Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

H IK Multimedia παρουσιάζει το iRig STOMP


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Θέμα χωρίς απαντήσεις

#1   sepsis

sepsis

    iPH Hero

  • 8.236 μηνύματα
  • Twitter:@hsouris
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 12/01/2012 - 00:04

Μέχρι στιγμής τα διάφορα μουσικά αξεσουάρ για κιθαρίστες που έχουμε παρουσιάσει κατά καιρούς στο iPhoneHellas.gr χρησιμεύουν στην οικιακή ή επαγγελματική ηχογράφηση της κιθάρας σε μια iOS συσκευή (iPhone, iPad, iPod touch) ή στην παντελή αντικατάσταση του εξοπλισμού με software προγράμματα, όπως το GarageBand, Amplutube, AmpKit, MobilePOD κτλπ.

Κατά τη διάρκεια της φετινής CES 2012 έχουμε δει ορισμένα ωραία πραγματάκια από διάφορους κατασκευαστές που, όμως, δεν προσφέρουν κάτι καινούργιο και γι' αυτό δεν τα έχουμε αναφέρει. Αναμένουμε, βέβαια, ακόμα περισσότερα κατά τη διάρκεια της NAMM που αρχίζει στις 19 Ιανουαρίου αλλά μέχρι τότε αξίζει πραγματικά να δούμε το iRig STOMP της IK Multimedia, της εταιρείας που έχει φτιάξει το Amplitube.

Αναρτημένη εικόνα


To iRig STOMP είναι ένα πεταλάκι στο οποίο μπορείτε να συνδέσετε την iOS συσκευή σας και να την ενσωματώσετε στον υπόλοιπο εξοπλισμό σας. Η διαφορά με τα υπόλοιπα εξαρτήματα της αγοράς είναι ότι μιλάμε για ενσωμάτωση και όχι για αντικατάσταση. Χρησιμοποιείτε δηλαδή το iPad σας με το Amplitube ή κάποιο άλλο πρόγραμμα της επιλογής και τα εφέ που αυτό προσφέρει σαν να είναι άλλο ένα πεταλάκι (ή πεταλιέρα αν προτιμάτε) στον εξοπλισμό σας. Αυτό επιτυγχάνεται με το iRig STOMP με το οποίο μπορείτε να περάσετε την iOS συσκευή σας στη συνδεσμολογία σας και να το κάνετε και bypass όποτε θέλετε.

-Compact, durable yet lightweight, aluminum-cast enclosure integrates easily into any traditional pedalboard.
-Can be used inline with other effects pedals, or directly connected to amplifiers or PA systems using regular ¼” guitar cables with no need for adapters.
-Allows precise adjustment of the signal for perfect guitar and bass levels with its large input gain knob.
-Active battery-powered output circuit improves headroom, especially when used with high-gain amplifiers in the AmpliTube app reducing feedback and crosstalk when recording.
-The bypass switch allows engaging or bypassing the AmpliTube app chain of effects – like a traditional stompbox – for seamless integration into any existing rig.
-Ultra-compact form-factor can be easily carried on the road.
-Features a 3.5mm/1/8” jack for silent practicing with headphones.
-Includes AmpliTube FREE app and can be used with any other guitar processing app that uses the iOS mini-jack

Αναρτημένη εικόνα


Το iRig STOMP θα φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο σε όσους θέλουν να παίζουν live με την iOS συσκευή τους αν και διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας ως προς την ποιότητα του αποτελέσματος. Το iRig STOMP θα κοστίζει 44.99€ και αναμένεται να κυκλοφορήσει το δεύτερο τρίμηνο του 2012.

Follow me on twitter


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες