σε ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια και ολα τα παιδιαBρισκεις εικονιδια με σχετικα μεγαλη αναλυση και τα φερνεις με photoshop η καποιο αλλο προγραμμα σε διασταση 120x120...τωρα αυτο με το περιγραμμα δεν το καταλαβαινω να σου πω την αληθεια γιατι αν τα εικονιδια εχουν σωστο ονομα και σωστη θεση φαινονται μια χαρα δηλ οπως τα εχεις φτιαξει.
Βρες το CarbonX Pro το οποιο ειναι για 4 και εχει τετοια εικονιδια σαν και αυτα που θες και το οποιο αν θες να αλλαξεις ολα τα εικονιδια απο appstore η cydia θελει ψαξιμο(λογω φυσης εικονιδιων δεν κανει masking το θεμα για να φαινονται ομοιομορφα)και ετσι εχεις δουλεια να κανεις.Απλα αυτο ειναι ενα πληρες θεμα πανω στο οποιο μπορεις να δουλεψεις.
αλλαγη εικονιδιων
Δημοσίευση 03/02/2012 - 16:25
Ad
Δημοσίευση 06/02/2012 - 11:18
rromeo καλημερα,σου ανεβαζω κατι φωτος να δεις λιγο σε παρακαλω τι δεν κανω σωστα?και εξηγουμε:ενα εικονιδιο θελω να αλλαξω απο την εφαρμογη Flashlight,θελω να βαλω εικονιδιο το φακο που βλεπεις,το κατεβασα το εκανα με photoscape 120x120 οπως ειπαμε,το μετονομασα οπως βλεπεις @2x.png,και σου δειχνω και στο ifile το app και πες μου τωρα πιο απο ολα με καταληξη png αντικαθιστουμε,γιατι θα τρελαθουμε,τα εσβηνα ενα ενα και το εικονιδιο δεν αλλαξε ποτε,να πω φυσικα οτι δεν ξεχναγα το respring καθε φορα.Επισης στο νεο εικονιδιο που βλεπεις και μια καταληξη (.ico)την εσβησαBρισκεις εικονιδια με σχετικα μεγαλη αναλυση και τα φερνεις με photoshop η καποιο αλλο προγραμμα σε διασταση 120x120...τωρα αυτο με το περιγραμμα δεν το καταλαβαινω να σου πω την αληθεια γιατι αν τα εικονιδια εχουν σωστο ονομα και σωστη θεση φαινονται μια χαρα δηλ οπως τα εχεις φτιαξει.
Βρες το CarbonX Pro το οποιο ειναι για 4 και εχει τετοια εικονιδια σαν και αυτα που θες και το οποιο αν θες να αλλαξεις ολα τα εικονιδια απο appstore η cydia θελει ψαξιμο(λογω φυσης εικονιδιων δεν κανει masking το θεμα για να φαινονται ομοιομορφα)και ετσι εχεις δουλεια να κανεις.Απλα αυτο ειναι ενα πληρες θεμα πανω στο οποιο μπορεις να δουλεψεις.
Συνημμένα αρχεία
Δημοσίευση 06/02/2012 - 12:21
Συνημμένα αρχεία
Δημοσίευση 06/02/2012 - 12:34
2.Το Flashlight@2x.png μετονομασε το σε Icon@2x.pmg
3.Βαλτο στο φακελο της εφαρμογης αφου μετονομασεις πρωτα το default αρχειο σε κατι αλλο πχ Icon@2x-alt.png
Νομιζω εισαι ετοιμος.
Πριν τα κανεις ολα αυτα μπορεις να μου πεις ποιοι φακελοι ειναι τσεκαρισμενοι και τρεχουν απο το Carbon X?
ΥΓ SirAlex: Τωρα ειδα τι ειχες γραψει πιο πανω.Η καταληξη δεν μπορει να ειναι ποτε @2xαλλα στη περιπτωση μας .png.Δεν το διατυπωσα καλα εγω,sorry
Τελευταία επεξεργασία από: rromeodim, 06/02/2012 - 12:38
Δημοσίευση 06/02/2012 - 13:19
την καταληξη οπως σου λεω και πιο πανω(.ico)την εχω ηδη σβησει,τωρα για τη μετονομασια σε icon@2x.png το κανω και σου λεω.Το default που λες,το μετονομαζω αλλιως και το αφηνω μεσα κι αυτο?1.Αυτο που εχεις εδω δωσει για εικονιδιο ειναι Flashlight@2x.png.ico.Σβησε το .ico ωστε το αρχειο σου να γινει Flashlight@2x.png.
3.Βαλτο στο φακελο της εφαρμογης αφου μετονομασεις πρωτα το default αρχειο σε κατι αλλο πχ Icon@2x-alt.png
Νομιζω εισαι ετοιμος.
Πριν τα κανεις ολα αυτα μπορεις να μου πεις ποιοι φακελοι ειναι τσεκαρισμενοι και τρεχουν απο το Carbon X?
ΥΓ SirAlex: Τωρα ειδα τι ειχες γραψει πιο πανω.Η καταληξη δεν μπορει να ειναι ποτε @2xαλλα στη περιπτωση μας .png.Δεν το διατυπωσα καλα εγω,sorry
Δημοσίευση 06/02/2012 - 13:35
ρε φιλε σε ζαλιζω αλλα θελω να το φτιαξω,κοιτα την εικονα,θα διακρινεις αυτα που μου ειπες να κανω,αλλα δεν εγινε τιποτα ακομα εμφανιζει το μαμα εικονιδιο,οσο για το Carbonx πριν που μου ειπες,δεν σε καταλαβα καλα,δεν εχω αυτο το θεμα τωρα που δουλευω,αυτο ειναι το A I R HD.Τωρα καταλαβα,εννοεις στο winter αν εχω τικαρει καποιον απο Carbonx?οχι κανενα δεν εχω απο κει1.Αυτο που εχεις εδω δωσει για εικονιδιο ειναι Flashlight@2x.png.ico.Σβησε το .ico ωστε το αρχειο σου να γινει Flashlight@2x.png.
Νομιζω εισαι ετοιμος.
Συνημμένα αρχεία
Τελευταία επεξεργασία από: ioannis66, 06/02/2012 - 13:37
Δημοσίευση 06/02/2012 - 13:41
Τσεκαρε παλι την ονομασια Icon@2x.png και ΟΧΙ icon@2x.png.
Δημοσίευση 06/02/2012 - 13:57
τιποτα ρε συ το εγραψα με πολυ προσοχη κεφαλαιο το I ,για πες μου κατι,το 2x το x ειναι μικρο αγγλικο ετσι?Αφου το μετονομαζουμε το default στην ουσια το καθιστουμε ανενεργο αρα μενει μεσα.
Τσεκαρε παλι την ονομασια Icon@2x.png και ΟΧΙ icon@2x.png.
Δημοσίευση 06/02/2012 - 14:05
Δημοσίευση 06/02/2012 - 14:08
Για να καταλάβω....οταν δινεις μεγάλη διάσταση πχ 120Χ120 πρεπει να "δηλωνεις" οτι ειναι @2x ενω τα κανονικά τα περνάς απλά png, καλά το κατάλαβα;
Δημοσίευση 06/02/2012 - 14:14
Δημοσίευση 06/02/2012 - 14:18
εκανα και τη δευτερη προσπαθεια που λες αλλα τιποτα,πες μου πως σου στελνω ζιπαρισμενο το φακελο?2 λυσεις..η μου στελνεις ζιπαρισμενο το φακελο η στο θεμα μεσα και στο φακελο Icons βαζεις το εικονιδιο με ονομα Flashlite@2x.png και ενα με τις μισες διαστασεις και ονομα Flashlite.png
Δημοσίευση 06/02/2012 - 14:35
Δημοσίευση 06/02/2012 - 19:48
Οκ θα το προσπαθησω αυριο γιατι δεν το χω ξανακανει και θα σου πω σε ευχαριστωζιπαρε και ανεβασε το καπου πχ www.mediafire.com
Δημοσίευση 07/02/2012 - 10:23
Εχεις pmζιπαρε και ανεβασε το καπου πχ www.mediafire.com
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες