Δημοσίευση 29/02/2012 - 16:38
ο γούγλης είναι φίλος μας και τα ξέρει όλα ... Οπότε, ρώτα πρώτα αυτόν και μετά όλους τους άλλους
Δημοσίευση 29/02/2012 - 17:06
Προσωπικη γνωμη και μονο.. Δεν της αρεσει κατι αλλο; Η συσγκεκριμενη σχολη ειναι πολυ καλη, αλλα δυστυχως για εξωτερικο.. Οχι για Ελλαδα.. Αν της αρεσει αυτο εστω καλυτερα να κοιταξει το ΔΕΟΣ ..Ότι λέει και ο τίτλος παιδιά
Ενδιαφέρεται η αδερφή μου για την συγκεκριμένη σχολή και μου ζήτησε πληροφορίες ... Βρήκα μερικά ενδεικτικά στοιχεία εδώ http://des.panteion.gr/index.html αλλά αν υπάρχει κάποιο μέλος που να να ξέρει κάτι παραπάνω στον τομέα θα ήμουν υπόχρεος
Δημοσίευση 29/02/2012 - 17:07
Δημοσίευση 29/02/2012 - 17:27
Τελευταία επεξεργασία από: nickolaou, 29/02/2012 - 17:34
Δημοσίευση 29/02/2012 - 17:45
ο γούγλης είναι φίλος μας και τα ξέρει όλα ... Οπότε, ρώτα πρώτα αυτόν και μετά όλους τους άλλους
Δημοσίευση 29/02/2012 - 17:51
ευχαριστώ πολύ παίδες
πάντως της αρέσει και ψυχολογία αρκετά αλλά γνώμη μου εδώ Ελλάδα ψυχολογία = 0€ μισθός καθώς όλοι έχουμε φίλους βγαίνουμε κάνουμε ράνουμε και και δεν είμαστε Αμερικανάκια if you know what I mean
Δημοσίευση 29/02/2012 - 22:29
Δημοσίευση 01/03/2012 - 00:21
Δημοσίευση 01/03/2012 - 04:38
Xωρίς να ξέρω των άλλων σχολών το επίπεδο σπουδών του τμήματος αυτού, της ΑΣΟΕΕ είναι πολύ καλό απόσο γνωρίζω.Τώρα για το ποιό είναι το αντικείμενο σπουδών του τμήματος δεν το γνωρίζω ούτε και απολαβές επαγγελματική αποκατάσταση κλπ.Ο Kiriakosa θα στα πει που το σπούδασε!Ότι λέει και ο τίτλος παιδιά
Ενδιαφέρεται η αδερφή μου για την συγκεκριμένη σχολή και μου ζήτησε πληροφορίες ... Βρήκα μερικά ενδεικτικά στοιχεία εδώ http://des.panteion.gr/index.html αλλά αν υπάρχει κάποιο μέλος που να να ξέρει κάτι παραπάνω στον τομέα θα ήμουν υπόχρεος
Τελευταία επεξεργασία από: giorgarasGRE, 01/03/2012 - 04:38
Δημοσίευση 01/03/2012 - 12:36
Να στηριξουμε και τη σχολη μας λιγο ε;Xωρίς να ξέρω των άλλων σχολών το επίπεδο σπουδών του τμήματος αυτού, της ΑΣΟΕΕ είναι πολύ καλό απόσο γνωρίζω.Τώρα για το ποιό είναι το αντικείμενο σπουδών του τμήματος δεν το γνωρίζω ούτε και απολαβές επαγγελματική αποκατάσταση κλπ.Ο Kiriakosa θα στα πει που το σπούδασε!
Δημοσίευση 01/03/2012 - 23:07
Δημοσίευση 01/03/2012 - 23:20
Ποιός είπε ότι το ΔΕΟΣ της ΑΣΟΕΕ είναι καλό? Ναι οκ... Όπως είπαν κάποια παιδιά δεν είναι για Ελλάδα. Τα πιο "χρήσιμα" τμήματα είναι Λογιστική και Χρηματοοικονομικά, Οργάνωση και Διοίκηση επιχειρήσεων, Οικονομική Επιστήμη και Μάρκετινγκ. Όχι απαραίτητα σε αυτή τη σειρά. Το ΔΕΤ και το Δεος ψιλοείναι άχρηστα, Πληροφορική νομίζω ότι καλύτερη είναι του παπιού. Βέβαια εννοείται ότι αν πας πχ Οικονομική Επιστήμη στην Κωλοπετινίτσα, θα προτιμηθεί το ΔΕΟΣ μόνο και μόνο για το όνομα της ΑΣΟΕΕ αλλά αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται
Αν θέλετε κάτι εύκολο μην πάτε Οικονομική Επιστήμη... Κλαίμε... Άσε που στην οικονομική επιστήμη διαλέγεις κατεύθυνση και υπάρχει μία "Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών" που είναι πάνω κάτω σαν να είσαι ΔΕΟΣ (αν καταφέρεις να βγάλεις την Οικονομική Επιστήμη βέβαια
).
Δημοσίευση 02/03/2012 - 17:23
Ποιός είπε ότι το ΔΕΟΣ της ΑΣΟΕΕ είναι καλό? Ναι οκ... Όπως είπαν κάποια παιδιά δεν είναι για Ελλάδα. Τα πιο "χρήσιμα" τμήματα είναι Λογιστική και Χρηματοοικονομικά, Οργάνωση και Διοίκηση επιχειρήσεων, Οικονομική Επιστήμη και Μάρκετινγκ. Όχι απαραίτητα σε αυτή τη σειρά. Το ΔΕΤ και το Δεος ψιλοείναι άχρηστα, Πληροφορική νομίζω ότι καλύτερη είναι του παπιού. Βέβαια εννοείται ότι αν πας πχ Οικονομική Επιστήμη στην Κωλοπετινίτσα, θα προτιμηθεί το ΔΕΟΣ μόνο και μόνο για το όνομα της ΑΣΟΕΕ αλλά αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται
Αν θέλετε κάτι εύκολο μην πάτε Οικονομική Επιστήμη... Κλαίμε... Άσε που στην οικονομική επιστήμη διαλέγεις κατεύθυνση και υπάρχει μία "Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών" που είναι πάνω κάτω σαν να είσαι ΔΕΟΣ (αν καταφέρεις να βγάλεις την Οικονομική Επιστήμη βέβαια
).
Τελευταία επεξεργασία από: efib, 02/03/2012 - 17:26
Δημοσίευση 02/03/2012 - 19:54
Τελευταία επεξεργασία από: Alex0077, 02/03/2012 - 19:58
Δημοσίευση 02/03/2012 - 21:00
Το ΔΕΤ επισης λιγο καλυτερο αλλα ξεφευγει ισως λιγο απο το πλαισιο του ΔΕΟΣ και ΔΕΤ.
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες