Το KakaoTalk Messenger είναι free και μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ
Οκ και τώρα λίγα λόγια σχετικά με το άρθρο:
Σύμφωνα με ένα γενικό και όλο υποννοούμενα τουί του i0n1c "Συνιστώ σε όλους να κατεβάσουν το KakaoTalk Messenger v. 2.8.8 πριν το αφαιρέσει η Apple από το AppStore. Απλά λέω εγώ τώρα..." φημολογείται έντονα τις τελευταίες ώρες ότι ΜΠΟΡΕΙ δηλαδή είναι ΠΙΘΑΝΟ δηλαδή ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ περί αυτού ή του αντιθέτου, ότι πιθανόν το εν λόγω app να κρύβει κάποιο exploitable bug ή κάποιο vulnerability που να επιτρέψει στο jailbreak της επερχόμενης iOS 5.1
Στην κρίση του καθενός βέβαια αν θέλει να προβεί σε αυτό το download.
Εγώ για την ιστορία να υπενθυμίσω πως μπορείτε να κάνετε download την εφαρμογή (η οποία διατίθεται δωρεάν στο AppStore) και στη συνέχεια απλά να τη σβήσετε από τη συσκευή σας οπότε ακόμη και αν την αφαιρέσει η Apple από το AppStore αυτή παραμένει στο iTunes σας και μπορείτε να την ξαναπροσθέσετε στη συσκευή χειροκίνητα.
Προσωπικά την έχω ήδη κατεβάσει την εφαρμογή και θα παρακολουθώ τις ενημερώσεις έστω και αν πολύ χλιαρά διέψευσε ο i0n1c ότι έχει σχέση με jailbreak η παρούσα εφαρμογή (φυσικά όμως τι άλλο θα μπορούσε να κάνει).
Εν αναμονή σχολίων, γνώμης σας και περισσότερων πληροφοριών

UPDATES ΑΠΟ TWITTER:
CydiaUpdates.net @CydiaRepos
According to @i0n1c and @MuscleNerd, KakaoTalk 2.8.8 (in Appstore) should be downloaded & saved due to vuln that could lead to 5.1 JB.
Τελευταία επεξεργασία από: igogos, 21/02/2012 - 17:00