Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
* * - - - 1 ψήφοι

UltraSn0w: iPhone 3GS - iPhone 3G Unlock


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
137 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   edafermosjunior

edafermosjunior

    iPH User

  • 138 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 23/06/2009 - 19:20

και γω ρε παιδια εχω ανγψχωθει με ολα αυτα .....

λοιπον εχω iphone απο kinitomania οπως καταλαβενεται κλειδωμενο....και θελω να βαλω 3.0 οπως ολοι μας....τι εννοειται να κανουμε restore στην 3.0 .....να κανουμε αναβαθμηση την 3.0 και μετα να πατησουμε απο το  itunes restore ???για πειτε μας,....γιατι πρωτη φορα ασχολουμε με jailbrake...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   akalagr

akalagr

    iPH newbie

  • 1 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 23/06/2009 - 20:31

Είχα Iphone κλειδωμενο από βέλγιο...
Μόλις έβαλα ultrasn0w ξεκλειδωσε (κάρτα wind) και δευλεύει κανονικά.
έβαλα και ρυθμίσεις για mms και internet και ολα παίζουν κανονικά....

Μπράβο στην devteam!!!!

#18   albert77

albert77

    iPH newbie

  • 22 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 24/06/2009 - 17:22

Καλησπέρα και από εμένα που με την σειρά μου θα ευχαριστήσω τα παλικάρια που εκαναν φανταστικη δουλειά!!!έχω ενα iphone 3g από Αγγλία και πλέον δουλεύει κανονικά χωρίς turboSim και βλακείες!!Ωστόσο μια ερώτηση που ήθελα να κάνω έχει σχέση με το bluetooth...Αναγνωρίζει μόνο iphone ή όλα τα τηλ??Γιατί εμένα δεν βρίσκει κανένα!!!Εκτός εαν έκανα πάλι βλακεία και θέλει να κατεβάσεις κάποια εφαρμογή από Cydia και φυσικα δεν έχω κανει!!!!

#19   ahilleas

ahilleas

    iPH newbie

  • 12 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 24/06/2009 - 18:56

Αγαπητοί φίλοι ακολούθησα τις οδηγίες πρώτα εδώ http://www.iclarifie...x.php?enid=4301 και μετά http://www.iclarifie...x.php?enid=4253 και το τηλέφωνο μου τρέχει μια χαρά και χωρίς κανένα πρόβλημα την έκδοση 3.

#20   MechaNikos

MechaNikos

    iPH newbie

  • 8 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 25/06/2009 - 02:01

Μετά από επιτυχή αναβάθμιση σε 3.0 και εγκατάσταση του Ultrasn0w σε 3G (κλειδωμένο σε O2-UK) αλλά και με το PwnageTool στο 2G (επίσης κλειδωμένο σε O2-UK), όλα δείχνουν να λειτουργούν σωστά αλλά η μπαταρία δεν διαρκεί περισσότερο από 5-6 ώρες και στα δύο μοντέλα. Σβήνοντας τα Push Notifications, η διάρκεια της μπαταρίας του 2G επανήλθε και κρατάει μάλιστα και περισσότερο, αλλά το πρόβλημα στο 3G παραμένει.

Το πρόβλημα το έχω εντοπίσει στο process apsd, το οποίο στο 3G δεν σταματάει και ο μόνος τρόπος είναι να το κάνεις kill από Terminal.

Έχει παρατηρήσει κανείς το ίδιο πρόβλημα;


#21   biller

biller

    iPH Enthousiast

  • 354 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 25/06/2009 - 19:26

Εγώ σε μια συσκευή απο AT&T μόλις την έκανα unlock , δέν μου ανοιγει ...
Οταν το ξεκινάω μαζί με το Μήλο, λιγο αργότερα βγάζει και εκεινο το στρογγυλό εφέ (αντιστοιχο της κλεψύδρας των windows)
και περιμένω αλλα τίποτα.Πρίν το Restart  έπαιζε κανονικα σαν συσκευή (δεν είχα δοκιμάσει να βάλω καρτα). Εχει αντιμετωπίσει κανεις κατι παρόμοιο ?

#22   biller

biller

    iPH Enthousiast

  • 354 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 26/06/2009 - 18:29

Τελικά δεν είναι θέμα συσκευής. Σήμερα που στο δικό μου Jailbroken Ελληνικό iPhone έκανα Reset Network Settings μου κάνει το ίδιο πράγμα και δεν ανοιγει με τίποτα, Συνέχεια κάνει restart απο μόνο του. Ισως φταίει καποιο Application που έχω βάλει. Κοινό σημείο αναφοράς Beejive και αυτό το  Navigation με Ελληνικους χάρτες. Anyways Τώρα χωρίς πειρατικές εφαρμογές δουλεύει μια χαρα το Αμερικάνικο. Οσο για το δικό μου, ξανα-μανα restore, αιδία έχει καταντήσει, ούτε Winδows να είχε.............

#23   Christopher_116i

Christopher_116i

    iPH newbie

  • 6 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 26/06/2009 - 18:44

Σε iPhone 3G 2.2.1. με Firmware 02.30.03 και Bootloader 6.02 αγορασμένο από Αγγλία, έκανα ολόκληρη την διαδικάσια (Restore-Update στην 3-Jailbrake με Redsnow-Unlock με Ultrasn0w) συμφωνα με τους οδηγους απο το forum και τα αποτελέσματα ήταν άψογα.Οι οδηγοί είναι σούπερ και η όλη διαδικασία πολύ γρηγορη.

ΥΓ. Για όλους εμάς που το iPhone είναι Locked μετα το Update στην V. 3 αφού κάνει restart από μόνο του ζητά να τοποθετηθει καρτα SIM, δηλαδη απαιτειται μια καρτα του παροχου απο τον οποιο εχει αγοραστει η συσκευη, με την οποια θα γινει register στο iTunes.Ισως θα ήταν καλό να προστεθει σαν παρατηρηση καπου στον οδηγό.

#24   PoluxGreece

PoluxGreece

    iPH Elite Poster

  • 3.100 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 27/06/2009 - 17:00

Είχα Iphone κλειδωμενο από βέλγιο...
Μόλις έβαλα ultrasn0w ξεκλειδωσε (κάρτα wind) και δευλεύει κανονικά.
έβαλα και ρυθμίσεις για mms και internet και ολα παίζουν κανονικά....

Μπράβο στην devteam!!!!


απο βελγιο?και εγω απο βελγιο το πηρα απο την Mobistar και ειταν Unlocked....

#25   DASSIAN70

DASSIAN70

    iPH newbie

  • 10 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2
  • GameCenter:ariox4

Δημοσίευση 28/06/2009 - 11:16

καλημερα.εκανα αναβαθμιση στν εκδοση 3.0 και χαθηκε το cydia και το installer.τι πρεπει να κανω?εκανα κατι λαθος?το iphone ειναι ελληνικο οποτε δεν χρειαζεται unlock

#26   crazybullet

crazybullet

    Advanced Member

  • 442 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 28/06/2009 - 11:32

Unlock δεν χρειάζεται αλλά χρειάζεται jailbreak. Τρέξε το redsnow και πλέον θα μπορείς να έχεις cydia αλλά όχι installer που καταργήθηκε. Ο νέος είναι ο icy.

#27   apon

apon

    iPH newbie

  • 4 μηνύματα

Δημοσίευση 29/06/2009 - 12:35

Παιδιά καλησπέρα.Σκέφτομαι να άγορασω το iphone 3g από Άγγλια αλλά είναι κλειδωμένο στην Ο2.Χρειάζεται να υπάρχει η κάρτα της O2 στο πακέτο για να γίνει register στο itunes ή μπορεί να ξεκλέιδωθει με οποίαν δίποτε κάρτα sim.

#28   BHacker

BHacker

    iPH Enthousiast

  • 580 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 29/06/2009 - 14:11

Μπορείς να το 3εκλειδώσεις εύκολα και γρήγορα με το redsnow + ultrasnow.Η sim δεν παίζει κανένα ρόλο για το unlcok!

#29   apon

apon

    iPH newbie

  • 4 μηνύματα

Δημοσίευση 29/06/2009 - 17:57

Υπάρχει περίπτωση iphone κάποιας εταιρίας να μην ξεκλειδώνει γιατί όταν το ρώτησα μου είπε ότι δεν μπόρει να μου εγγυηθεί οτι γίνεται.Μου είπε ότι λειτουργεί μόνο στην O2.

#30   tutankhamun

tutankhamun

    iPH newbie

  • 48 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 29/06/2009 - 20:43

...δεν ηθελα να αναφέρω το πρόβλημα και προσπάθησα να το λ΄θσς διαβάζοντας τις οδηγίες και το forum. Αλλά δν μπόρεσα να γβάλς ακρη και ειμαι σε σημείο που θέλω να σπάσς το iphone μ. έιναι λευκό 3g απο Αγγλία και λειτουρούσε μέχρι τώρα με rebelsim. αποφάσησα να κανω το update στην 3.0 και unlock ώστε να μην χρησιμοποιώ rebel sim. εκανα update aαπο το laptop (vista 32 bit) με itunes. ολοκληρώνετε το restore k update αλλα μου λεει οτι δν ολοκηρώνετε γιατι δν εχω συμβατη sim (έχω cosmote) . προχωράω στιν διαδικασια jailbrake me redsnow και ακολουθώ τα βήματα του οδηγού .. το έκανα πολλές φορές και πάντα αφου κάνω finish to redsnow δν βλέπω τν εφαρμοφή cydia αλλα μύνημα απο itunes οτι π΄ρεπει να κάνω restore παλι. μπορέι καποιοσ να βοηθήσει παρακαλώ??

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4

0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες