Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

[Review] Bubble Nervous


 • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   ktzaf

ktzaf

  iPH Honored Elite member

 • 1.283 μηνύματα
 • Φύλο: Άντρας
 • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 03/01/2010 - 16:29

Το Bubble Nervous πρόκειται για ένα bubble breaking game της Vetasoft με ωραίο background story. Περίεργες μπάλες εισβάλουν στην Γη το 2010 και ο καθηγητής Milo βρίσκει το τρόπο να τις ξεφορτωθεί. Τις βουτάει σε ένα ειδικό υγρό και όταν οι μπάλες του ίδιου χρώματος έρχονται σε επαφή εξαφανίζονται.

Το παιχνίδι είναι πολύ όμορφα σχεδιασμένο, με πολύ καλά γραφικά και κίνηση και ένα εντυπωσιακό intro video. Αν το παρακολουθήσετε ολόκληρο σας δίνει την εντύπωση πως είστε έτοιμοι να αρχίσετε ένα εντυπωσιακό FPS!! Δεν είναι όμως έτσι τα πράγματα.

http://www.youtube.com/watch?v=hHF_m7n2ACM&feature=player_embedded


Ξεκινώντας το παιχνίδι έχετε τις βασικές επιλογές.

Συνημμένο αρχείο  IMG_0266.PNG   281,26KB   0 λήψεις Συνημμένο αρχείο  IMG_0278.PNG   181,91KB   0 λήψεις


Στην αρχή είναι διαθέσιμο μόνο το Story Mode αλλά όσο προχωράτε στο παιχνίδι και μαζεύετε αστέρια μπορείτε να ξεκλειδώσετε και τα άλλα game modes καθώς και το edit mode που σας επιτρέπει να φτιάξετε τις δικές σας πίστες.

Ο χειρισμός του παιχνιδιού είναι πολύ απλός.

Συνημμένο αρχείο  IMG_0270.PNG   248,67KB   0 λήψεις


Όπως βλέπετε στο screenshot, μετακινείτε το χέρι του καθηγητή Milo κλικάροντας στα βελάκια κάτω αριστερά και δεξιά της οθόνης στο άλλο του χέρι φαίνονται οι μπάλες που ακολουθούν. Με το κουμπί στην πάνω δεξιά γωνία αλλάζετε την σειρά με τις μπάλες που κρατάει ο Milo στο χέρι του, και με το κουμπί ανάμεσα στα πλήκτρα κατεύθυνσης ρίχνετε τις μπάλες στην δεξαμενή. Σκοπός σας είναι να εξαφανίσετε τις μπάλες και να κερδίσετε το αστέρι. Και φυσικά τα combo έχουν και το ανάλογο multiplier.

Σαν gameplay, δεν είναι τίποτα το φανταστικό, μπορεί κανείς να πει "και τι έγινε, ένα ακόμα bubble breaking game" θα έχει όμως άδικο. Το Bubble Nervous δίνει την εντύπωση ενός παιχνιδιού που φτιάχτηκε για χαλάρωση. Έχει πολύ ωραία μουσική και πολύ καλά σχεδιασμένα γραφικά και κίνηση που δεν κουράζουν το μάτι και δεν ζαλίζουν. Το υγρό στην δεξαμενή δεν ανεβαίνει, ο αρχικός χρόνος είναι μπόλικος και η μουσική δεν γίνεται σπαστική αν αργείς και γενικά μπορείς να απολαύσεις την εξολόθρευση των εισβολέων.

Επίσης το σύστημα με τα αστέρια και το ξεκλείδωμα των υπολοίπων gameplay mode μπορεί να δώσει και μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι. Με 120 επίπεδα, 25 challenges και το edit mode (αν το ασχοληθείτε αρκετά για να το ξεκλειδώσετε) σίγουρα δεν θα το βαρεθείτε. Αν σας αρέσουν τα παιχνίδια αυτού του τύπου πρέπει να το δοκιμάσετε.

[iTunes link - Τιμή: 1,59€]*

*Μπορείτε να κατεβάσετε την lite έκδοση του Bubble Nervous ώστε να το δοκιμάσετε..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   JohnHasio

JohnHasio

  iPH Contributor

 • 1.268 μηνύματα
 • Φύλο: Άντρας
 • Κινητό: Άλλο
 • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 12/02/2010 - 08:10

Το παιχνίδι προσφέρετε ΔΩΡΕΑΝ για περιορισμένο χρόνο!!!!
Προλάβετε.... :D
[iTunes Link]

#3   petoylos

petoylos

  iPH User

 • 140 μηνύματα
 • Φύλο: Άντρας
 • Κινητό: iPhone 3GS
 • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 11/04/2010 - 20:03

Ωραιος Κtzaf πολυ καλο !!!

:excl:
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες