Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
* * * * * 14 ψήφοι

Πώς να διπλασιάσετε την επιδότησή σας!


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3012 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   megaloupaixtou

megaloupaixtou

    iPH Addict

  • 651 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 14/10/2011 - 01:25

*
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ

Παραθετω εδω τις οδηγιες που εδωσα σε αλλο φιλο του φορουμ, για να ειναι διαθεσιμες για ολους!

Οι εταιριες κινητης τηλεφωνιας, προχωρησαν ομοφωνα (σε ΚΑΡΤΕΛ μου μοιαζει) στη δραστικη μείωση των επιδοτησεων για ανανεώσεις συμβολαίου. Οριστε αναλυτικοτατες οδηγιες για να αυξήσετε τις επιδοτησεις σας!

1. Ενημερώνεσαι απο το δίκτυο σου για το ποσό της επιδότησης. πχ 59 ευρώ.

2. Μπαινεις στα site των ανταγωνιστριων εταιριων και ψαχνεις να βρεις καποιο τηλ σε ενοτητα που να λεει "ελα με τον αριθμό σου (πχ.) στην vodafone" [τα τηλ ειναι αυτα νομιζω: vodafone 2102809682, cosmote 2108006300 , wind 2106158000]

3. Παιρνεις τηλ την πρωτη ανταγωνίστρια εταιρια (πχ Vodafone) και τους λες να σε παρουν αυτοί για να συζητησετε την περιπτωση να μεταφέρεται τον/τους αριθμους σας στο δικτυό τους (για να μη χρεωνεσαι κιολας.) Σε παιρνουν αμεσα ή μετα απο λίγο.

-Τους λες οτι δεν εισαι ευχαριστημενος απο την εταιρια σου, κυριως λογω χαμηλής επιδότησης και ρωτάς τι καλύτερο μπορουν να σου κανουν αυτοι. ΠΡΟΣΟΧΗ τους λες οτι θες να πας σε συνδεση με παγιο χχ ευρώ (παντα λεμε πιο μεγαλο απο αυτό που έχουμε ή θελουμε να πάμε, γιατι σκοπός μας ειναι να ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ από τα χειλη τους ενα μεγάλο ποσό, μονο και μόνο για να διαπραγματευτούμε με την εταιρια μας)π.χ αν εχω 20 ευρώ πάγιο στην cosmote, στη vodafone θα ρωτησω για 25 ή και 30 ευρώ!

- Αν μας ενδιαφέρει iphone συσκευη, τοτε σου κανουν καλύτερη επιδότηση και ιδιαιτερα σε 18μηνο ή 24μηνο συμβολαιο, με τη δεσμευση να κατέβεις παγιο αν το θελεις μετα απο 1 χρονο. Δεν ειναι παντα συμφέρον, αλλα ισως σε μερικες περιπτωσεις.

-Αν σε ενδιαφερει καποια συγκεκριμενη ακριβούτσικη συσκευη, τοτε θα ρωτησεις "πως θα γινει να παρω αυτό το κινητό δωρεαν?" και αυτοι σου απαντανε σε τι παγιο πρεπει να πας και για ποσο καιρο. Τωρα τελευταια σου λενε κατι αστρονομικα παγια. Εμεις πάλι παζαρευουμε!! οτι δηλ μπορουμε μονο στο ταδε πάγιο (οπως ειπαμε πιο πανω)

-Αν εχεις πάνω από 1 αριθμό, 2 έως 5 δηλ, τους λες οτι θέλεις να κάνεις οικογενειακό πακέτο για να εχεις και -10% έκπτωση.(στην cosmote θελει 1 συμβολαιο + 1 καρτοσυμβολαιο πανω απο 20 ευρω παγιο, ενω στη vodafone 2 συμβολαια πανω απο 20 ή 25 δε θυμαμαι). Επισης απο αυτο το τμημα δε σου δινουν επιδότηση για πολύ χαμηλο παγιο 15-20 ευρώ, ενώ στο τέλος, με τον τροπο που αναλύω, η δικια σου εταιρια θα σου δώσει κατι τις!

-Μόλις σου πουνε το ποσο της επιδότησης, πχ 85 ευρώ επιδότηση για παγιο 25 ευρώ, και 115 για 30 ευρώ παγιο. δε δισταζεις και τους λες "δε μπορούμε να κανουμε κατι καλύτερο?" Ισως σου δωσουν και 1-2 παγια δωρο. Κυριως να προτιματε τις 12 μηνες προσφορες, γιατι οι 18 μηνες κ 24 μηνες, η επιδότηση ανεβαινει, μονο κανα 20ευρω, το οποιο δε συμφερει.ΜΟΝΟ για iphone ΙΣΩΣ να συμφερει.

-ΚΡΑΤΑΜΕ την προσφορά σε χαρτί! ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ σημειωνουμε τον κυριο ή την κυρια που μιλήσαμε. Τους ενημερώνουμε οτι θα τους ξανακαλέσουμε.

4. Κάνουμε το προηγουμενο βημα και με την άλλη ανταγωνίστρια εταιρια (πχ Wind). Μας λέει πχ 95 ευρω για 25 ευρώ πάγιο και 125 για 30 ευρω παγιο.ΚΡΑΤΑΜΕ την προσφορά σε χαρτί! ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ σημειωνουμε τον κυριο ή την κυρια που μιλήσαμε.Τους ενημερώνουμε και αυτούς οτι θα τους ξανακαλέσουμε.

5. Αν δε βαριομαστε, ξαναπαιρνουμε την 1η ανταγωνιστρια εταιρια παλι τηλεφωνο (στην περιπτωση μας vodafone) και τους λεμε οτι η wind μας κανει καλύτερη προσφορα και τι καλυτερο θα μπορούσαν να κανουν αυτοι. Ισως σου πουνε κανα 5ευρω παραπανω απο τους αλλους. ΔΕ ΜΑΣ ΠΟΛΥΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ. ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΜΕΣΟ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΤΑΙΡΙΑ!

6. Οταν δουμε ποια ανταγωνίστρια εταιρια δινει καλύτερη επιδότηση, την ξανακαλούμε, ζητώντας να μιλησουμε με τον κυριο ή κυρία ταδε(αυτούς που μας εκαναν την προσφορα), και τους ζηταμε να προχωρησει η διαδικασια φορητοτητας. πρεπει να εχουμε ετοιμα τα στοιχεια που χρειαζεται (στο ονομα του οποιου ειναι δηλωμενος ο αριθμος) όπως ΑΦΜ, Αρ. Ταυτότητας, ημερ γεννησης, και τους κωδικούς της κάρτας SIM.

-ΠΡΟΣΟΧΗ, αν μιλησουμε με καποιον στην τυχη, μπορει να μας πει διαφορετική προσφορα, μαλλον μικροτερη. ΠΡΟΣΟΧΗ, ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΑΤΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΡΤΕΣ SIM ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! μας λενε λοιπον οτι μολις εγκριθει το αιτημα μας, θα μας καλεσουν για να μας το πουνε και για να μας στειλουν τις καρτες sim και τις συσκευες ή δωροεπιταγες (απο ΠΛΑΙΣΙΟ ή ΓΕΡΜΑΝΟ) με κουριερ. ΑΚΟΜΑ κ να μας χτυπησει την πορτα ο κουριερ, αν πουμε οτι αλλαξαμε γνωμη, τον διωχνουμε και δεν ισχυει τιποτα.

-Μας ενημερωνουν, οτι μεσα σε 3 εργασιμες θα εχει ολοκληρωθει το αιτημα μας.

7. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ? Το αιτημα αυτο περναει ΠΑΝΤΑ πρωτα απο την εταιρια μας για εγκριση και για αυτο εχουν δημιουργησει το αντιστοιχο τμημα ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑΣ που καλει αυτους που θελουν να φυγουν για να τον καλοπιάσουν. (γιατι θελετε να φυγετε απο το δικτυο, με τι δεν ειστε ευχαριστημενος, κλπ).

-ΕΜΕΙΣ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ την ΓΚΡΙΝΙΑ!! (ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ αλλα σε ευγενικα πλαισια) και τι χαμηλη επιδότηση ειναι αυτή, οι αλλες εταιριες μου δίνουν πολύ περισσοτερα για να παω σε αυτους.... κλπ. Θα σας πουνε ΠΟΣΑ σας δινουν? ΕΜΕΙΣ τοτε απαντάμε "ΤΟΣΑ ευρώ ή αυτή τη συσκευη" (αναφερουμε λιιιγο φουσκωμενο το ποσο που καταφέραμε να εξασφαλίσουμε απο τις αλλες εταιρίες) κ σε "παρομοιο ΠΑΓΙΟ". ΔΕ ΛΕΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ το ΠΑΓΙΟ (Δε θυμομαστε...)!! ΔΕ ΛΕΜΕ οτι να'ναι ΠΟΣΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ, γιατι θα καταλαβουν οτι λεμε βλακειες. Ξερουν πανω κατω τι δινουν οι αλλες εταιριες , απλα καθε εβδομαδα ψιλοαλλαζουν, οποτε δεν ειναι σιγουροι.

- ΤΟΤΕ σας κανουν καλύτερη προσφορά, ελαφρως ανεβασμενη. Ή σας λενε αν ανεβαιτε παγιο, θα σας κανουμε καλύτερη. ΕΜΜΕΝΟΥΜΕ στο ΠΑΓΙΟ μας και συνεχιζουμε την ΓΚΡΙΝΙΑ. Μας απανταει "μια στιγμή παρακαλω" κ ρωταει τον προισταμενο του/της. Μας λέει ξανα... "επειδη θελουμε να συνεχιστει η συνεργασια μας, σας δινουμε + τοσα ευρώ και -15% εκπτωση για ενα χρόνο".

- ΞΑΝΑ παζαρι εμεις! Κοιταξτε καλύ η προσφορά σας, αλλα αν κανουμε κατι ακομα καλύτερο, θα ακυρωσω το αιτημα φορητοτητας και θα παραμεινω στο δικτυο σας. Αυτος τοτε ή λεει δε γινεται, η΄ ξαναρωταει τον Προισταμενο. Δυσκολα πανω απο 2 φορες θα τον ρωτησει.

-ΟΤΙ και να μας πουνε, στο τελος λεμε" οντως βελτιώθηκε η προσφορα σας, αλλα θα το σκεφτω και θα δω αν οι αλλες εταιριες κανουν κατι καλύτερο, και θα σας ενημερώσω".

-ΠΑΝΤΑ κραταμε το ονομα που μιλήσαμε!

8. ΤΩΡΑ αν δε βαριομαστε, ξαναπαιρνουμε τις ανταγωνιστριες εταιριες και παζαρευουμε! Κ ξαναπερνουμε και τη δικια μας και ξαναρωταμε. Παντα λέμε οτι θα τους ξανακαλέσουμε! ΑΝ εχουμε χρονο αφηνουμε 2-3 μερες να τρεξουν, για να μας ξαναπαρουν αυτοι.

9. Οταν εχουμε ΠΛΕΟΝ στα χερια μας οτι καλύτερη προσφορα μπορεσαμε απο το ΔΙΚΤΥΟ μας (κατα 80% το δικο μας δικτυο θα μας εχει κανει την καλύτεη προσφορα, εξαιτιας οτι γενικα στα τμηματα φορητοτητας, καθε εταιριας, δινουν δικαιωμα στους υπαλληλους να δινουν στους πελατες πολυυυυ καλύτερες επιδοτησεις), ΤΟΤΕ ξανακαλούμε το τμημα, αυτο, ζηταμε τον υπάλληλο που μιλουσαμε αυτες τις μερες κ λεμε "κοιταξτε να δειτε επειδη το εχουμε κουρασει το θεμα, αν μου δωσετε +20 ευρω ή +1 παγιο δωρο, ακυρωνω επιτοπου το αιτημα για να φυγω και ισως φερω και καποια/καποιες καρτες αργοτερα, αλλιως θα παρω αυτον τον αριθμο αλλα και δυστυχως και αλλους 2-3 της οικογενειας, για να μιλαμε και δωρεαν στο αλλο δικτυο".
ΙΣΩΣ να μην πετυχετε κατι, αλλα ΙΣΩΣ και ναι.

10. ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ! θα εχετε πετυχει διπλασιασμο ή 3πλασιασμο της επιδοτησης σας!!!

ΚΑΛΑ ΠΑΖΑΡΙΑ!!!

ΥΓ.1 Οποιος "δε το χει" το θεμα και το "παζαρι" ας μου στειλει πμ για περεταιρω φροντιστηρια!!!

ΥΓ.2 ΔΕΝ ΨΑΡΩΝΟΥΜΕ . Μεχρι τελευταια στιγμη αλλαζουμε γνώμη και παμε οπου θελουμε.

ΥΓ.3 Μετα το τέλος του παζαριου, θα μας πει το δικτυο μας, οτι πρεπει να ενημερώσουμε εμεις το αλλο δικτυο να ακυρωσει τη μεταφορα και ισως χρειαστει να στειλουμε 1 φαξ με την φωτοτυπια της ταυτοτητας μας σε καποιο αριθμο που θα μας πουνε απο εκει.

ΥΓ.4 ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ τη διαδιακασια αυτη σε καταστημα! ΔΕΝ μπορουν να κανουν παζαρια+οτι καποιο υποψιασμενοι καταστηματαρχες που βαριουνται τη χαρτουρα, μας λενε οτι πρεπει να παραλαβουμε sim την ιδια μερα που θα κανουμε το αιτημα φορητοτητας + τη συσκευη , και αν αλλαξουμε γνωμη θα πρεπει να την πληρωσουμε απο την τσεπη μας.

ΥΓ.5 Η προσφορα που μας κανει η εταιρια συνηθως ισχυει για 20 μερες! δεν πιστευω να το τραβηξετε τοσο πολυ, γιατι ισως να χρειαστει από την αρχη παζαρεμα. ΠΑΝΤΩΣ αν εχετε συμφωνήσει με την εταιρια σας, πολύ πιθανον να σας ξαναπαρει η αλλη εταιρια και να σας ξανακανει βελτιωμενη προσφορα! πχ εμενα τελικα θα μου δινανε το iphone 4 δωρεαν η vodafone, αν εφερνα 4 αριθμους με συνολικα παγια περιπου 120 ευρω (μαζι με την εκπτωση) κ ο 1 απο αυτους σε 18 μηνη δεσμευση. ενώ στην αρχη μου ελεγαν +130ευρω!!

Τελευταία επεξεργασία από: megaloupaixtou, 14/10/2011 - 01:32


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   Noshiz

Noshiz

    iPH Addict

  • 669 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:noshiz

Δημοσίευση 14/10/2011 - 01:58

φίλε έπαιξες ψηλά. χαρά στην υπομονή σου :P

καλά τους έκανες πάντως και έκανες παζάρια γιατί μόνο έτσι καταλαβαίνουν

και τώρα αντί να σου δώσουν 130 ευρώ θα πάρεις ολόκληρο iPhone

#3   yell0wsoldi3r

yell0wsoldi3r

    iPH Honored Advanced Member

  • 1.391 μηνύματα
  • Twitter:@zax0s
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 14/10/2011 - 02:06

Σωστό σε βρίσκω φίλε.
Αλλα δυστυχως δεν ειναι παντα ετσι.

Και διπλασιασμος,τριπλασιασμος που λες, μαλλον ειναι λιγο υπερβολη.

Τα παραπανω εχουν βαση αν εχεις 2-3 αριθμους και κανεις "καλους" λογαριασμους καθε μηνα.

Με εναν αριθμο και λογαριασμο 30-40€ τον μηνα, μην περιμενει κανεις "θαυματα" στην επιδοτηση ακόμα και αν ακολουθησει την παραπανω,πολυ σωστη μεθοδο που αναλυεις.

Ολο το παραπανω το ξερουν και οι εταιριες.
Καθως,ευτυχως, ολο και περισσοτερος κοσμος αρχισε να "υποψιαζεται" και να μην πηγαινει σαν "προβατο στη σφαγη".

#4   megaloupaixtou

megaloupaixtou

    iPH Addict

  • 651 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 14/10/2011 - 02:09

φίλε έπαιξες ψηλά. χαρά στην υπομονή σου :P

καλά τους έκανες πάντως και έκανες παζάρια γιατί μόνο έτσι καταλαβαίνουν

και τώρα αντί να σου δώσουν 130 ευρώ θα πάρεις ολόκληρο iPhone



Η αλήθεια ειναι οτι πορώθηκα!! Τη δευτερη φορα που εκανα παζαρια για τα πεθερικα μου, καποια στιγμη που για να τους φοβεριξω που δε μου εδιναν καλυτερη επιδοτηση, πηγα κ εκανα αιτημα στη voda για 6 αριθμους, εκ των οποιων οι 2 ηταν καρτοκινητα παλια και 2 οι δικοι μου αριθμοι που ειχα κανει την προηγουμενη εβδομαδα ανανεωση! τους ειπα οτι αγανακτησα και θα τους εδινα και πισω το ποσο που μου ειχαν δωσει!

Δυστυχώς δε θα το παρω το iphone, γιατι δεν αντεχω τοσο παγιο. Αλλα στο συνολο για 4 συνδεσεις, 20 ευρώ παγιο, πήρα -15% εκπτωση για να μη φυγω, και -10% εκπτωση επειδη τις εκανα οικογενειακα πακετα (1 δικο μου πακετο και 1 των πεθερικων μου) και επιδοτηση συνολο 340 ευρώ (4χ85) από εκει που μου εδιναν συνολο 80 (4χ20). και 1 παγιο δωρο!

Του χρονου ισως τα βαλω σε ενα πακετο ολες (θα χρεωθω 21 ευρω για την αλλαγη δικαιουχου, αλλα χαλαλι) και με 1 18 μηνο+3 12μηνες συνδεσεις, μαλλον θα τους το τσιμπησω το iphonaki! ελπιζω!

#5   Retired

Retired

    iPH Member

  • 284 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 3GS

Δημοσίευση 14/10/2011 - 02:19

Μέχρι πέρσι.. από φέτος π.χ την επιδότηση την διαχειρίζεται το κατάστημα σου,(Voda) και αφού όπως λες στην αρχή δρουν σε καθεστώς καρτέλ τότε ξέρουν πόσο ακριβός σου δίνει και ο άλλος...

#6   megaloupaixtou

megaloupaixtou

    iPH Addict

  • 651 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 14/10/2011 - 02:26

Μέχρι πέρσι.. από φέτος π.χ την επιδότηση την διαχειρίζεται το κατάστημα σου,(Voda) και αφού όπως λες στην αρχή δρουν σε καθεστώς καρτέλ τότε ξέρουν πόσο ακριβός σου δίνει και ο άλλος...



Εχεις δικιο οτι στη voda δε σου λενε το ποσο της επιδοτησης σου στο τηλεφωνο, παρα μονο απο το καταστημα, αλλα αν κανεις αιτημα φορητοτητας, σε παιρνουν τηλ απο το αρμοδιο τμημα κ σου κανουν προσφορα

#7   Retired

Retired

    iPH Member

  • 284 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 3GS

Δημοσίευση 14/10/2011 - 02:31

Εχεις δικιο οτι στη voda δε σου λενε το ποσο της επιδοτησης σου στο τηλεφωνο, παρα μονο απο το καταστημα, αλλα αν κανεις αιτημα φορητοτητας, σε παιρνουν τηλ απο το αρμοδιο τμημα κ σου κανουν προσφορα


Με έκπτωση στο μηνιαίο πάγιο είναι η προσφορά την επιδότηση δεν την ανεβάζουν.. Τα έκανα όλα το καλοκαίρι.. πέρασε το δικό τους απλά είχα έναν γνωστό σε Voda κατάστημα κ βρήκαμε την max επιδότηση σε συνδυασμό με συσκευή γιατί όπως σωστά είπες διαφέρουν..

Η μόνη περίπτωση είναι να έχεις εταιρική σύνδεση 5-10 γραμμές .. εκεί έχει άλλους κανόνες το παιχνίδι.. ;)

#8   megaloupaixtou

megaloupaixtou

    iPH Addict

  • 651 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 14/10/2011 - 02:44

Με έκπτωση στο μηνιαίο πάγιο είναι η προσφορά την επιδότηση δεν την ανεβάζουν.. Τα έκανα όλα το καλοκαίρι.. πέρασε το δικό τους απλά είχα έναν γνωστό σε Voda κατάστημα κ βρήκαμε την max επιδότηση σε συνδυασμό με συσκευή γιατί όπως σωστά είπες διαφέρουν..

Η μόνη περίπτωση είναι να έχεις εταιρική σύνδεση 5-10 γραμμές .. εκεί έχει άλλους κανόνες το παιχνίδι.. ;)


Αυτες τις μερες περιμενει ενας συναδελφος που ειναι στη voda, να δει τι θα πετυχει. Θα ενημερώσω μολις εχω νεοτερα.
Παντως, εκτος απο το παγιο παιζει μεγαλο ρολο και τι μεσο ορο λογαριασμο ειχες την περασμενη χρονια.

#9   megaloupaixtou

megaloupaixtou

    iPH Addict

  • 651 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 14/10/2011 - 02:51

Καθως,ευτυχως, ολο και περισσοτερος κοσμος αρχισε να "υποψιαζεται" και να μην πηγαινει σαν "προβατο στη σφαγη".


μπαααα. πολυ μικρο το ποσοστο φιλε μου, ακομα, αν και μεγαλωσε.

Ξερεις ποσοι κανουν λογαριασμαρες και τους δινουν 100-150 ευρω και δε λενε τιποτα?

και σε μικρα παγια πχ 10-30 ευρώ!

Παντως εγω με 2 αριθμους τη φορα πετυχα υπερτριπλασιασμο και σε χαμηλα παγια. οποτε αξιζει να το παλεψεις οσο εκει που δεν παει!

Η αγορά πλέον δεν εχει πολλα περιθωρια για νεους συνδρομητες, οποτε οι εταιριες την υστατη στιγμη, κανουν το κατι παραπανω για να σε κρατησουν.ετσι κ αλλιως "αερα" πληρωνεις και τα κινητα τα περνουν σε πολύυυυυ χαμηλοτερες τιμες απ'οτι τα πουλάνε τελικα.

#10   kiriakosa

kiriakosa

    iPH Elite Poster

  • 2.086 μηνύματα
  • Twitter:@Kiriakosa
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen
  • GameCenter:kiriakosa

Δημοσίευση 14/10/2011 - 06:59

Παιδιά ισχύει 100%. Έβαλα τον κολλητπ μου να το κάνει πριν 2 μήνες και απο 150€ επιδότηση του έδωσαν το iPhone 4 με 60€!

#11   dreamer74gr

dreamer74gr

    iPH newbie

  • 20 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 14/10/2011 - 07:01

μπαααα. πολυ μικρο το ποσοστο φιλε μου, ακομα, αν και μεγαλωσε.

Ξερεις ποσοι κανουν λογαριασμαρες και τους δινουν 100-150 ευρω και δε λενε τιποτα?

και σε μικρα παγια πχ 10-30 ευρώ!

Παντως εγω με 2 αριθμους τη φορα πετυχα υπερτριπλασιασμο και σε χαμηλα παγια. οποτε αξιζει να το παλεψεις οσο εκει που δεν παει!

Η αγορά πλέον δεν εχει πολλα περιθωρια για νεους συνδρομητες, οποτε οι εταιριες την υστατη στιγμη, κανουν το κατι παραπανω για να σε κρατησουν.ετσι κ αλλιως "αερα" πληρωνεις και τα κινητα τα περνουν σε πολύυυυυ χαμηλοτερες τιμες απ'οτι τα πουλάνε τελικα.

ετσι έπαιξα και εγώ με vodafone και cosmote.

#12   vlad

vlad

    iPH Addict

  • 747 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 14/10/2011 - 07:24

Πολυ καλος οδηγος,χαρα στο κουραγιο σου,παντως εγω απο δικιας μου εμπειριας πανω απο 12μηνο συμβολαιο δεν προκειτε να ξανακανω.

#13   agelos89

agelos89

    iPH Contributor

  • 1.080 μηνύματα
  • Twitter:@ageloskosmatos
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:agelos1989

Δημοσίευση 14/10/2011 - 07:31

Η αλήθεια ειναι οτι πορώθηκα!! Τη δευτερη φορα που εκανα παζαρια για τα πεθερικα μου, καποια στιγμη που για να τους φοβεριξω που δε μου εδιναν καλυτερη επιδοτηση, πηγα κ εκανα αιτημα στη voda για 6 αριθμους, εκ των οποιων οι 2 ηταν καρτοκινητα παλια και 2 οι δικοι μου αριθμοι που ειχα κανει την προηγουμενη εβδομαδα ανανεωση! τους ειπα οτι αγανακτησα και θα τους εδινα και πισω το ποσο που μου ειχαν δωσει!

Δυστυχώς δε θα το παρω το iphone, γιατι δεν αντεχω τοσο παγιο. Αλλα στο συνολο για 4 συνδεσεις, 20 ευρώ παγιο, πήρα -15% εκπτωση για να μη φυγω, και -10% εκπτωση επειδη τις εκανα οικογενειακα πακετα (1 δικο μου πακετο και 1 των πεθερικων μου) και επιδοτηση συνολο 340 ευρώ (4χ85) από εκει που μου εδιναν συνολο 80 (4χ20). και 1 παγιο δωρο!

Του χρονου ισως τα βαλω σε ενα πακετο ολες (θα χρεωθω 21 ευρω για την αλλαγη δικαιουχου, αλλα χαλαλι) και με 1 18 μηνο+3 12μηνες συνδεσεις, μαλλον θα τους το τσιμπησω το iphonaki! ελπιζω!



καλημερα!εγω πως πηρα το iphone 4 32 gb δωρεαν?με παγιο στα 70 ευρο!αλλα ειανι δτο γραμμες και εχω και εκπτωση και κανονια θα επρεπε το παγιο να γυριζε στα 95 ευρο!και με 18 μηνο συμβολαιο!απλα επειδη ειναι και ο ξαδερφος μου υπευθηνος καταστηματος και ξερω τι παιζει!πασ σε ενα καταστημα και του λες δεχεσε να το κανουμε ετσι και ετσι?οχι τιποτα αλλο για να πετυχεις και τον στοχο που εχεις αυτο το μηνα!ΕΠΙΣΗΣ να σημειωσω κατι στο ποστ του παιδιου οτι ! συμφερει τρελα να κανετε το εξης ημαστε vodafone και να κανετε το εξης
1 αιτημα φορητοτητας στον αριθμο σας
2 18μηνο συμβολαιο
3 μια νεα γραμμη στο χαμηλοτερο παγιο αλλα στο ιδιο ονομα και μητροω
4 τα ποσα δν ειναι απαραιτητο να περνετε καθε φορα.
5 λεει η βονταφονε στο παγιο που ειστε 60 ευρο. οκ περιμενετε δυο μερες απο τοτε που εχει βγει η επιδοτηση και μετα περνετε τηλ και λετε η wind γιατι η κοσμοτε δν.... δινει 80 χωρισ να παρετε τηλ και μετα κανετε την αντιπροταση και σιγα σιγα κανεις δουλεια!

#14   agelos89

agelos89

    iPH Contributor

  • 1.080 μηνύματα
  • Twitter:@ageloskosmatos
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:agelos1989

Δημοσίευση 14/10/2011 - 07:32

Πολυ καλος οδηγος,χαρα στο κουραγιο σου,παντως εγω απο δικιας μου εμπειριας πανω απο 12μηνο συμβολαιο δεν προκειτε να ξανακανω.

γιατι?

#15   vlad

vlad

    iPH Addict

  • 747 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 14/10/2011 - 07:39

γιατι?

Γιατι μετα απο 10 μηνες που ειμαι στο δικτυο της voda και λογο αυξησης τον τηλεφωνικων αναγκων,ειπα να ζητησω μια ανοδο του παγιου.Αλλα επειδη εχω σε 20αρι παγιο κολλησει και 300mb internet,μου ειπαν οτι το μονο παγιο που μπορω να παω ειναι πανω απο το Unlimited 45.Οποτε μικροτερη χρονικη διαρκεια!!Και εαν καταλαβα καλα μετα το 14μηνο μπορω να παω εκει.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4

0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες