Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

Το Apple Watch σώζει τη ζωή 17χρονου αθλητή


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
16 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   gRim

gRim

    iPH User

  • 156 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 23/09/2015 - 23:51

Η ταχυκαρδία δεν ειναι κατι που μπορείς να παρατηρήσεις πάντα. Εγω προσωπικά πχ δουλεύω σε γραφείο. Χωρίς να το ξέρω είχα ταχυκαρδίες και το είδα στο ιστορικό που δίνει το ρολόι για τους παλμούς. Έτσι το μέτρησα στην δουλειά και πιάνω 130-140 καθιστός. ειναι απο το άγχος. Ποτέ πριν δεν το είχα παρατηρήσει όμως πριν. Δεν σημαίνει οτι είμαι χαζός ούτε καθυστερημένος.

Κι εγώ υποφέρω από ταχυκαρδίες (όλους το άγχος θα μας φάει) και έχω ελαφρώς αυξημένη πίεση και μάλιστα είναι και ένας λόγος που σκέφτομαι να πάρω το συγκεκριμένο ρολόι ώστε να κρατώ ένα ιστορικό. Ειδικά αργότερα αν ενσωματώσουν και αισθητήρα για μέτρηση ζαχάρου όπως λένε φήμες απλά δεν θα παίζεται..Αυτό για μένα είναι πολύ σημαντικό και θα μπορούσε να βελτιώσει τη ζωή ανθρώπων που  υποφέρουν από διαβήτη και μη.
Εγώ σχολίασα την είδηση και πιο συγκεκριμένα αυτό “If my Apple Watch hadn’t shown me it was 145, I would have done nothing about it.”. 

 

Τι να πω εγώ ανεβάζω 130 παλμούς (το μετράω με iphone...σώζει κι αυτό ζωές!!?) και βουίζουν τα αυτιά μου και άλλοι όπως ο νέος της είδησης δεν παίρνουν χαμπάρι με πόνους και 145bpm.


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   3xwsapiax3ria

3xwsapiax3ria

    iPH Enthousiast

  • 482 μηνύματα
  • Twitter:@Xaroumeno_kranio
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:6inner6net6

Δημοσίευση 07/10/2015 - 19:59

Χα.. Κοιτα να δεις κωλοφαρδια ο νεαρος.

 

Τις προαλλες.. (καλη ωρα σαν κι αυτη),ηταν στον Ευαγγελισμο ενας γερακος που επασχε απο την νοσο του Alzheimer με νευροψυχιατρικα και συμπεριφορικα συμπτώματα, διπλα απο το κρεβατι της γιαγιας μου.
Οταν επεστρεψε στο κρεβατι του απο το WC ,ειδε στο ολοκαινουριο ρολοι που φορουσε,οτι ο δεικτης των δευτερολεπτων ειχε κολλησει,αλλα δεν εδωσε σημασια. Οταν,μετα απο κανα διωρο ξυπνησε,ειδε οτι ο δεικτης ηταν ακομα στην ιδια θεση,αλλα η ωρα ειχε περασει.

 

Χωρις να καταλαβω πολλα πολλα - κι εν ωρα επισκεπτηριου - ,μπουκαρε μεσα με θρασσος ενα υψηλο στελεχος της Vacheron Constantin, αγκαλιασε τον παππου,του χαιδεψε το χερι και με βουρκο στα ματια του ανακοινωσε οτι απο εδω κι επειτα θα ειναι ο επομενος Director of the Human Relations Institute & Clinics της Γαλλιας, επειδη ανακαλυψε ενα απο τα χιλιαδες προβληματικα ρολογια παραγωγης.

 

                   "Εαν ο δεικτης δεν ειχε σταματησει, τωρα δε θα ημουν σε αυτη τη θεση"

 

Στα ευχαριστα της ολης ιστοριας,εκτος φυσικα απο το γεγονος πως ο παππουλης καβατζωθηκε, ειναι το τηλεφωνο που δεχθηκε ο 74χρονος απο τον Chief executive officer Juan Carlos Torres, o οποιος συνομιλησε μαζι του και προσφερε σε ολη του την παρεα απο το Κ.Α.Π.Η. Κερατσινιου μια μονιμη θεση εργασιας στα γραφεια της Γενευης.

 

Μπραβο.


Τελευταία επεξεργασία από: 3xwsapiax3ria, 07/10/2015 - 19:59





Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες