγω τις εντυπώσεις μου απο την πολυσυζητημένη βάση της tomtom,
καθώς την περιμένω μες την βδομάδα (amazon.co.uk -> 119,69 euro)
Να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς, η εφαρμογή πλοήγησης tomtom θα είναι διαθέσιμη κάποια στιγμή στο ελληνικό appstore?

#23   Kostas75

Kostas75

iPH Addict

• 735 μηνύματα

Δημοσίευση 10/12/2009 - 13:02

καλημερα, πρωτες εντυπωσεις

η συσκευη ειναι πολυ καλη και σταθερη, ειτε την βαλεις στο μπαρμπριζ ειτε στο ταμπλο με την ειδικη βαση.
σαν gps βρισκει σημα αμεσως ( εχω το navigon), ακουγεται καθαρα και σχετικα δυνατα.. δηλ. με ραδιοφωνο και με θορυβο απο κινηση ακουγεται ικανοποιητικα, ( μετρο συγκρισης το supertooth voice που ειχα ).το carkit δουλευει μεσω bluetooth με το iphone... το mp3 του αυτοκινητου δεν εχει εξοδο ωστε να το δοκιμασω μεσω των ηχειων.. αυτα ως πρωτη επαφη ( σημερα ηρθε..) :)
οποιαδηποτε ερωτηση δεκτη..

Δύσκολη και εξειδικευμένη ερώτηση, αλλά είπα μήπως ξέρεις: Έχω γαλλικό αυτοκίνητο (Citroen C4), με ισοθερμικό παρπρίζ, οπότε και το σήμα GPS κανονικά μειώνεται σημαντικά. Είναι και ο κυριότερος λόγος που περιμένω πως και πως το car kit. Πιστεύεις θα λυθεί το θέμα;; Είναι αρκετά δυνατό το σήμα GPS μέσω της ενίσχυσης που παρέχεται από το συγκεκριμένο car kit;; Για να καταλάβεις είχα αγοράσει παλιότερα ένα Bluetooth GPS receiver (Holux), για ένα PDA με Destinator (2007) που είχα, το έβαζα στο πίσω τζάμι και μετέδιδε (εννοείται wirelessly) μέσω του Bluetooth τα GPS δεδομένα στο PDA και στο Destinator application. To σήμα ήταν "τζάμι"! Ακόμη και στο παρπρίζ να είχα το Holux, πάλι έπιανε πάρα πολύ καλά! Η ερώτησή μου εδώ λοιπόν είναι: Θα έχω τόσο καλό σήμα και με το TomTom Car Kit;; Ξέρω ότι μπορεί να μην γνωρίζεις εσύ, αλλά αν ξέρει ή γνωρίζει από κάπου αλλού κάποιος άλλος συν-forum-ίτης εδώ ας μας πει να ξέρω τι να περιμένω περίπου.. :)
Ευχαριστώ!

Τελευταία επεξεργασία από: Kostas75, 10/12/2009 - 13:02

#24   Kostas75

Kostas75

iPH Addict

• 735 μηνύματα

Δημοσίευση 10/12/2009 - 13:11

Καλημέρα,

καθώς την περιμένω μες την βδομάδα (amazon.co.uk -> 119,69 euro)
Να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς, η εφαρμογή πλοήγησης tomtom θα είναι διαθέσιμη κάποια στιγμή στο ελληνικό appstore

Είναι μία από τις ερωτήσεις της "χρονιάς"!! Από τις πιο μεγάλες "πατάτες" της Apple να μην έχει το application με τους ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ χάρτες διαθέσιμο στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ Appstore παρά μόνο στο US! Έλεος! Ας το αναφέρει κάποιος, κάπου σε κάποιο contact της Apple ώστε να το διορθώσουν!

#25   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 10/12/2009 - 13:30

Δύσκολη και εξειδικευμένη ερώτηση, αλλά είπα μήπως ξέρεις: Έχω γαλλικό αυτοκίνητο (Citroen C4), με ισοθερμικό παρπρίζ, οπότε και το σήμα GPS κανονικά μειώνεται σημαντικά. Είναι και ο κυριότερος λόγος που περιμένω πως και πως το car kit. Πιστεύεις θα λυθεί το θέμα;; Είναι αρκετά δυνατό το σήμα GPS μέσω της ενίσχυσης που παρέχεται από το συγκεκριμένο car kit;; Για να καταλάβεις είχα αγοράσει παλιότερα ένα Bluetooth GPS receiver (Holux), για ένα PDA με Destinator (2007) που είχα, το έβαζα στο πίσω τζάμι και μετέδιδε (εννοείται wirelessly) μέσω του Bluetooth τα GPS δεδομένα στο PDA και στο Destinator application. To σήμα ήταν "τζάμι"! Ακόμη και στο παρπρίζ να είχα το Holux, πάλι έπιανε πάρα πολύ καλά! Η ερώτησή μου εδώ λοιπόν είναι: Θα έχω τόσο καλό σήμα και με το TomTom Car Kit;; Ξέρω ότι μπορεί να μην γνωρίζεις εσύ, αλλά αν ξέρει ή γνωρίζει από κάπου αλλού κάποιος άλλος συν-forum-ίτης εδώ ας μας πει να ξέρω τι να περιμένω περίπου.. :)
Ευχαριστώ!

δεν ξερω κατα ποσο θα σε διαφωτησω μιας και δεν εχω 2 iphone για να συγκρινω με την βαση ή χωρις... εγω εχω το navigon χωρις την βαση σε λειτουργισ κανει 10 δευτερα περιπου να κλειδωσει δορυφορους. Με την βαση κλειδωνει αμεσως 2,3 δευτερολεπτα... βρηκα και αυτο το video που συγκρινει..αυτα

Τελευταία επεξεργασία από: DINFUN, 10/12/2009 - 13:31

#26   dimitris_777

dimitris_777

iPH newbie

• 9 μηνύματα

Δημοσίευση 14/12/2009 - 17:23

Καλημέρα,

καθώς την περιμένω μες την βδομάδα (amazon.co.uk -> 119,69 euro[/font]

update:

Η αγορά έγινε από το αγγλικό amazon στις 3/12 και παραδόθηκε από την Avides Media στις 8/12!
Στοίχησε 119,69€ με τα μεταφορικά και φυσικά χωρίς την εφαρμογή.
Πρώτες εντυπώσεις: Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής. Έγινε το pairing με το iPhone αμέσως, χωρίς παρατράγουδα. Το μεγάφωνο μεταδίδει τις οδηγίες αλλά και τις κλήσεις που δέχεσαι, loud and clear!
Όσο για το gps «κλειδώνει» αμέσως στο navigon app που έχω αγοράσει. Το σήμα GPS σίγουρα είναι πιο δυνατό αφού το τσιπάκι που διαθέτει η βάση κάνει άψογα την δουλειά του:)
Για μένα που δεν είχα βάση αυτοκινήτου για το iphone, σίγουρα αξίζει τα λεφτά της! Άλλωστε, περίμενα απο το καλοκαίρι που απέκτησα το κινητό να κυκλοφορήσει το Car Kit της TomTom.
Αυτά προς το παρόν. Θα ήθελα να δοκιμάσω και το app της tomtom μιας και στις οδηγίες χρήσεως που διάβασα, υπογραμίζει το "tomtom application optimized".
Δέν βλέπω όμως να κυκλοφορεί η εφαρμογή στο ελληνικό appstore..

#27   pont

pont

iPH newbie

• 38 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 24/12/2009 - 02:51

παιδιά γειά σας και από εμένα!χρόνια πολλά!
Γνωρίζετε αν το κιτ δουλεύει με iphone 1st generetion!
Το έχει δοκιμάσει κανείς και αν ναι δουλεύει με όλες τις εφαρμογές navigation η μόνο με tomtom?

#28   Kostas75

Kostas75

iPH Addict

• 735 μηνύματα

Δημοσίευση 24/12/2009 - 12:38

Καλά στην Ελλάδα κοιμόνται όρθιοι.. Στην Αγγλία έχει κυκλοφορήσει εδώ και περίπου 2 μήνες ήδη!!..

#29   Avrohis

Avrohis

iPH newbie

• 97 μηνύματα

Δημοσίευση 10/01/2010 - 01:14

Καλημέρα,

Να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς, η εφαρμογή πλοήγησης tomtom θα είναι διαθέσιμη κάποια στιγμή στο ελληνικό appstore?

Είναι μία από τις ερωτήσεις της "χρονιάς"!! Από τις πιο μεγάλες "πατάτες" της Apple να μην έχει το application με τους ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ χάρτες διαθέσιμο στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ Appstore παρά μόνο στο US! Έλεος! Ας το αναφέρει κάποιος, κάπου σε κάποιο contact της Apple ώστε να το διορθώσουν!

update:

Άλλωστε, περίμενα απο το καλοκαίρι που απέκτησα το κινητό να κυκλοφορήσει το Car Kit της TomTom.
Αυτά προς το παρόν. Θα ήθελα να δοκιμάσω και το app της tomtom μιας και στις οδηγίες χρήσεως που διάβασα, υπογραμίζει το "tomtom application optimized".
Δέν βλέπω όμως να κυκλοφορεί η εφαρμογή στο ελληνικό appstore..

Καλά στην Ελλάδα κοιμόνται όρθιοι.. Στην Αγγλία έχει κυκλοφορήσει εδώ και περίπου 2 μήνες ήδη!!..

Άκρα του τάφου σιωπή…
Ευχαριστούμε τομτομ.

#30   pont

pont

iPH newbie

• 38 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 11/01/2010 - 15:56

Μολις γυρισα απο ΝΥ και πηρα απο εκει το κιτ!
οποιος εχει iphone 1st gen να το παρει δουλευει αψογα!!!

Τελευταία επεξεργασία από: pont, 11/01/2010 - 15:58

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1