Παιδιά καλησπέρα! Έχω το εξής πρόβλημα στο iPhone 4 με iOS 5.0.1 jb : Ενώ δουλεύουν όλοι οι ήχοι κανονικά, δηλαδή όταν με καλούν ακούγεται κανονικά ο ήχος κλήσης, όταν μου στέλνουν SMS δεν ακούγεται τίποτα!
Αυτό συμβαίνει και σε άλλες λειτουργίας όπως νέο mail ή twitter.
Πήγα στις ρυθμίσεις άλλαξα όλους τους ήχους σε αυτές τις επιλογές, αλλά εκτός του ότι δεν ακούς τίποτα όταν επιλέγεις τον ήχο, δεν ακούς τίποτα και στην συνέχεια όταν σου έρχεται πχ το SMS.
Έκανα και ένα reboot αλλα τίποτα δεν άλλαξε.
Υπάρχει κάποια ιδέα τι μπορεί να είναι;

Πρόβλημα μόνο με τους ήχους των SMS...
Από
electro
, 27/02/2012 18:41
3 μηνύματα σε αυτό το θέμα
Δημοσίευση 27/02/2012 - 18:41
Ad
Δημοσίευση 28/02/2012 - 15:44
Το πρόβλημα διορθώθηκε!
Το είχε κολλήσει το Bluetooth...
Το είχε κολλήσει το Bluetooth...

Δημοσίευση 01/07/2012 - 12:37
Καλησπέρα σας κι από εμένα,
Αντιμετπίζω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με το iphone 4s. Έχω την έκδοση iOS 5.1.1 και όταν με καλούν ακούγεται ο ήχος κανονικά ενώ όταν μου στέλνουν sms δεν ακούγεται κανένας ήχος παρά μόνο δόνηση. Επίσης το ίδιο συμβαίνει και στη λήψη email, ήχοι πληκτρολογίου κτλ.
Δεν έχω κάνει jailbreak το κινητό, μήπως μπορεί να μου πεις κάποιος τι μπορεί να φταίει; Έκανα και hard reset αλλλά πάλι τίποτα..
Αντιμετπίζω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με το iphone 4s. Έχω την έκδοση iOS 5.1.1 και όταν με καλούν ακούγεται ο ήχος κανονικά ενώ όταν μου στέλνουν sms δεν ακούγεται κανένας ήχος παρά μόνο δόνηση. Επίσης το ίδιο συμβαίνει και στη λήψη email, ήχοι πληκτρολογίου κτλ.
Δεν έχω κάνει jailbreak το κινητό, μήπως μπορεί να μου πεις κάποιος τι μπορεί να φταίει; Έκανα και hard reset αλλλά πάλι τίποτα..
Δημοσίευση 01/07/2012 - 14:21
Αφού δεν είναι Jailbroken το iPhone, κάνε Επαναφορά Όλων των Ρυθμίσεων.
Με αυτή την επαναφορά δεν χάνονται τίποτα από τα δεδομένα που έχεις στο iPhone.
Αν συνεχιστεί το πρόβλημα, τότε θα πρέπει μέσω iTunes να κάνεις Restore & "Set up as new" αφού κρατήσεις ότι χρειάζεσαι πρώτα.
Με αυτή την επαναφορά δεν χάνονται τίποτα από τα δεδομένα που έχεις στο iPhone.
Αν συνεχιστεί το πρόβλημα, τότε θα πρέπει μέσω iTunes να κάνεις Restore & "Set up as new" αφού κρατήσεις ότι χρειάζεσαι πρώτα.
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες