Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
* * * * - 4 ψήφοι

To Error 53 μπορεί σκοτώσει το iPhone σου...


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
108 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#76   nikosgnr

nikosgnr

    iPH Legendarious

  • 109.352 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 09/02/2016 - 15:16

Μα Νίκο, η infoquest αρνήθηκε να μου αλλάξει πρόσοψη και οθόνη, με χρέωση δική μου, επειδή ο κλέφτης του κινητού μου έβαλε το χεράκι του και από συλλεκτικό μου το έκανε ασπρόμαυρο...

Η δικαιολογία ήταν ότι η apple δεν επισκευάζει κινητά, τα οποία έχουν δεχθεί service από δίκτυο εκτός αυτής...

Στα εξουσιοδοτημένα εδώ δεν είναι κάτι που μπορείς να ζητήσεις να γίνει, να σου επισκευάσουν ή να αλλάξουν.

 

Δε λειτουργούν ως επισκευαστικά κέντρα, αλλά ως κάλυψη συσκευών κυρίως εντός εγγύησης

 

Η πολιτική (και εδώ) είναι ανακα/σμένο.

 

Σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, π.χ μπαταρία, μπορούν να κάνουν την αντικατάσταση της.


| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#77   mariakanell

mariakanell

    iPH newbie

  • 5 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 09/02/2016 - 15:19

Δεν ειναι η οθονη το προβλημα. Το προβλημα σου ειναι οτι αλλαξανε μαλλον το home button η την ταινια του και γι αυτο δεν σου δουλευει πια. Μονο με το αυθεντικο home button δουλευει το touch id.

δηλαδη μου το "εκλεψε" το home button αυτος που μου αλλαξε την οθονη?



#78   Stzagos

Stzagos

    iPH newbie

  • 37 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 09/02/2016 - 15:20

δηλαδη μου το "εκλεψε" το home button αυτος που μου αλλαξε την οθονη?

Η μπορει αλλαζοντας οθονη να το χαλασε/εκοψε την ταινια του και γι αυτο να στο αντικατεστησε. Το ειχα παθει παλια στο 5s μου και δεν υπηρχε λυση στο θεμα του touch id. 



#79   iosif19

iosif19

    iPH Member

  • 286 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 09/02/2016 - 15:25

Εγω στο 6αρι μου ειχα αλλαξει οθονη κρατωντας το original home button (και αρα δουλευει το touch id) και πηγα στην 9.2.1 χωρις προβλημα. Η αληθεια ειναι οτι δεν ειχα ακουσει καν τοτε για το error53. Τωρα στην δικη σου περιπτωση και εφοσον ο αλλος σου ειπε οτι δεν εχει πειραξει τπτ παρτον ενα τηλ και πες του οτι αμα βγαλει error53 θα του το φερεις κολαρο :)

Η αλήθεια ειναι ότι πριν διαβάσω για το ερρορ 53 όταν είχε πρωτοβγει η 9.2.1 την είχα περάσει μέσω ΟΤΑ και δεν είχα κάποιο θέμα απλά ξανά έβαλα την 9.2....Αυτό με το ερρορ 53 ξεκίνησε από όταν βγήκε η 9.2.1;;;

#80   Stzagos

Stzagos

    iPH newbie

  • 37 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 09/02/2016 - 15:29

Η αλήθεια ειναι ότι πριν διαβάσω για το ερρορ 53 όταν είχε πρωτοβγει η 9.2.1 την είχα περάσει μέσω ΟΤΑ και δεν είχα κάποιο θέμα απλά ξανά έβαλα την 9.2....Αυτό με το ερρορ 53 ξεκίνησε από όταν βγήκε η 9.2.1;;;

Kαι εγω μεσω OTA εκανα update. Βασικα παντα ετσι κανω update. Εχω την εντυπωση οτι το θεμα με το error53 ειναι απο τοτε που βγηκε γενικα η 9 απλα τωρα βγηκε στην επιφανεια. Επισης λες να δουλευει μεσω ΟΤΑ παντα και να πεταει μεσω itunes μονο το error? Aμα ειναι ετσι απλα να μην κανει ποτε κανεις update μεσω itunes.



#81   mariakanell

mariakanell

    iPH newbie

  • 5 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 09/02/2016 - 15:30

αρα η μονη λυση ειναι να το πουλισω για ανταλλακτικα πλεον? και το ειχα χρυσοπληρωσει καθωσ ειναι τα 128 gb  :(



#82   Stzagos

Stzagos

    iPH newbie

  • 37 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 09/02/2016 - 15:33

αρα η μονη λυση ειναι να το πουλισω για ανταλλακτικα πλεον? και το ειχα χρυσοπληρωσει καθωσ ειναι τα 128 gb  :(

H απλα μην κανεις update μεχρι να υπαρχει καποια εξελιξη στο θεμα. Δεν νομιζω οτι υπαρχει προβλημα να κρατησεις την 9.2


Τελευταία επεξεργασία από: Stzagos, 09/02/2016 - 15:33


#83   iosif19

iosif19

    iPH Member

  • 286 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 09/02/2016 - 15:34

Kαι εγω μεσω OTA εκανα update. Βασικα παντα ετσι κανω update. Εχω την εντυπωση οτι το θεμα με το error53 ειναι απο τοτε που βγηκε γενικα η 9 απλα τωρα βγηκε στην επιφανεια. Επισης λες να δουλευει μεσω ΟΤΑ παντα και να πεταει μεσω itunes μονο το error? Aμα ειναι ετσι απλα να μην κανει ποτε κανεις update μεσω itunes.

Αν βγει από τις αρχές του iOS 9 δεν νομίζω πως θα εχω θέμα γιατί για να ξαναγυρίσω στην 9.2 από 9.2.1 το έκανε μέσω iTunes...

#84   mariakanell

mariakanell

    iPH newbie

  • 5 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 09/02/2016 - 15:35

H απλα μην κανεις update μεχρι να υπαρχει καποια εξελιξη στο θεμα. Δεν νομιζω οτι υπαρχει προβλημα να κρατησεις την 9.2

εκανα restore και εμφανιστηκε στην μεση τησ διαδικασιασ το ερρορ 53 και πλεον μου εμφανιζει μονο "συνδεση με ιτυνεσ"



#85   Stzagos

Stzagos

    iPH newbie

  • 37 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 09/02/2016 - 15:36

εκανα restore και εμφανιστηκε στην μεση τησ διαδικασιασ το ερρορ 53 και πλεον μου εμφανιζει μονο "συνδεση με ιτυνεσ"

Restore εκανες μεσω itunes η στην συσκευη?


Τελευταία επεξεργασία από: Stzagos, 09/02/2016 - 15:36


#86   mariakanell

mariakanell

    iPH newbie

  • 5 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 09/02/2016 - 15:36

Restore εκανες μεσω itunes η στην συσκευη?

μεσω itunes



#87   Stzagos

Stzagos

    iPH newbie

  • 37 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 09/02/2016 - 15:39

Tωρα...μαλλον την πατησες. Δεν καταλαβα ομως αφου πηγες στην 9.2.1 και ολα ηταν οκ γιατι πηγες πισω στην 9.2 παλι???



#88   iosif19

iosif19

    iPH Member

  • 286 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 09/02/2016 - 15:44

Tωρα...μαλλον την πατησες. Δεν καταλαβα ομως αφου πηγες στην 9.2.1 και ολα ηταν οκ γιατι πηγες πισω στην 9.2 παλι???

Γιατι η μπαταρία κατέβαινε νερό στην 9.2.1 και ξανά γύρισα στην 9.2....

#89   Stzagos

Stzagos

    iPH newbie

  • 37 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 09/02/2016 - 16:04

Γιατι η μπαταρία κατέβαινε νερό στην 9.2.1 και ξανά γύρισα στην 9.2....

κριμα...



#90   Stzagos

Stzagos

    iPH newbie

  • 37 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 09/02/2016 - 16:09

Ας μου επιβεβαιωσει καποιος το παρακατω. 

 

Το error53 δεν εμφανιζεται αν κανεις update μεσω του κινητου και οχι μεσω itunes.



Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4

0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες