Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

Τεκμήρια: Γρήγορος και εύκολος υπολογισμός τεκμηρίων


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
75 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#76   neo_com_3

neo_com_3

    Newbie

  • 222 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 10/03/2014 - 16:32

Διαθέσιμη έγινε η νέα έκδοση της εφαρμογής Τεκμήρια, μιας υλοποίησης μας που σας δίνει την δυνατότητα να έχετε γρήγορα και εύκολα το συνολικό ποσό των τεκμηρίων διαβίωσης που σας βαρύνουν σύμφωνα με τον ισχύοντα φορολογικό νόμο και με βάση τα περιουσιακά σας στοιχεία και η οποία διαθέτει την λογιστική υποστήριξη της εταιρείας Financial Team.

 

passbook_tek.jpg

 

Με την έκδοση 3.2.14 λοιπόν, ο χρήστης είναι σε θέση μέσα από την εφαρμογή να εκδώσει το δικό του κουπόνι στο Passbook, το οποίο του προσφέρει κάποια επιπλέον προνόμια, που μπορεί να τα εξαργυρώσει σε ένα από τα επτά σημεία του δικτύου εξυπηρέτησης πολιτών της Financial Team.

 

Σε πρώτη φάση, όλοι οι κάτοχοι του πάσου είναι σε θέση να εξασφαλίσουν 20% έκπτωση στις δηλώσεις εισοδήματος για το οικονομικό έτος του 2014. Όπως καταλαβαίνεται πρόκειται για μια πρωτοποριακή υλοποίηση η οποία προσθέτει επιπλέον αξία στην εφαρμογή και ουσιαστικά επιστρέφει και με το παραπάνω τα χρήματα που δαπανήθηκαν για την αγορά της.

 

Επιπλέον και με στόχο την συνεχή υποστήριξη του χρήστη, η εφαρμογή εναρμονίζεται με τον Ν.4172/2013. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στο AppStore, κοστίζει 1.79 Ευρώ και μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ.



Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες