Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

iPhone 7 / Plus: Αδιάβροχα μεν (IP67)... αλλά χωρίς εγγύηση σε ζημιές από υγρά


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Θέμα χωρίς απαντήσεις

#1   iPhoneHellas

iPhoneHellas

    iPH Admin

  • 640.961 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:iPhoneHellas

Δημοσίευση 10/10/2016 - 10:09

iPhone_7-plus-waterproof-IP67-%CE%B5%CE%

 

Μπορεί τα iPhone 7 / Plus να διαθέτουν πιστοποίηση IP67 (αντοχή σε βάθος 1 μέτρου για 30 λεπτά), ωστόσο αυτό δε σημαίνει πως θα πρέπει να τρέξετε να δοκιμάσετε την ανθεκτικότητα τους στο υγρό στοιχείο. Ο λόγος;
 
Όπως αναφέρει ξεκάθαρα η Apple:
 

Το iPhone και οι περισσότερες συσκευές iPod που κατασκευάστηκαν μετά από το 2006 διαθέτουν ενσωματωμένους δείκτες επαφής με υγρά (LCI), οι οποίοι υποδεικνύουν αν η συσκευή έχει έρθει σε επαφή με νερό ή με υγρό που περιέχει νερό.

 
Η επισκευή για ζημιά που προκλήθηκε από υγρό σε ένα iPhone ή iPod δεν καλύπτεται από την περιορισμένη εγγύηση ενός έτους της Apple ή από ένα πρόγραμμα AppleCare Protection Plan (APP).
 
Ένας τέτοιος δείκτης θα ενεργοποιηθεί όταν έρθει σε επαφή με νερό ή ένα υγρό που περιέχει νερό. Το χρώμα του δείκτη είναι συνήθως λευκό ή ασημί, αλλά όταν έρθει σε επαφή με νερό ή υγρό που περιέχει νερό, γίνεται κόκκινο. Ένας δείκτης LCI δεν θα ενεργοποιηθεί λόγω υγρασίας και αλλαγών στη θερμοκρασία που είναι εντός των περιβαλλοντικών απαιτήσεων του προϊόντος.
 
Για να διαπιστώσετε εάν ο δείκτης LCI στη συσκευή σας ήρθε σε επαφή με υγρό, βρείτε το προϊόν σας στον παρακάτω πίνακα και εντοπίστε το δείκτη ή τους δείκτες LCI στη συσκευή σας. Για να βρείτε πιο εύκολα το δείκτη LCI, χρησιμοποιήστε ένα μεγεθυντικό φακό με φωτισμό και γυρίστε το φως ή τη συσκευή μέχρι να τον δείτε.
 
Αυτός ο πίνακας παρουσιάζει το σημείο που βρίσκεται ο δείκτης (ή οι δείκτες) και πώς φαίνονται αφού έρθουν σε επαφή με υγρό:
 

iPhone_7-plus-waterproof-IP67.jpg

 

Προσοχή λοιπόν. Το νέο σας iPhone 7 / Plus είναι ανθεκτικό απέναντι στο υγρό στοιχείο υπό περιορισμένες συνθήκες (1m μέχρι 30min) τις οποίες δεν θα πρέπει να υπερβείτε. Σε αντίθετη περίπτωση οι ζημιές που θα προκληθούν στην συσκευή σας θα είναι εκτός εγγύησης.


Behind the Scenes...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες