Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

Ο GeoHot ξεκινά εκστρατεία εναντίον όσων πωλούν δωρεάν λογισμικό για να ξεκλειδώσετε τη συσκευή της Apple


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
29 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   thanasis

thanasis

    iPH Guru

  • 9.488 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 01/11/2009 - 14:02

Ο Geo Ηot μετα απο την χαρα που εδωσε σε πολλυ κοσμο καταφερνωντας να ξεκλειδωσει ( Blacksn0w is ready!) την καινουρια baseband(05.11.7) της Apple,εχει ξεκινησει μια "εκστρατεια" ενημερωσης/αποτροπης προς στους χρηστες που δινουνε χρηματα για να ξεκλειδωσουνε της συσκευες τους.Στο blog του Geo Hot εχει ξεκινησει μια τεραστια συζητηση An Information Campaign σχετικα με το αυτο το θεμα.Αυτη η προσπαθεια του Geo βρισκει συμαχο και την dev team.



Αναρτημένη εικόνα
Αναρτημένη εικόνα


Σας παραθετω το προτοτυπο κειμενο :


An Information Campaign



I have an unlock for 05.11.07. I will be releasing on 11/04/09, for $0.00

First off, Jody Sanders, I am declining your $10,000. Why? Because you, and the rest of the iPhone unlock sites out there are scum. You make money selling freeware; that's not cool, and I am in no way going to legitimize it.
Seriously, the people who really lose here are the customers. These sites are full of blatant lies, claiming to have unlocks for 05.11.07 People buy them, and are told the unlock is in development, and the release date is unknown. Imagine you bought a cup of coffee and were told it's in development? Recently, many of these sites sent out e-mails saying they made major breakthroughs and the unlock will be ready 11/04/09. Coincidence that that's the release date of blacksn0w?
I'm not going to post all these scam sites here, as I don't want to give them the pagerank boost. Rather I'll give you a whitelist, two people make unlocks, me and the dev team. Every iPhone unlock site you see out there is selling our stuff, repackaged in some form or another. Same goes for jailbreaks, although ih8sn0w and chronicdev are legit. Notice what all the legit ones have in common? They are free.
Now despite rumors of the ferocity of my legal team, they actually are pretty poor lawyers. And the scum who run these websites are the type who get off on legal battles. So we have to fight them in another way, and I'm asking for everyones help on this. Our weapon is information. Get the truth out, that all iPhone unlocks and jailbreaks are free, and if you are buying something, you aren't getting anything a simple google search couldn't get you, and are probably funding someones crack habit.
This is the first time I have tried to make something simple for the end users, and it enrages me to see people selling it. Let's shut all these assholes down, and tell the iPhone owning world all they need is at blackra1n.com, including blacksn0w instructions on it's release date, 11/04/09(yes, will support hacktivation). You do your part, and I'll do mine making things as simple, reliable, and straightforward as possible.

You have 4 days.


Πηγη:Geo Hot (official blog)

Τελευταία επεξεργασία από: thanasis, 01/11/2009 - 14:28

ezgif_com_crop_2.gif


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   kitkat1

kitkat1

    iPH Contributor

  • 901 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 01/11/2009 - 14:11

Πολύ καλό μετρό ! Το καλό είναι ότι σε αυτό θα συμμαχησει και η dev-team

#3   MaxII

MaxII

    iPH Member

  • 246 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 01/11/2009 - 14:26

Δυσκολο ενχειριμα!! :huh:

Η συγκεκριμενη "βιομηχανια" ειναι τεραστια με πολλα παρακλαδια. Το κακο ειναι οτι υπαρχουν παρα πολυ χρηστες iphone που δεν εχουν ιδεα τι γινετε με ολλα αυτα.

Επειδη απο την μερα που αρχισα να ασχολουμαι εχω βοηθησει πολυ κοσμο για j/b και unlock, ερχεται μια συναδελφος στο γραφειο και μου λεει "με 50€ θα μου το σπασεις?"... :blink:
Βασικα πηγα να της πω "αν με πληρωσης σε ειδος κατι θα γινει.... 8)" .....ηταν και τρελο πιπινη!!! τι να κανω ο ανθρωπος....διαολιαζομαι :lol:

Περα απο την πλακα , μια τετοιου ειδους ενημερωση θα κανει πολυ καλο σε ολους αλλα και τα δυο "στρατοπεδα" θα εχουν παραπλευρες απωλειες.

#4   ktzaf

ktzaf

    iPH Honored Elite member

  • 1.283 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 01/11/2009 - 14:45

Μετάφραση του παραπάνω.

Από geohot

Έχω το unlock της 5.11.07 και θα το βγάλω στις 4 Νοεμβρίου 2009 για €0.00

Κατ'αρχήν Jody Sanders, απορρίπτω την προσφορά σου για $10,000. Γιατί? Διότι εσύ και όλα τα υπόλοιπα unlock site είστε λέρες. Βγάζετε χρήματα πουλώντας δωρεάν εφαρμογές (freeware) και δεν λέει, και δεν πρόκειται να σαν "νομιμοποιήσω".

Σοβαρά τώρα, οι μόνοι χαμένοι είναι οι πελάτες. Αυτά τα site είναι γεμάτα χοντροειδή ψέματα, και υποστιρίζουν πως έχουν το unlock για την 5.11.07. Διάφοροι άνθρωποι αγοράζουν και τους λένε πως το unlock είναι σε development και πως είναι ακόμα άγνωστο πότε θα βγεί. Φανταστείτε να αγοράζατε ένα καφέ και να σας έλεγαν πως είναι σε development. Τελευταία, πολλά από αυτά τα site στέλνουν e-mail ενημερώνοντας πως πέτυχαν άλματα στην δημιουργία του unlock και πως θα το έχουν έτοιμο στις 4 Νοεμβρίου. Είναι σύμπτωση πως αυτή είναι η ημερομηνία διάθεσης του blacksn0w?

Δεν έχω σκοπό να ποστάρω αυτά τα site των απατεώνων καθώς δεν θέλω να τους δώσω pagerank boost (να εμφανίζονται σε ψηλότερες θέσεις στις μηχανές αναζήτησης). Για αυτό θα σας δώσω μία λιστα. Δύο άνθρωποι βγάζουν unlock, εγώ και η dev team. ΟΛΑ τα unlock site που θα δείτε πουλάνε τα δικά μας unlock, πακεταρισμένα σε κάποια άλλη μορφή. Το ίδιο ισχύει και για το jailbreak, αλλά οι ih8sn0w και chronicdev είναι σωστοί. Βλέπετε τι κοινό έχουν οι σωστοί/νόμιμοι? Είναι ΔΩΡΕΑΝ.
Τωρα σχετικά με την δυνότητα των δικηγόρων μου, βασικά δεν είναι και τόσο καλοί. Οι λέρες που έχουν όμως τα παραπάνω site, είναι τύποι που γουστάρουν δικαστικές διαμάχες. Έτσι πρέπει να τους πολεμήσουμε με άλλους τρόπους και ζητάω την βοήθειά σας σε αυτό. Το όπλο μας είναι η ενημέρωση. Διαδώστε την αλήθεια, ότι όλα τα jailbreak και τα unlock είναι ΔΩΡΕΑΝ και αν αγοράσεις κάτι τέτοιο πληρώνεις για κάτι που μπορείς να το βρείς με ένα απλό search στο google και κατα πάσα πιθανότητα απλά χρηματοδοτείς τον εθισμό κάποιου σε crack. (σσ.?!)

Αυτή είναι η πρώτη φορά που προσπάθησα να κάνω κάτι απλό για τον τελικό χρήστη και με εκνευρίζει το να βλέπω κάποιους να το πουλάνε. Πρέπει να τους κλέισουμε αυτούς τους μαλάκες και να ενημερώσουμε τους κατόχους iPhone πως όλα όσα χρειάζονται είναι στο blackra1n.com, συμπεριλαμβανωμένων και των οδηγειών για το blacksn0w στις 4 Νοεμβρίου (ναι θα υποστιρίζει hacktivation). Κάντε το δικό σας κομμάτι και εγώ θα κάνω το δικό μου φτιάχνωντας τα πράγματα όσο το δυνατών ποιο απλά, αξιόπιστα, και ευθή, γίνεται.

Έχετε 4 μέρες.

Τελευταία επεξεργασία από: ktzaf, 01/11/2009 - 14:48


#5   osfp777

osfp777

    iPH newbie

  • 56 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 01/11/2009 - 16:29

μαγκας...

#6   mdspell

mdspell

    iPH User

  • 196 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 01/11/2009 - 17:22

Ο πιο εύκολος τρόπος να διαδόσεις κάτι τέτοιο είναι με ένα email αλυσίδα, το οποίο αν το ξεκινήσουν 10 άτομα άσχετα μεταξύ τους σε μια εβδομάδα περίπου θα το έχουν παραλάβει σχεδόν τα 3/4 των emails του πλανήτη.... Άρα ξεκινήστε:)

#7   hexblot

hexblot

    iPH newbie

  • 92 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 01/11/2009 - 17:43

εφόσον αυτό που πουλάνε είναι η υπηρεσία και όχι το πρόγραμμα ( αν δεν θέλεις να το κάνεις μόνο σου, δώσε μου ΧΧ ευρώ και θα στο κάνω εγώ με το ΧΥΖ εργαλείο ) δεν βρίσκω το πρόβλημα.

Άλλο να προσπαθείς να πεις ότι έχεις ένα "δικό σου" τρόπο, και άλλο να πεις ότι απλά θα χρησιμοποιήσεις τα tools που μπορεί ο καθένας να κατεβάσει. Δεν πιστεύω ότι είναι λάθος απλά να πουλάς την γνώση / εμπειρία σου, και να διασφαλίζεις ότι εαν κάτι πάει στραβά θα το φτιάξεις ( όσοι έχουν προσπαθήσει να κάνουν jailbreak και από iPhone έμειναν με το iBrick ξέρουν τον κρύο ιδρώτα για τον οποίο μιλάω, μέχρι να βρεθεί κάποιος που ξέρει τι πρέπει να κάνεις για να αναστηθεί η συσκευή ).

Πολύς κόσμος είχε κακή εμπειρία με προηγούμενες προσπάθειες ( ξέρω κάποιον που έμεινε 2 μέρες χωρίς τηλέφωνο, και από τότε ενώ έμαθε πως να διορθώνει το λάθος του δεν θέλει να "ξαναμπλεχτεί" ), ή απλά φοβάται ότι το πολύ όμορφο gadget των 700E θα "χαλάσει"... και προτειμούν να το δώσουν σε κάποιον να το κάνει.

#8   Aster

Aster

    iPH Addict

  • 733 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 01/11/2009 - 18:57

ktzaf, σε ευχαριστω παρα πολυ για την μεταφραση! :)

#9   dream21

dream21

    iPH Hero

  • 3.897 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 01/11/2009 - 19:09

Γ@#ΣΕ ΤΟΥΣ GEO τους Βρυκολακες που θελουν να πουλανε και υπηρεσιες
ενοειτε οτι 8α το διαδοσω σε ολα τα γνωστα blog/sites.ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ

Τελευταία επεξεργασία από: dream21, 01/11/2009 - 19:11


#10   viperlesgr

viperlesgr

    iPH Enthousiast

  • 438 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:viperlesgr

Δημοσίευση 01/11/2009 - 19:10

Ολα καλά και σωστά αλλα κατι εμενα μου λέει οτι στην αρχή κάθισε για τα χρήματα και μετά κάτι του άλλαξε γνώμη οτι δεν θα ήταν σωστό να πουλησει την ιδεολογια του μονο για 10.000 ευρω . Ασε που δεν μπορώ να χωνέψω οτι η dev team δεν μπόρεσε καν να ασχοληθεί με το unlock 3μηνες τώρα και τσουπ ο geohot σε 2 μέρες τα κατάφερε , Δεν ξέρω....πολλά ερωτηματικά ..... Πάντως το μόνο καλό απο όλα αυτα είανι οτι όσοι είναι κλειδωμένοι επιτέλους ,θα ξεκλειδωθούν .

#11   ktzaf

ktzaf

    iPH Honored Elite member

  • 1.283 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 01/11/2009 - 20:41

Μία πρόταση στα μέλη του φόρουμ. Αλλάξτε το signature σας στο μύνημα του geohot είτε στα Αγγλικά είτε στα Ελληνικά μέχρι να βγεί το blacksn0w για να προμοτάρουμε το μύνημά του.

#12   kitkat1

kitkat1

    iPH Contributor

  • 901 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 01/11/2009 - 21:01

I did it ! New signature ! :)

#13   PoluxGreece

PoluxGreece

    iPH Elite Poster

  • 3.100 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 01/11/2009 - 21:08

σαν την δικιά μου υπογραφή δεν νομίζω να υπάρχη :P ασε τον geohot να λέει τα δικα του..να δίξει θέλει και αυτός...τι θέλει να μας πεί ότι είναι κατα του να πληρώνετε κάποιος για της γνώσης του?ας βγάλει και αυτός τα donate Που έχει.

Τελευταία επεξεργασία από: poluxgreece, 01/11/2009 - 21:09


#14   kdelios

kdelios

    iPH Elite Poster

  • 3.248 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 01/11/2009 - 21:33

Μία πρόταση στα μέλη του φόρουμ. Αλλάξτε το signature σας στο μύνημα του geohot είτε στα Αγγλικά είτε στα Ελληνικά μέχρι να βγεί το blacksn0w για να προμοτάρουμε το μύνημά του.

+1

#15   MaxII

MaxII

    iPH Member

  • 246 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 01/11/2009 - 23:38

Στα donates δεν υποχρεουται κανενας να δωσει λεφτα...αν θελεις δινεις...

Οντως poluxgreece να δειξει θελει ο μικρος (Geohot) ...και εδειξε....Εδειξε οτι ηταν τοσο ευκολο να το κανει, που δεν ηθελε να ασχοληθει καν τοσο καιρο. Σε αντιθεσει με την Dev Team που οι λογοι του να μην το κανουν αφορουσαν το να μην γινει γνωστο το exploit απο την Apple και αλλαξουν (σχεδον) αμεσα την προγραματιστικη αρχιτεκτονικη του iphone. Κατι που τελικα θα γινει.

Αν νομιζεται οτι ο μικρος (Geohot) εχει αναγκη απο λεφτα απλα δεν μπορειτε καποιοι να "διαβασεται" πισω απο τα λογια που γραφει.....

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες