Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Microsoft και Google δεν καταλαβαίνουν το Siri


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
48 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#46   Researcher

Researcher

    iPH Hero

  • 3.615 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 28/11/2011 - 13:49

Αν χρειάζεται να είσαι Guru για να μην σου πάθει το λειτουργικό το οτιδήποτε, τότε πρέπει προφανώς να γυρίσουμε και να κάνουμε επανεκτίμηση και αξιολόγηση του τί σημαίνει επιτυχία λειτουργικού συστήματος.

User, pixel, gamepro περιοδικά
Spectrum, amiga, atari,master system,gamegear, snes, megadrive, ps1-3
Pc pentium 1,2,3 πιστεύω αρκετοί είχαμε...

Ποτέ δεν είχα μετοχές της Apple.
Έκανα switch το 2001...

Μου άρεσε το γραφικό περιβάλλον, το ότι δεν ανησυχούσα για ιούς και αναβαθμίσεις antivirus, το ότι μοίραζα internet μέσω wifi με 2 απλά κλικ, το πως το expose αύξησε την παραγωγικότητά μου...αυτά το 2001.

Τόσα χρόνια μετά βλέπω τα win 7. Η MS έκανε δουλειά πάνω στη βελτίωση των περισσοτέρων όσων ανέφερα αλλά πάλι στη βάση, κάπου σκαλώνω και υπάρχει κάτι που σε αργοπορεί στην όλη εμπειρία. Πιστεύω τα OS X έχουν ξεφύγει μπροστά και αυτό δε φαίνεται από τις δηλώσεις των fanboys, αλλά από την ικανοποίηση και την ευχαρίστηση των switchers.

´ολοι σας οι φίλοι είναι fanboys και κολλημένοι; Πάντα υπάρχει λόγος. Αυτό δεν έχει καταλάβει η MS και η Samsung.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#47   glk

glk

    iPH Member

  • 236 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3
  • GameCenter:glk85

Δημοσίευση 28/11/2011 - 14:06

Πάλι Apple vs MS? Πρέπει να ανοίξουμε ενα σχετικό topic και όταν έχουμε ορεξη να τα χώσουμε σε μια απο τις δυο ή ακομα και στις δύο, να γράφουμε εκεί κάτι! :) Επι του θέματος, το SIRI δουλευει καλύτερα απ'οτι φαίνεται (χωρις να με νοιάζει και ιδιαιτερα τα πώς και γιατί) Στην τελικη όλα θέμα γούστου είναι!MS, Apple, Windows, OSX, iphone, ότι βολεύει τον καθένα!Την δουλειά σου να κάνεις και όλα τ'άλλα είναι υψηλή θεωρία! :)

#48   Xristakis

Xristakis

    iPH newbie

  • 4 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 28/11/2011 - 19:50

Λυπάμαι πολύ με τον dchristo81 που λέει αυτά που λέει...
Δεν είμαι τόσα χρόνια χρήστης αλλά πλέον είμαι τεχνικός σε μεγάλη εταιρεία και έχω αποκτήσει πολύ εμπειρία πάνω σε υπολογιστές. Μάλλον όπως είπε και ο φίλος eNeRGy "Τουλαχιστο σταματα να γραφεις οτι εισαι 20χρονια αρχαριος... Λυπαμαι... " ΣΥΜΦΩΝΩ απόλυτα! Ξέρεις να χρησιμοποιείς όλα τα εργαλεία και τις υπηρεσίες των windows; Η ξέρεις μόνο να λειτουργείς πατώντας κουμπιά στο ποντίκι; Μήπως ξεχνάς ότι υπάρχουν και άλλα λειτουργικά εκτός των χρηστών όπως windows server, exchange και πολλά ακόμα εμπορικά προγράμματα που ποτέ δε θα τα αποκτήσει η apple;
Και γιατί άλλωστε όλες οι περισσότερες μεγάλες εταιρίες παγκοσμίως βγάζουν προγράμματα μόνο για windows; Κάποιος λόγος νομίζω θα υπάρχει...
Το ΘΕΜΑ είναι να βλέπουμε τα πράγματα απ'όλες τις μεριές και όχι εκεί που μας συμφέρει και λένε κάποιοι. Είμαι από τους ανθρώπους που έχω iphone και χαίρομαι που χρησιμοποιώ ένα υπέροχο κινητό με απίστευτο λειτουργικό (ας είναι καλά και τα tweaks), κάπου θα έχανε και η microsoft.
Από την άλλη η apple έχει πολύ εύκολο λειτουργικό και απλά δε κολλάει ιούς (όχι απόλυτα) και έχει 2-3-4 φοβερά προγράμματα που τα έχει μόνο για πάρτι της (ξέρει τι κάνει) γιατί αλλιώς θα έχανε πολλούς χρήστες αν έβγαιναν για άλλα λειτουργικά.

Με συγχωρείτε που συνεχίζω και γράφω εδώ για άλλο θέμα αλλά δε μπορώ να μένω άπρακτος όταν βλέπω κάποιους να λένε ότι να'ναι όταν δε ξέρουν τι γίνεται παραέξω από αυτά που ξέρουν.

#49   dchristo81

dchristo81

    iPH Addict

  • 862 μηνύματα
  • Twitter:@ChristodApps
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:dchristo81

Δημοσίευση 01/12/2011 - 12:30

Το λυπηρο απο τα παραπανω ξερεις ποιο ειναι...?
Οτι αν και εμφανιζεσαι γνώστης και "παλιος", δεν εχεις καταφερει παρα τα χρονια στην πλατη σου με τα PC να φτιαχνεις ενα που να πεταει και νομιζεις οτι σου φταινε τα win...
Ειμαι 35, ασχολουμαι με υπολογιστες απο εποχης spectrum -> atari -> amiga -> 8086 -> κλπ, και ποτε δεν εχω δει μπλε οθονη απο εποχης ΧΡ (vista δεν εβαλα ποτε) ή 7 και παντα τα pc μου πετουν σε σχεση με τη μαζα.
Το οτι μετα απο τοσα χρονια κανεις τα ιδια παραπονα με τη μαζα, απλα με κανει να σε λυπαμαι που χρειαζεσαι μια εταιρια (apple & osX) για να λειτουργησεις/στησεις κατι σωστα...
Την καταντια αυτη τουλαχιστο μην τη διατυμπανιζεις με θαυμασμο κιολας...!!!
Τουλαχιστο σταματα να γραφεις οτι εισαι 20χρονια αρχαριος...
Λυπαμαι...


Δεν θα σου απαντήσω λέγοντας τί έχω κάνει κ ότι είμαι ο σουπερ-τυπας με τους η/υ γιατι δεν ενδιαφερει κανεναν σε αυτο το topic. Σου απαντώ μόνο ότι πρέπει να λυπάσαι τον εαυτό σου που απ' όσα έγραψα κατάλαβες τα παραπάνω που έγραψες. Δεν καταλαβαίνω γιατί επιτίθεσαι σε κροσωπικό επίπεδο αλλά δεν με ενδιαφέρει η αποψη σου στη τελική. Εσυ δεν έχεις δει μπλε οθόνη κ δεν έβαλες κ vista! Μράβο! Τρομερές περγαμηνες!!! Εγώ από την άλλη έχω δει εκατοντάδες (αν όχι χιλιάδες κ λόγω της δουλειάς μου πριν μερικα χρόνια) τέτοιες οθόνες κ τις έφτιαξα όλες.

Όσο για τα windows server κλπ τα έχω χρησιμοποιήσει άπειρες φορές στο παρελθόν κ είναι μακράν το καλυτερο λογισμικό για servers. Ok! Απλά μιλάμε για καθημερινή χρήση. Όχι για επαγγελματίες! Κ όντως η microsoft έχει τρομερά προγράμματα (εγώ λατρευω το excel) δεν αντιλέγει κανεις. Την προσωπική επίθεση δεν καταλαβαίνω απλά. Δεν σ' αρέσουν οσα λέω; Δικαίωμά σου είναι κ να σχολιάσεις απλά ΜΗΝ προσβάλλεις. Αυτά κ τέλος οι αντιπαραθέσεις γιατί δεν έχουν κανένα νόημα.


Sent from my iPhone using Tapatalk




Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4

0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες