Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Ελληνικό unboxing του iPhone 4S


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
46 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#46   bibon

bibon

    iPH newbie

  • 4 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 25/10/2011 - 00:15

Τέτοιους ηρωισμούς χρειάζεται η σημερινή κοινωνίας μας και ο τόπος μας, να περιμένεις 24 ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ώρες σε μια ουρά για να φέρεις ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ!!! το νέο iPhone 4S και να το ανοίξεις μπροστά σε μια κάμερα για να το δει ο Ελληνικός λαός!!! Δε μένει παρά να φωνάζουμε όλοι μαζί, με μια φωνή...ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!


Θέλεις να μας παραθέσεις τους δικούς σου ηρωισμούς Sakis; Αυτή είναι η δουλειά μου Sakis. Κάποιοι την εκτιμούν, κάποιοι άλλοι σαν και εσένα, που προφανώς και δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν, την απαξιώνουν με ανύπαρκτα επιχειρήματα σαν τα δικά σου. Παρεμπιπτόντως βγάζεις γλώσσα όταν αποτελείς μέλος σε ένα forum, με 598 μηνύματα στο βιογραφικό σου, που σημαίνει ότι αφιερώνεις χρόνο από τη ζωή σου συζητώντας για ένα λειτουργικό, ένα τηλέφωνο; Και μετά μου λες ότι δεν σε καίει το unboxing... Κοίτα να παίρνεις μαθήματα από άλλους, σωστούς χρήστες. Που δεν φοβούνται να παραδεχτούν το όποιο "κόλλημα" τους. Απλά, συνειδητοποιημένα, ειλικρινά. Παρακολουθούν, ενημερώνονται και για αυτούς μετράει η όποια πληροφορία, πόσο μάλλον όταν έρχεται πρώτη.

Και αν δεν μπορείς να λύσεις τα όποια θέματα σου, μπορείς να απευθυνθείς αλλού. Δεν πρόκειται να γίνω εγώ ή κανείς άλλος ο ψυχαναλυτής σου...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#47   dalas

dalas

    iPH Enthousiast

  • 523 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 25/10/2011 - 01:15

ρε παιδια καθεστε και ειρωνευεστε το παιδι που εβγαλε ενα βιντεο και περιμενε ωρες?
σε μερικους μπορει μην ειναι χρησιμο και σε αλλους νανε πολυ.δεν μπορω να καταλαβω γιατι κρινετε και κοροιδευετε...
αν δεν μας αρασει κατι απλα το προσπερναμε,εδω για καθε ψιλου πηδημα σκοτωνεστε κ ειρωνευοσαστε τον καθενα...αυτο ειναι ελεος.




Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες