Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
* * * * - 1 ψήφοι

Ρυθμίσεις Internet (APN, User, Pass) [iPhone - iPhone 3G]


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
582 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#31   theoprin2

theoprin2

    iPH newbie

  • 1 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 05/12/2008 - 14:11

Quote

Εγώ είχα κάνει την μελέτη μου στο θέμα αυτό πριν πάρω το iPhone και ήξερα τι να βάλω στο 3G settings μου,

με Cosmote και είχα ενεργοποιήσει το 5GB data πακέτο. Πήρα όμως και την Cosmote τηλέφωνο η οποια μου είπε ότι χρειάζονται ειδικές ρυθμίσεις για το iPhone. Δεν έδωσα όμως σημασία και απλώς έβαλα την λέξη Internet στις ρυθμίσεις data.



Μήπως αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα?

Μήπως μου γίνει κάποια υπέρ~χρέωση?

Μήπως όταν δεν πιάνει 3G χρεώνομαι μέσο Gprs?


Καλημερα
Αγόρασα πριν λίγες ημέρες ένα iPhone 3G v2.2 (jailbroken) με συμβολαιο Cosmote. Παιδεύομαι αρκετά ως τώρα με το iphone -πολύ καλό αλλά θέλει πολύ ψάξιμο. Επειδή διάβασα ότι το έχεις ψάξει μήπως θα μπορούσες να μου πεις τι πρεπει να βάλω (και που) στα 3g settings??
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#32   iPodTouchPro

iPodTouchPro

    iPH Elite Poster

  • 3.187 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 19/12/2008 - 19:58

μπορεις να καλεσεις την εξυπηρετηση πελατων να ρωτησεις.

#33   c200amgpacket

c200amgpacket

    Advanced Member

  • 874 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 19/12/2008 - 20:06

Quote

Εγώ είχα κάνει την μελέτη μου στο θέμα αυτό πριν πάρω το iPhone και ήξερα τι να βάλω στο 3G settings μου,

με Cosmote και είχα ενεργοποιήσει το 5GB data πακέτο. Πήρα όμως και την Cosmote τηλέφωνο η οποια μου είπε ότι χρειάζονται ειδικές ρυθμίσεις για το iPhone. Δεν έδωσα όμως σημασία και απλώς έβαλα την λέξη Internet στις ρυθμίσεις data.



Μήπως αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα?

Μήπως μου γίνει κάποια υπέρ~χρέωση?

Μήπως όταν δεν πιάνει 3G χρεώνομαι μέσο Gprs?


Quote

Καλημερα

Αγόρασα πριν λίγες ημέρες ένα iPhone 3G v2.2 (jailbroken) με συμβολαιο Cosmote. Παιδεύομαι αρκετά ως τώρα με το iphone -πολύ καλό αλλά θέλει πολύ ψάξιμο. Επειδή διάβασα ότι το έχεις ψάξει μήπως θα μπορούσες να μου πεις τι πρεπει να βάλω (και που) στα 3g settings??

Ευχαριστώ εκ των προτέρων




Sto APN βαζεις την λεξη internet
και ολα τα αλλα κενα

Aνοιγεις το 3g και μπορεις να πλοηγηθεις, με την προηποθεση να καλεσεις 1212 Cosmote και να ενεργοποιησεις
το wirelless internet. Θα τους πεις οτι εχεις iPhone και σε 24 ωρες θα μπορεις να πλοηγηθεις


#34   giorgos92

giorgos92

    iPH Member

  • 220 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 20/12/2008 - 13:53

Quote

σήμερα έκανα ρυθμίσεις για cote και my view με καρτοτηλέφωνο cote και μπήκα και με 3g...



Οι ρυμίσεις που έκανα ήταν:



Στο αρχείο preferences.plist, όπου Χ (δηλαδή η IP) έβαλα το 10.10.10.10 και για Y (δηλαδή port) το 8080

Στα settings του cellular network (μέσα στα settings του iphone) έβαλα για APN: wap και user, pass κενά...



Enjoy...  :)

Ωραίος! επιβεβαιώνω πως δουλεύει σε καρτοκινητό what's up.

Επίσης θα ήθελα να συμπληρώσω οτι θα πρέπει να έχετε ενεργοποιήσει το WAP στέλνοντας μήνυμα στο 1333 τη λέξη WAP ή κάνοντας ένα τηλέφωνο στην εξ. πελατών.

#35   Darkomen

Darkomen

    iPH newbie

  • 10 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 03/01/2009 - 04:19

Καλησπέρα παιδιά!Καλως σας βρίσκω!Δυστυχώς δεν είμαι κάτοχος iPhone(ακόμα=Ρ) αλλα είναι η κοπέλα μου.
Πριν απο μερικές μέρες αγόρασε απο την vodafone το Iphone 3g μέσω προγράμματος που της δίνει 2gb data το μήνα.

Επειδή διάβασα απο αρκετούς οτι είχανε πρόβλημα με κάποιες υπέρογκες χρεώσεις της είπα να αλλάξει το ΑΡΝ για να είμαστε σίγουροι.Τώρα τον καιρο κτλ δεν τα κάνει update.Μου είπε οτι της βγάζει ενα μηνυμα λάθους.

1)Χρειάζεται να κανει κατι άλλο?
2)Αν απενεργοποιήσει το 3G τι θα γίνει?Πως θα συνδέεται?Με GPRS?
3)Γενικότερα τι πρέπει να κάνει για αν έχει το κεφάλι της σίγουρο οτι δεν θα της έρθει κανενας λογαριασμος  600 ευρω? :P

Aν και πιστεύω πως τα 2gb είναι αρκετά θέλω να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.Γιαυτο γενικότερα θέλω να συνδέεται κυρίως μεσω WIFI.

Και ευχηθείτε μου να καταφέρω να τσιμπήσω ενα iPhone και για μενα!  ;D






#36   pans

pans

    iPH newbie

  • 14 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 03/01/2009 - 06:00

Φίλε ξαναρύθμισε το Internet, το iphone είναι internet τηλέφωνο και χωρίς το 3G χάνεις ένα μεγάλο κομάτι της γοητείας του.

Τα 2 GB είναι υπεραρκετά για οποιασδήποτε χρήση του κάνει και αποκλείεται να χρεωθείς τίποτα εφόσον βέβαια παρακολουθείς και κάθε μήνα το usage στo Settings=> General.

Ο μόνος τρόπος να ξεπεράσει το όριο είναι να κάνει κλήσεις VoIp με κάποια εφαρμογή ή να ακούει συνεχώς net radio ή να ξεχάσει το Google Earth ανοικτό για κανα δίωρο. Όλα πολύ δύσκολα και δεν συμβαίνουν. Χαλαρώστε λοιπόν και χαρείτε το τηλέφωνο, δεν είναι απλά τρομερή συσκευή αλλά όπως σύντομα θα διαπιστώσεις είναι και τρόπος να ζεις.

καλή χρονιά σε όλο το φόρουμ

Πάνος

Υ.Γ. και ναι οκ για βαριές γενικά εφαρμογές όλοι το WiFi δουλεύουμε.

#37   Darkomen

Darkomen

    iPH newbie

  • 10 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 03/01/2009 - 15:01

Quote

Φίλε ξαναρύθμισε το Internet, το iphone είναι internet τηλέφωνο και χωρίς το 3G χάνεις ένα μεγάλο κομάτι της γοητείας του.



Τα 2 GB είναι υπεραρκετά για οποιασδήποτε χρήση του κάνει και αποκλείεται να χρεωθείς τίποτα εφόσον βέβαια παρακολουθείς και κάθε μήνα το usage στo Settings=> General.



Ο μόνος τρόπος να ξεπεράσει το όριο είναι να κάνει κλήσεις VoIp με κάποια εφαρμογή ή να ακούει συνεχώς net radio ή να ξεχάσει το Google Earth ανοικτό για κανα δίωρο. Όλα πολύ δύσκολα και δεν συμβαίνουν. Χαλαρώστε λοιπόν και χαρείτε το τηλέφωνο, δεν είναι απλά τρομερή συσκευή αλλά όπως σύντομα θα διαπιστώσεις είναι και τρόπος να ζεις.



καλή χρονιά σε όλο το φόρουμ



Πάνος



Υ.Γ. και ναι οκ για βαριές γενικά εφαρμογές όλοι το WiFi δουλεύουμε.


Ναι έχεις δίκιο βασικά.
Απλά διάβασα όλα αυτα στο ίντερνετ για τους λογαριασμους και ψιλοαγχώθηκα.Και επειδή δεν έχω την συσκευη μπροστά μου για να την σετάρω ωστε να μην χρησιμοποιεί το ιντερνετ εν αγνοία της κοπελας μου, προληπτικά της είπα να αλλάξει το ΑΡΝ! :)

Επίσης τις ρυθμίσεις για mail της είπα να της βάλει όλες να είναι χειροκίνητες για να μην τσεκάρει απο μόνο του(εξ'άλλου δεν το χρειάζεται).
Τις μετοχές,τον καιρό και όλα αυτά που κάνουν update απο μόνα τους μπορείς να τα ρυθμίσεις και αυτα ωστε να ανανεώνονται χειροκίνητα?
Σορρυ για το πρήξιμο παιδιά και ευχαριστώ! ;D



#38   pans

pans

    iPH newbie

  • 14 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 03/01/2009 - 15:37

Quote

Τις μετοχές,τον καιρό και όλα αυτά που κάνουν update απο μόνα τους μπορείς να τα ρυθμίσεις και αυτα ωστε να ανανεώνονται χειροκίνητα?


Κανένα πρόβλημα είναι η #1 ανησυχία που είχαμε όλοι όταν πήραμε το iPHone.

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να τις αλλάξεις, και να μπαίνει ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΛΙΚ το κουμπί ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, πάλι ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ. ΧΑΛΑΡΩΣΕ. και επικουρικά: "χειροκίνητα" ανανεώνονται όποτε πατάς το κυμπί να τις ανοίξεις σαν εφαρμογές, δεν έχουν άλλη ρύθμιση.

Εφόσον σπίτι έχει και δουλεύει WiFi μην ανησυχείς δεν πρόκειται κανένα μήνα να περάσει τα 40-50 MB το πολύ-πολύ.

Τώρα θα μου πεις, και με το δίκιο σου, ρε φίλε και αν ακούει μουσική στο δρόμο ή βλέπει YouTube videakia συνέχεια ή δεν ξέρω εγώ τι? έ με την εμπειρία μας ως τώρα θα σου απαντήσω ότι και να δοκιμάσει γρήγορα θα το αφήσει αφού η ποιότητα και η συνέπεια του 3G ακόμα δεν επιτρέπει να κάνεις συνεχώς streaming όπως κινείσαι στην πόλη. Αλλά και να το κάνει πρέπει να το κάνει μέρες τέτοια χρήση για να περάσει το όριο οπότε λογικά θα το "πιάσει" στο usage.

Πληροφοριακά το 3G δεν χρειάζεται να το κλείσεις, όταν είναι ανοικτό το Wifi στο τηλέφωνο το iphone πρώτα ψάχνει να συνδεθεί με WiFi, ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΙ τότε προσπαθεί με 3G , ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΙ τότε συνδέεται με GPRS. Τα data με WiFi δεν χρεώνονται και δεν φαινονται στο Usage, αυτά σε 3G και GPRS φαίνονται στο Usage και "χρεώνονται" το ίδιο.

Δες το email σου, χρησιμοποίησε ΟΛΕΣτις εφαρμογές που μπαίνουν στο δίκτυο, κάνε chat msn, icq κλπ, surfare ελεύθερα εφόσον έχει αυτό τo λογαριασμό χωρις να ανησυχείς συνεχώςς. ΑΠΛΑ αν κάνεις και χρήση Google Earth, YouTube, VoIP, και net Radio , ρίχνε μετά καμιά ματιά στο Usage να πάρεις το feeling αν και σου ξαναλέω ΔΥΣΚΟΛΟ να περάσεις τα 2 GB.

Πάνος

Υ.Γ. έχω τσεκάρει λογαριασμό και η VODAFONE όντως χρεώνει 0 Ε για όλες τις συνδέσεις DATA.







#39   Darkomen

Darkomen

    iPH newbie

  • 10 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 03/01/2009 - 16:51

Oκ παιδιά!Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση και καθησύχαση! =)
Να'στε καλά!
Θα τα ξαναπούμε σίγουρα όταν αποκτήσω το δικό μου iPhone!Hehe!  ;D

#40   ZAFIRAOPC

ZAFIRAOPC

    iPH newbie

  • 3 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 03/01/2009 - 21:06

Μόλις πήρα και εγώ το μηλόφωνο με συμβόλαιο από την vodafone αλλά αντιμετοπίζω ένα πρόβλημα πολές φορές δεν μπορώ να συνδεθώ στο δικτυο μεχρι να κάνω επαναφορά ρυθμίσεων δικτυου και όλα αυτά για 3g

#41   jumb3n

jumb3n

    iPH newbie

  • 1 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 07/01/2009 - 00:59

ρε παιδιά είναι αναγκαστικό να έχω πιστωτική κάρτα για να μπορώ να κατεβάζω apps από appstore... ακόμα και τα Free?

#42   sepsis

sepsis

    iPH Hero

  • 8.236 μηνύματα
  • Twitter:@hsouris
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 07/01/2009 - 01:02

Οχι, υπάρχει τρόπος να δημιουργήσεις λογαριασμό χωρίς πιστωτική. Υπάρχει στον οδηγό για νεους χρήστες στην υπογραφή μου

#43   Ros_Original

Ros_Original

    iPH newbie

  • 9 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 23/01/2009 - 14:14

Καταρχήν να πω συγχαρητήρια τόσο στους διαχειριστές του Forum όσο και σε όλα τα μέλη καθώς η βοήθεια τους είναι πολύτιμη ώστε να εκμεταλλευτούμε πλήρως τις δυνατότητες αυτής της συσκευής διαμάντι :)

Αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα με το 3G της Vodafone σε  V2.2 αναβαθμισμένη (non-jailbroken yet) από jailbroken V2.1.4., καθώς δεν μπορώ να συνδεθώ στο web μέσω του 3G. To Wifi δουλεύει κανονικά.

Το Edge παίζει κάποιο ρόλο στην σύνδεση? Και αν ναι πρέπει να ενεργοποιηθεί από κάπου σε Original Firmware ή μόνο μέσω BossPrefs σε jailbroken?


#44   c200amgpacket

c200amgpacket

    Advanced Member

  • 874 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 23/01/2009 - 14:17

Πρεπει το EDGE να το ενεργοποιήσεις από την εταιρία σου πάροχο σου
Tο ΕDGE είναι το GPRS παρε τηλ να στο ενεργοποιήσουν ;) ;)

και με τις σωστές ρυθμίσεις θα μπορείς να μπαίνεις ;)

#45   Ros_Original

Ros_Original

    iPH newbie

  • 9 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 23/01/2009 - 15:03

Καλησπέρα και πάλι!

Κάνοντας ένα Reset τα Network settings φαινεται να δουλεύει κανονικά, οπότε αν κάποιος αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα ας κάνει μια δοκιμή.

ΥΓ: Σχετικά με το Edge, σαν υπηρεσία όντως θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένη από τον εκάστοτε πάροχο για την αντίστοιχη γραμμή

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες


    Bing (1)