Βοήθεια με ενεργοποίηση των mms cosmote
Δημοσίευση 20/02/2012 - 19:32
Όσο καιρό είχα το iphone 4s για επισκευή, είχα την microSim σε ένα άλλο κινητό (Sony Ericsson) και μια μέρα ενεργοποίησα τα MMS του.
Έρχεται το iphone 4s, βάζω την Sim και πάνω να στείλω mms και δε μπορώ!
Πήρα στην Cosmote, μου είπαν να στείλω ξανα το μήνυμα για τις ρυθμίσεις. To έστειλα και έλαβα ένα μήνυμα ότι δε μπορούν να στείλουν ρυθμίσεις και να πάρω την cosmote. Ξανα πήρα και μου είπε, ότι ειναι ενεργοποιημένα απο την ώρα που άνοιξα το iphone. Να απενεργοποιήσω τα mms, να κλείσω την συσκευή να την ξανα ανοίξω να ενεργοποιήσω τα iphone και όλα κομπλέ.
Τίποτα πάλι!
Ξανα πήρα και μου είπε μια κοπελία οτι φταίει η Apple, και οτι η cosmote ειναι σωστή.
Ξέρετε τι μπορεί να παίζει? Κανεις να με συμβουλέψει/βοηθήσει γιατι έχω μπερδευτεί?
Ad
Δημοσίευση 20/02/2012 - 19:33
Καλησπέρα φίλοι μου,
Όσο καιρό είχα το iphone 4s για επισκευή, είχα την microSim σε ένα άλλο κινητό (Sony Ericsson) και μια μέρα ενεργοποίησα τα MMS του.
Έρχεται το iphone 4s, βάζω την Sim και πάνω να στείλω mms και δε μπορώ!
Πήρα στην Cosmote, μου είπαν να στείλω ξανα το μήνυμα για τις ρυθμίσεις. To έστειλα και έλαβα ένα μήνυμα ότι δε μπορούν να στείλουν ρυθμίσεις και να πάρω την cosmote. Ξανα πήρα και μου είπε, ότι ειναι ενεργοποιημένα απο την ώρα που άνοιξα το iphone. Να απενεργοποιήσω τα mms, να κλείσω την συσκευή να την ξανα ανοίξω να ενεργοποιήσω τα iphone και όλα κομπλέ.
Τίποτα πάλι!
Ξανα πήρα και μου είπε μια κοπελία οτι φταίει η Apple, και οτι η cosmote ειναι σωστή.
Ξέρετε τι μπορεί να παίζει? Κανεις να με συμβουλέψει/βοηθήσει γιατι έχω μπερδευτεί?
Για να στείλεις MMS πρέπει να είναι ανοιχτά τα data. Ταχεις ανοιχτά όταν στέλνεις\?
Δημοσίευση 20/02/2012 - 19:34
Δημοσίευση 20/02/2012 - 19:37
Δε γνωρίζω. πως τα ανοίγω;
ρυθμισεις, γενικα, δικτυο, δεδομενα!
Δημοσίευση 20/02/2012 - 19:37
Δε γνωρίζω. πως τα ανοίγω;
Ρυθμίσεις - Γενικά - Δίκτυο - Δεδομένα ΟΝ
Δημοσίευση 20/02/2012 - 19:41
Ρυθμίσεις - Γενικά - Δίκτυο - Δεδομένα ΟΝ
Σε προλαβα, χαχαχα! Χαιρομαι που ολοι βοηθαμε!
Δημοσίευση 20/02/2012 - 19:48
Δημοσίευση 20/02/2012 - 19:49
Ότι σου είπαν (aquadigio και iMarilina) και επιπλέον πας Ρυθμίσεις-Μηνύματα και ενεργοποιείς το πεδίο Μηνύματα MMS.
Σωστος...
Δημοσίευση 23/02/2012 - 02:13
Δημοσίευση 23/02/2012 - 02:31
E εδώ που τα λέμε τα νύχια τους έπρεπε να μυρίσουν?Ισχύει! Σας ευχαριστώ όλους! έκανα ότι μου είπατε.. και έφτιαξε! ...έλεος και αυτοί στην cosmote, σε λίγο ουτε για την κάρτα δε θα τους εμπιστεύομαι.
Λογικά θα σε ρώτησαν αν όλες οι ρυθμήσεις της συσκευής είναι οκ και εσύ τους είπες ναι.
Δημοσίευση 23/02/2012 - 11:04
Δεν πειράζει μωρε, τέλος καλό όλα καλά!
Δημοσίευση 23/02/2012 - 11:05
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες