Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Apple adds sharing features, iPad interface to iWork.com beta


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Θέμα χωρίς απαντήσεις

#1   sepsis

sepsis

    iPH Hero

  • 8.236 μηνύματα
  • Twitter:@hsouris
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 17/03/2010 - 17:40

Η Apple πρόσθεσε αρκετές βελτιώσεις στην νεοσύστατη υπηρεσία iWork.com μαζί με τη δυνατότητα του μοιράσματος των εγγράφων αλλά και μιας νέας εικόνας ειδικά διαμορφωμένη για τα iPad, iPhone και iPod touch.

Συγκεκριμένα, οι χρήστες μπορούν πλέον να δημιουργήσουν δημόσια link που θα τους επιτρέπουν να μοιράζονται έγγραφα με άλλους ή σε άλλα site και κοινωνικά δίκτυα. Δεν απαιτείται πλέον η εισαγωγή κωδικού για την αποστολή της πρόσκλησης. Οποιοσδήποτε με το δημόσιο link μπορεί να δει τα έγγραφα με αυτόν τον τρόπο αλλά δεν μπορεί να προσθέσει σχόλια ή σημειώσεις.

Αναρτημένη εικόνα

Επίσης, οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν έγγραφα που μοιράζονται στο iWork.com χωρίς να χρειαστεί να αφήσουν τη σελίδα Shared Documents. Από την ίδια σελίδα μάλιστα οι χρήστες μπορούν να εντοπίσουν τον αριθμό των εμφανίσεων που έχει η σελίδα τους.

Αναρτημένη εικόνα

Τέλος, οι σελίδες sign in αλλά και Shared Documents τροποποιήθηκαν κατάλληλα ώστε να προβάλλονται καλύτερα στο iPad, το iPhone και iPod touch.

"The new interface and improved scrolling help you find your shared documents faster. Visit www.iwork.com from your iPad, iPhone, or iPod touch to view your shared documents."

Για να εκμεταλευτείτε τις νέες δυνατότητες του iWork θα πρέπει να έχετε εγκατεστημένη την τελευταία έκδοση του iWork στο Mac. Η Apple προσκαλεί τους χρήστες να τους παρέχει το απαραίτητο feedback σχετικά με τις τελευταίες αλλαγές.

Αναρτημένη εικόνα

Το iWork.com παρουσιάστηκε ως beta πέρσυ τον Ιανουάριο και παρέχει ένα νέο web interface για την προβολή, κατέβασμα και σχολιασμό των εγγράφων της σουίτας iWork.

H υπηρεσία παρέχει τη δυνατότητα του ανεβάσματος από τις εφαρμογές Pages, Keynote και Numbers. Οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν τα έγγραφα και στις μορφές Microsoft Office και PDF μαζί με τις γνωστές καταλήξεις του iWork αρκεί να το έχει επιτρέψει ο χρήστης.

Σε αντίθεση όμως με άλλες υπηρεσίες cloud office, όπως το Google Docs, το iWork.com δεν προσφέρει τη δυνατότητα επεξεργασίας των εγγράφων. Η υπηρεσία προσφέρεται δωρεάν ως beta προς το παρόν αν και στην τελική της μορφή θα παρέχεται σε μορφή συνδρομής.




[via AppleInsider]

Follow me on twitter


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες