Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

αλλαγη εικονιδιων

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
116 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#46   ioannis66

ioannis66

iPH Enthousiast

• 546 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 03/02/2012 - 16:25

Bρισκεις εικονιδια με σχετικα μεγαλη αναλυση και τα φερνεις με photoshop η καποιο αλλο προγραμμα σε διασταση 120x120...τωρα αυτο με το περιγραμμα δεν το καταλαβαινω να σου πω την αληθεια γιατι αν τα εικονιδια εχουν σωστο ονομα και σωστη θεση φαινονται μια χαρα δηλ οπως τα εχεις φτιαξει.
Βρες το CarbonX Pro το οποιο ειναι για 4 και εχει τετοια εικονιδια σαν και αυτα που θες και το οποιο αν θες να αλλαξεις ολα τα εικονιδια απο appstore η cydia θελει ψαξιμο(λογω φυσης εικονιδιων δεν κανει masking το θεμα για να φαινονται ομοιομορφα)και ετσι εχεις δουλεια να κανεις.Απλα αυτο ειναι ενα πληρες θεμα πανω στο οποιο μπορεις να δουλεψεις.

σε ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια και ολα τα παιδια

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#47   ioannis66

ioannis66

iPH Enthousiast

• 546 μηνύματα

Δημοσίευση 06/02/2012 - 11:18

Bρισκεις εικονιδια με σχετικα μεγαλη αναλυση και τα φερνεις με photoshop η καποιο αλλο προγραμμα σε διασταση 120x120...τωρα αυτο με το περιγραμμα δεν το καταλαβαινω να σου πω την αληθεια γιατι αν τα εικονιδια εχουν σωστο ονομα και σωστη θεση φαινονται μια χαρα δηλ οπως τα εχεις φτιαξει.
Βρες το CarbonX Pro το οποιο ειναι για 4 και εχει τετοια εικονιδια σαν και αυτα που θες και το οποιο αν θες να αλλαξεις ολα τα εικονιδια απο appstore η cydia θελει ψαξιμο(λογω φυσης εικονιδιων δεν κανει masking το θεμα για να φαινονται ομοιομορφα)και ετσι εχεις δουλεια να κανεις.Απλα αυτο ειναι ενα πληρες θεμα πανω στο οποιο μπορεις να δουλεψεις.

rromeo καλημερα,σου ανεβαζω κατι φωτος να δεις λιγο σε παρακαλω τι δεν κανω σωστα?και εξηγουμε:ενα εικονιδιο θελω να αλλαξω απο την εφαρμογη Flashlight,θελω να βαλω εικονιδιο το φακο που βλεπεις,το κατεβασα το εκανα με photoscape 120x120 οπως ειπαμε,το μετονομασα οπως βλεπεις @2x.png,και σου δειχνω και στο ifile το app και πες μου τωρα πιο απο ολα με καταληξη png αντικαθιστουμε,γιατι θα τρελαθουμε,τα εσβηνα ενα ενα και το εικονιδιο δεν αλλαξε ποτε,να πω φυσικα οτι δεν ξεχναγα το respring καθε φορα.Επισης στο νεο εικονιδιο που βλεπεις και μια καταληξη (.ico)την εσβησα

Συνημμένα αρχεία

#48   ioannis66

ioannis66

iPH Enthousiast

• 546 μηνύματα

Δημοσίευση 06/02/2012 - 12:21

καλημερα,ανεβαζω κατι φωτος να δειτε τι δεν κανω σωστα?και εξηγουμε:ενα εικονιδιο θελω να αλλαξω απο την εφαρμογη Flashlight,θελω να βαλω εικονιδιο το φακο που βλεπετε,το κατεβασα το εκανα με photoscape 120x120,το μετονομασα @2x.png,και σας δειχνω και στο ifile το app και πειτε μου τωρα πιο απο ολα με καταληξη png αντικαθιστουμε,γιατι θα τρελαθουμε,τα εσβηνα ενα ενα και το εικονιδιο δεν αλλαξε ποτε,να πω φυσικα οτι δεν ξεχναγα το respring καθε φορα.Επισης στο νεο εικονιδιο που βλεπετε και μια καταληξη (.ico)την εσβησα

Συνημμένα αρχεία

#49   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.872 μηνύματα

Δημοσίευση 06/02/2012 - 12:34

1.Αυτο που εχεις εδω δωσει για εικονιδιο ειναι Flashlight@2x.png.ico.Σβησε το .ico ωστε το αρχειο σου να γινει Flashlight@2x.png.
2.Το Flashlight@2x.png μετονομασε το σε Icon@2x.pmg
3.Βαλτο στο φακελο της εφαρμογης αφου μετονομασεις πρωτα το default αρχειο σε κατι αλλο πχ Icon@2x-alt.png
Νομιζω εισαι ετοιμος.
Πριν τα κανεις ολα αυτα μπορεις να μου πεις ποιοι φακελοι ειναι τσεκαρισμενοι και τρεχουν απο το Carbon X?

ΥΓ SirAlex: Τωρα ειδα τι ειχες γραψει πιο πανω.Η καταληξη δεν μπορει να ειναι ποτε @2xαλλα στη περιπτωση μας .png.Δεν το διατυπωσα καλα εγω,sorry

Τελευταία επεξεργασία από: rromeodim, 06/02/2012 - 12:38

#50   ioannis66

ioannis66

iPH Enthousiast

• 546 μηνύματα

Δημοσίευση 06/02/2012 - 13:19

1.Αυτο που εχεις εδω δωσει για εικονιδιο ειναι Flashlight@2x.png.ico.Σβησε το .ico ωστε το αρχειο σου να γινει Flashlight@2x.png.
3.Βαλτο στο φακελο της εφαρμογης αφου μετονομασεις πρωτα το default αρχειο σε κατι αλλο πχ Icon@2x-alt.png
Νομιζω εισαι ετοιμος.
Πριν τα κανεις ολα αυτα μπορεις να μου πεις ποιοι φακελοι ειναι τσεκαρισμενοι και τρεχουν απο το Carbon X?

ΥΓ SirAlex: Τωρα ειδα τι ειχες γραψει πιο πανω.Η καταληξη δεν μπορει να ειναι ποτε @2xαλλα στη περιπτωση μας .png.Δεν το διατυπωσα καλα εγω,sorry

την καταληξη οπως σου λεω και πιο πανω(.ico)την εχω ηδη σβησει,τωρα για τη μετονομασια σε icon@2x.png το κανω και σου λεω.Το default που λες,το μετονομαζω αλλιως και το αφηνω μεσα κι αυτο?

#51   ioannis66

ioannis66

iPH Enthousiast

• 546 μηνύματα

Δημοσίευση 06/02/2012 - 13:35

Νομιζω εισαι ετοιμος.

ρε φιλε σε ζαλιζω αλλα θελω να το φτιαξω,κοιτα την εικονα,θα διακρινεις αυτα που μου ειπες να κανω,αλλα δεν εγινε τιποτα ακομα εμφανιζει το μαμα εικονιδιο,οσο για το Carbonx πριν που μου ειπες,δεν σε καταλαβα καλα,δεν εχω αυτο το θεμα τωρα που δουλευω,αυτο ειναι το A I R HD.Τωρα καταλαβα,εννοεις στο winter αν εχω τικαρει καποιον απο Carbonx?οχι κανενα δεν εχω απο κει

Συνημμένα αρχεία

Τελευταία επεξεργασία από: ioannis66, 06/02/2012 - 13:37

#52   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.872 μηνύματα

Δημοσίευση 06/02/2012 - 13:41

Αφου το μετονομαζουμε το default στην ουσια το καθιστουμε ανενεργο αρα μενει μεσα.
Τσεκαρε παλι την ονομασια Icon@2x.png και ΟΧΙ icon@2x.png.

#53   ioannis66

ioannis66

iPH Enthousiast

• 546 μηνύματα

Δημοσίευση 06/02/2012 - 13:57

Αφου το μετονομαζουμε το default στην ουσια το καθιστουμε ανενεργο αρα μενει μεσα.
Τσεκαρε παλι την ονομασια Icon@2x.png και ΟΧΙ icon@2x.png.

τιποτα ρε συ το εγραψα με πολυ προσοχη κεφαλαιο το I ,για πες μου κατι,το 2x το x ειναι μικρο αγγλικο ετσι?

#54   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.872 μηνύματα

Δημοσίευση 06/02/2012 - 14:05

2 λυσεις..η μου στελνεις ζιπαρισμενο το φακελο η στο θεμα μεσα και στο φακελο Icons βαζεις το εικονιδιο με ονομα Flashlite@2x.png και ενα με τις μισες διαστασεις και ονομα Flashlite.png

#55   SirAlex

SirAlex

iPH Contributor

• 1.643 μηνύματα
  • Twitter:@AlexisKoskinas
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina
  • GameCenter:Sir Alex7

Δημοσίευση 06/02/2012 - 14:08

Ρε συ rromeodim, εγω π εχω 4s κ εχω κατεβασει εικονίδια random απο το net τα εχω περάσει με ssh οπως λεω παραπάνω χωρις το @2x κ μου τα δείχνει κανονικά....

Για να καταλάβω....οταν δινεις μεγάλη διάσταση πχ 120Χ120 πρεπει να "δηλωνεις" οτι ειναι @2x ενω τα κανονικά τα περνάς απλά png, καλά το κατάλαβα;
Κοντες μπαλιες και γρηγορες

#56   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.872 μηνύματα

Δημοσίευση 06/02/2012 - 14:14

To 4 και 4s διαβαζουν εικονιδια @2x.png και θελουν μεγαλη αναλυση για να αποδιδουν σωστα.Και 5χ5 να τους βαλεις παλι θα το δειχνουν αλλα θα ειναι ενα θαμπό χάλι.Τα μη ρετινα θελουν τη μιση αναλυση ακριβως και καταληξη απλα .png

#57   ioannis66

ioannis66

iPH Enthousiast

• 546 μηνύματα

Δημοσίευση 06/02/2012 - 14:18

2 λυσεις..η μου στελνεις ζιπαρισμενο το φακελο η στο θεμα μεσα και στο φακελο Icons βαζεις το εικονιδιο με ονομα Flashlite@2x.png και ενα με τις μισες διαστασεις και ονομα Flashlite.png

εκανα και τη δευτερη προσπαθεια που λες αλλα τιποτα,πες μου πως σου στελνω ζιπαρισμενο το φακελο?

#58   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.872 μηνύματα

Δημοσίευση 06/02/2012 - 14:35

ζιπαρε και ανεβασε το καπου πχ www.mediafire.com

#59   ioannis66

ioannis66

iPH Enthousiast

• 546 μηνύματα