Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

• Please log in to reply
18 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   W3rtY88

W3rtY88

iPH Elite Poster

• 2,979 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 29/02/2012 - 16:38

Ότι λέει και ο τίτλος παιδιά :) Ενδιαφέρεται η αδερφή μου για την συγκεκριμένη σχολή και μου ζήτησε πληροφορίες ... Βρήκα μερικά ενδεικτικά στοιχεία εδώ http://des.panteion.gr/index.html αλλά αν υπάρχει κάποιο μέλος που να να ξέρει κάτι παραπάνω στον τομέα θα ήμουν υπόχρεος :)

ο γούγλης είναι φίλος μας και τα ξέρει όλα ... Οπότε, ρώτα πρώτα αυτόν και μετά όλους τους άλλους :P

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5,732 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:ALEX0077

Δημοσίευση 29/02/2012 - 17:06

Ότι λέει και ο τίτλος παιδιά :) Ενδιαφέρεται η αδερφή μου για την συγκεκριμένη σχολή και μου ζήτησε πληροφορίες ... Βρήκα μερικά ενδεικτικά στοιχεία εδώ http://des.panteion.gr/index.html αλλά αν υπάρχει κάποιο μέλος που να να ξέρει κάτι παραπάνω στον τομέα θα ήμουν υπόχρεος :)

Προσωπικη γνωμη και μονο.. Δεν της αρεσει κατι αλλο; Η συσγκεκριμενη σχολη ειναι πολυ καλη, αλλα δυστυχως για εξωτερικο.. Οχι για Ελλαδα.. Αν της αρεσει αυτο εστω καλυτερα να κοιταξει το ΔΕΟΣ ..

#3   iMarilina

iMarilina

-

• 13,499 μηνύματα
  • Twitter:@Ivory_Marilina
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:MarilinaTz

Δημοσίευση 29/02/2012 - 17:07

Να κοιταξει και με τι θα βγαλει λεφτα στο μελλον :)
Whatsapp doc?

#4   nickolaou

nickolaou

iPH Contributor

• 1,100 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 29/02/2012 - 17:27

καλησπέρα, θα μιλησω σαν φοιτητης που ειμαι στο πα.πει(εγω ειμαι χρηματοοικονομικη)...Η συγκεκριμενη σχολη το Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών πα.πει ειναι πολυ καλη σχολη και διαλεγεις στο τριτο ετος αν δεν κάνω λαθος κατευθυνση...Ακομα η ξαδερφη μου που ειναι στην ΑΣΟΕΕ τωρα στο ΔΕΟΣ μου ειχε αναφερει οτι ειναι πολυ καλη η συγκεκριμενη σχολη αλλα πρεπει να γνωρίζεις πολυ καλα Αγγλικα ..Τελος καλυτερα ειναι να ρωτησετε και καποιον πιο ειδικο σχετικα με τι της αρεσει να ασχοληθει επαγγελαματικα.Αυτα απο εμενα..

Τελευταία επεξεργασία από: nickolaou, 29/02/2012 - 17:34.

#5   W3rtY88

W3rtY88

iPH Elite Poster

• 2,979 μηνύματα

Δημοσίευση 29/02/2012 - 17:45

ευχαριστώ πολύ παίδες :) πάντως της αρέσει και ψυχολογία αρκετά αλλά γνώμη μου εδώ Ελλάδα ψυχολογία = 0€ μισθός καθώς όλοι έχουμε φίλους βγαίνουμε κάνουμε ράνουμε και και δεν είμαστε Αμερικανάκια if you know what I mean :)

ο γούγλης είναι φίλος μας και τα ξέρει όλα ... Οπότε, ρώτα πρώτα αυτόν και μετά όλους τους άλλους :P

#6   nickolaou

nickolaou

iPH Contributor

• 1,100 μηνύματα

Δημοσίευση 29/02/2012 - 17:51

ευχαριστώ πολύ παίδες :) πάντως της αρέσει και ψυχολογία αρκετά αλλά γνώμη μου εδώ Ελλάδα ψυχολογία = 0€ μισθός καθώς όλοι έχουμε φίλους βγαίνουμε κάνουμε ράνουμε και και δεν είμαστε Αμερικανάκια if you know what I mean :)

Φίλε μου μην το λές αυτο γιατι η κοπελα μου ειναι στην ψυχολογια στο Πάντειο και ειναι αρκετα ευχαριστημενη..ο καθενας διαλεγει αυτο που του αρεσει.Όμως να σε ρωτήσω και κατι ακομα η αδερφη σου τι κατευθυνση ειναι?θεωρητικη τεχνολογικη ή θετική?

#7   W3rtY88

W3rtY88

iPH Elite Poster

• 2,979 μηνύματα

Δημοσίευση 29/02/2012 - 22:29

θεωρητική είναι 2α λυκείου

#8   kiriakosa

kiriakosa

iPH Elite Poster

• 2,101 μηνύματα
  • Twitter:@Kiriakosa
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen
  • GameCenter:kiriakosa

Δημοσίευση 01/03/2012 - 00:21

Καλησπέρα φίλε, με πέτυχες ακριβώς, τελείωσα τη σχολή Διεθνών ευρωπαϊκών οικονομικών και πολιτικών σπουδών (ΔΕΟΠΣ) στο πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Θα σου στείλω με πμ το τηλέφωνο μου για να σου λύσω οποιαδήποτε απορία, καθώς είναι πολλά όσα έχω να πω και δε γράφονται...!

#9   giorgarasGRE

giorgarasGRE

iPH Addict

• 629 μηνύματα

Δημοσίευση 01/03/2012 - 04:38

Xωρίς να ξέρω των άλλων σχολών το επίπεδο σπουδών του τμήματος αυτού, της ΑΣΟΕΕ είναι πολύ καλό απόσο γνωρίζω.Τώρα για το ποιό είναι το αντικείμενο σπουδών του τμήματος δεν το γνωρίζω ούτε και απολαβές επαγγελματική αποκατάσταση κλπ.Ο Kiriakosa θα στα πει που το σπούδασε!

Τελευταία επεξεργασία από: giorgarasGRE, 01/03/2012 - 04:38.

#10   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5,732 μηνύματα

Δημοσίευση 01/03/2012 - 12:36

Xωρίς να ξέρω των άλλων σχολών το επίπεδο σπουδών του τμήματος αυτού, της ΑΣΟΕΕ είναι πολύ καλό απόσο γνωρίζω.Τώρα για το ποιό είναι το αντικείμενο σπουδών του τμήματος δεν το γνωρίζω ούτε και απολαβές επαγγελματική αποκατάσταση κλπ.Ο Kiriakosa θα στα πει που το σπούδασε!

Να στηριξουμε και τη σχολη μας λιγο ε; :P

#11   katya

katya

iPH Enthousiast

• 579 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 01/03/2012 - 23:07

Ποιός είπε ότι το ΔΕΟΣ της ΑΣΟΕΕ είναι καλό? Ναι οκ... Όπως είπαν κάποια παιδιά δεν είναι για Ελλάδα. Τα πιο "χρήσιμα" τμήματα είναι Λογιστική και Χρηματοοικονομικά, Οργάνωση και Διοίκηση επιχειρήσεων, Οικονομική Επιστήμη και Μάρκετινγκ. Όχι απαραίτητα σε αυτή τη σειρά. Το ΔΕΤ και το Δεος ψιλοείναι άχρηστα, Πληροφορική νομίζω ότι καλύτερη είναι του παπιού. Βέβαια εννοείται ότι αν πας πχ Οικονομική Επιστήμη στην Κωλοπετινίτσα, θα προτιμηθεί το ΔΕΟΣ μόνο και μόνο για το όνομα της ΑΣΟΕΕ αλλά αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται :P Αν θέλετε κάτι εύκολο μην πάτε Οικονομική Επιστήμη... Κλαίμε... Άσε που στην οικονομική επιστήμη διαλέγεις κατεύθυνση και υπάρχει μία "Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών" που είναι πάνω κάτω σαν να είσαι ΔΕΟΣ (αν καταφέρεις να βγάλεις την Οικονομική Επιστήμη βέβαια :P ).

#12   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5,732 μηνύματα

Δημοσίευση 01/03/2012 - 23:20

Ποιός είπε ότι το ΔΕΟΣ της ΑΣΟΕΕ είναι καλό? Ναι οκ... Όπως είπαν κάποια παιδιά δεν είναι για Ελλάδα. Τα πιο "χρήσιμα" τμήματα είναι Λογιστική και Χρηματοοικονομικά, Οργάνωση και Διοίκηση επιχειρήσεων, Οικονομική Επιστήμη και Μάρκετινγκ. Όχι απαραίτητα σε αυτή τη σειρά. Το ΔΕΤ και το Δεος ψιλοείναι άχρηστα, Πληροφορική νομίζω ότι καλύτερη είναι του παπιού. Βέβαια εννοείται ότι αν πας πχ Οικονομική Επιστήμη στην Κωλοπετινίτσα, θα προτιμηθεί το ΔΕΟΣ μόνο και μόνο για το όνομα της ΑΣΟΕΕ αλλά αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται :P Αν θέλετε κάτι εύκολο μην πάτε Οικονομική Επιστήμη... Κλαίμε... Άσε που στην οικονομική επιστήμη διαλέγεις κατεύθυνση και υπάρχει μία "Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών" που είναι πάνω κάτω σαν να είσαι ΔΕΟΣ (αν καταφέρεις να βγάλεις την Οικονομική Επιστήμη βέβαια :P ).

Το πιο χρησιμο ειναι το Οργανωσης και Διοικησης Επιχ. Της Ασοεε.. ΤΕΛΟΣ
Και απο οτι ξερω εχει και τα καλυτερα παιδια.. ::)

#13   efib

efib

iPH Elite Poster

• 2,944 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 02/03/2012 - 17:23

Για ποιο λογο το ΔΕΤ ειναι αχρηστο? Δεν ξερω αν ειναι το κορυφαιο της ασοεε αλλα σιγουρα ειναι απο τα καλυτερα, κανουν τα ιδια μαθηματα με ΟΔΕ που εχει το πιο πληρες προγραμμα σπουδων + πολλα σε σχεση με υπολογιστες και γλωσσες προγραμματισμου που ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ας κανουν τα αλλα τμηματα access word και excel..Ειναιιο απαιτητικο τμημα απο τα τμηματα της ασοεε που ασχολουντε με διοικηση και οικονομικα με υποχρεωτικες εργασιες που ειναι τμημα του βαθμου και οχι προαιρετικη του τυπου αν φερεις εργασια + 1-3 στον βαθμο αναλογα με το ποσο καλη ειναι...
Τωρα οσον αφορα το ΔΕΣ εγω προσωπικα δεν το εχω και σε μεγαλη εκτιμηση ειναι wannabe νομικη με μερικα δικαια και το ΔΕΟΣ wannabe οικονομολογοι και ειναι δυσκολο να βρουν δουλεια απο οτι εχω ακουσει απο παιδια που εχουν αποφητησει..και αγγελιες να δεις δεν λεει πουθενα ΔΕΣ ή ΔΕΟΣ..εκτος και αν παει για διπλωματικο σωμα που εχει ενα μικρο προβαδισμα σε σχεση με τους υπολοιπους γτ θα τα εχει διδαχτει ηδη τα μαθηματα..οποτε αν θες την γνωμη μου ή να διαλεξη αλλο τμημα ή σε πανεπιστημιο του εξωτερικου για να εχει και πιο πολλες ακρες μετα..

Τελευταία επεξεργασία από: efib, 02/03/2012 - 17:26.

#14   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5,732 μηνύματα

Δημοσίευση 02/03/2012 - 19:54

Το ΔΕΟΣ ειναι η καλυτερη επιλογη αν θελεις κατι τετοιο..
Το ΔΕΤ επισης λιγο καλυτερο αλλα ξεφευγει ισως λιγο απο το πλαισιο του ΔΕΟΣ και ΔΕΤ.

Αν στο μυαλο του καποιος εχει την πολιτικη ενα καλο τμημα ειναι και στο ΠΑΜΑΚ σαν διεθενων σπουδων που εχει και πολιτικη μεσα (δεν θυμαμαι πως ακριβως λεγεται) αν θες πες μας και σε ποια κατευθυνση προσανατολίζεται η αδερφη σου.. Προς πολιτικη; Να χει μεσα και πολιτικη; Διοικηση;

Το προγραμμα σπουδων για το ΔΕΤ στη σχολη μας μπορεις να το δεις εδω για να παρεις και μια ιδεα http://www.aueb.gr/d..._DET_2007-8.pdf

Για το ΔΕΟΣ δες εδω πληροφοριες http://deos.aueb.gr/...el/el_home&hp=1

Απο αποψη δυσκολιας αναμεσα σε αυτα τα δυο που ξερω ειναι οτι σιγουρα το ΔΕΤ ειναι καπως πιο δυσκολο με αρκετα εργαστηρια.. Το ΔΕΟΣ θα λεγα ειναι πιο ευκολο

Τελευταία επεξεργασία από: Alex0077, 02/03/2012 - 19:58.

#15   efib

efib

iPH Elite Poster

• 2,944 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 02/03/2012 - 21:00

Το ΔΕΤ επισης λιγο καλυτερο αλλα ξεφευγει ισως λιγο απο το πλαισιο του ΔΕΟΣ και ΔΕΤ.

Απο που και ως που συγκρινουμε το ΔΕΤ με ΔΕΟΣ ή ΔΕΣ..ουτε καν αλλο πραγμα το ενα αλλο το αλλο δεν ξεφευγει λιγο αλλα πολυ

Εγω το ειπα μονο και μονο για να πω στην katya οτι δεν ειναι αχρηστο το τμημα..

Τωρα σοβαρα συγκρινουμε το ΔΕΟΣ με το ΔΕΤ? Μην λεμε οτι θελουμε..

Λοιπον αν θελει η αδερφη σου διοικηση και υπολογιστες τοτε ΔΕΤ

Αν θελει διοικηση επιχ τοτε ΟΔΕ

Αν θελει ΔΕΣ ή ΔΕΟΣ τοτε προτεινω ΔΕΣ γιατι και που θα μπει στο οικονομικο επιμελητηριο τι θα καταλαβει...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες