Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Η Apple σχεδιάζει media event στη Νέα Υόρκη για τα τέλη Ιανουαρίου (;)


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   sepsis

sepsis

    iPH Hero

  • 8.236 μηνύματα
  • Twitter:@hsouris
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 02/01/2012 - 23:23

Σύμφωνα με δημοσίευμα του AllThingsD η Apple σχεδιάζει ένα σημαντικό -αλλά όχι μεγάλο- event στη Νέα Υόρκη για το τέλος του Ιανουαρίου που θα έχει σχέση με κάποια media ανακοίνωση.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι στο event δεν θα δούμε κάποια ανακοίνωση σχετικά με το iPad 3 ή την φημολογούμενη τηλεόραση, οπότε παραμένει άγνωστος ο λόγος που το event θα γίνει στη Νέα Υόρκη μάλιστα και όχι στο Cupertino ή San Fransisco.

Αναρτημένη εικόνα


Ωστόσο, επειδή στο event θα παρευρίσκεται ο Eddy Cue, SVP of Internet Software and Services, η ανακοίνωση μάλλον θα έχει σχέση με το iAd ή κάποια άλλη συμφωνία σχετική με το iTunes Store, App Store, iBookstore ή iCloud. Για παράδειγμα, την προηγούμενη φορά που ο Cue ήταν στη Νέα Υόρκη για κάποιο event αφορούσε την παρουσίαση της πρώτης συνδρομητικής εφημερίδας 'The Daily'.

Φυσικά όλα αυτά μπορεί και να αλλάξουν σχεδιασμό όπως μας έχει συνηθίσει, άλλωστε, η Apple.


via AllThingsD

Follow me on twitter


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   sepsis

sepsis

    iPH Hero

  • 8.236 μηνύματα
  • Twitter:@hsouris
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 03/01/2012 - 11:54

Μετά τις πρώτες πληροφορίες για επερχόμενο event της Apple στα τέλη του μήνα στη Νέα Υόρκη από το AllThingsD το TechCrunch ακολουθεί προσφέροντας περισσότερες λεπτομέρειες για το είδος της ανακοίνωσης.

Αρχικά, πιστεύαμε ότι η ανακοίνωση θα αφορούσε τα iAds ή το iTunes Store αλλά το νέο δημοσίευμα κάνει λόγο για ανακοίνωση σχετική με εκδόσεις και ebooks (μέσω του iBookstore) ενώ και η προσέλευση θα αφορά ανθρώπους του κλάδου και όχι απλούς καταναλωτές.

According to the source the event will not involve any hardware and instead will focus on publishing and eBooks (sold through Apple’s iBooks platform) rather than iAds. Attendance also be more publishing industry-oriented than consumer.

Στην βιογραφία του Steve Jobs από τον Walter Isaacson ο Jobs ανέφερε ότι η βιομηχανία των textbooks (σχολικά/φοιτητικά/επιστημονικά βιβλία δηλαδή) ήταν ο επόμενος στόχος του και που ήθελε να αλλάξει.


via TechCrunch

Follow me on twitter


#3   sepsis

sepsis

    iPH Hero

  • 8.236 μηνύματα
  • Twitter:@hsouris
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 04/01/2012 - 15:37

Τις προηγούμενες μέρες προέκυψε πληροφορία από το AllThingsD για event που σχεδιάζει η Apple στη Νέα Υόρκη που θα έχει σχέση με εκδόσεις ή διαφημίσεις. Αργότερα, το TechCrunch αποκάλυψε ότι το event θα έχει σχέση με το iBookstore χωρίς να υπάρχουν, βέβαια, περισσότερες πληροφορίες.

Είχαμε υποθέσει ότι το event πιθανότατα θα έχει σχέση με τα textbooks, μια κατηγορία βιβλίων που ο Steve Jobs είχε δηλώσει στον συγγραφέα Walter Isaacson ότι τον ενδιέφερε αρκετά και ένας από τους στόχους του. Σύμφωνα με τον Isaacson:

His idea was to hire great textbook writers to create digital versions, and make them a feature of the iPad. In addition, he held meetings with major publishers, such as Pearson Education, about partnering with Apple.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι η Apple τον προηγούμενο μήνα έφτιαξε μερικά βιντεάκια με συνεντεύξεις με ειδικούς της βιομηχανίας των textbooks. Αυτά τα βίντεο λογικά θα χρησιμοποιηθούν σε κάποιο διαφημιστικό προώθησης της νέας υπηρεσίας.

Νέο δημοσίευμα από το Fox News αναφέρει ότι το event θα έχει σχέση με το iTunes U (το κομμάτι του iTunes Store για πανεπιστήμια) και μάλλον με τα textbooks.

Here is what I know from sources involved:

- This event will focus on iTunes University and Apple in education
- I learned of the event back in September when it was originally scheduled for late Fall in New York but it was eventually postponed.
- The event will be in New York rather than in the Silicon Valley because New York is more centrally located for textbook and publishing.
- This initiative has been in the making for years.
- The announcement will be small in size but large in scope: a big announcement in a demure space.
- I expect at least two large project announcements as they relate to Apple in education.
- Steve Jobs was intinimately [sic] involved with this project before his passing. He gave a hat tip to the textbook side of this project in the Isaacson biography.
- This will not be a hardware-related announcement.



To 9to5Mac, επίσης, αναφέρει ότι η ομάδα του iTunes (που είναι υπεύθυνη για το iTunes Store, App Store, iBookstore) βρίσκεται "υπό περιορισμό" καθώς πλησιάζει το event κάτι που υποδεικνύει ότι η ανακοίνωση σχετίζεται με κάποια από αυτές τις υπηρεσίες. Το ArsTechnica, ακόμα, αναφέρει κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρξει ανακοίνωση για υποστήριξη του epub 3 που επιτρέπει ένα μεγαλύτερο εύρος multimedia περιεχομένου.

Συνοπτικά, το event θα σχετίζεται με κάποια ανακοίνωση στον τομέα της εκπαίδευσης και των iBooks και μένει να δούμε με ποιον τρόπο θα υλοποιηθεί το όραμα του Jobs.

Follow me on twitter





Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες