Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

Invisible Shield by ZAGG


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
26 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   iPhoneHellas

iPhoneHellas

    iPH Admin

  • 640.961 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:iPhoneHellas

Δημοσίευση 16/12/2009 - 19:01

InvisibleSHIELD by ZAGG

Το eGalaxy μας παραχώρησε 2 set InvisibleSHIELD by ZAGG (full body) ένα εκ των οποίων δοκιμάσαμε και το παρουσιάζουμε (το 2ο σας το κάνουμε δώρο μέσα από έναν εορταστικό διαγωνισμό).

Το InvisibleSHLIED είναι ένα επαναστατικό προϊόν (made in USA) το οποίο κυκλοφορεί στην παγκόσμια αγορά τα τελευταία 3 χρόνια, έχοντας πωλήσεις άνω των 2 εκατομυρίων μονάδων! Πρόκειται για μία ειδικά επεξεργασμένη μεμβράνη πολυουρεθάνης πάχους 0,2 χιλιοστών που χρησιμοποιείται μεταξύ άλλων και για την προστασία διαφόρων τμημάτων των στρατιωτικών ελικοπτέρων των Η.Π.Α. Χάρη στην τεχνολογία nano-memory η μεμβράνη αυτή προστατεύει το αντικείμενο που περικλείει από οποιαδήποτε γρατζουνιά που μπορεί να προκληθεί από αιχμηρά αντικείμενα (κλειδιά, κέρματα κ.λπ.) ή πτώση.

Αναρτημένη εικόνα


Σημείωση: Η ZAGG είναι τόσο σίγουρη για την ποιότητα του προιόντος της ώστε καλύπτει το invisibleSHIELD από εγγύηση εφόρου ζωής!
Το eGalaxy ως επίσημος αντιπρόσωπος της ZAGG αναλαμβάνει την αντικατάσταση της μεμβράνης σε περίπτωση που μετά από χρήση αλλοιωθεί ή σκονιστεί!

Αναρτημένη εικόνα


Τι περιλαμβάνει το set (InvisibleSHIELD Full body):

1 μεμβράνη InvisibleSHIELD για το μπροστά μέρος του iPhone
1 μεβράνη InvisibleSHIELD για το πίσω μέρος του iPhone
1 installation & Gift Card $5
Σφουγγαράκι (Application Solution)
Πανάκι καθαρισμού οθόνης (Micro Fiber Cloth)

Ανοίγοντας την συσκευασία θα διαπιστώσετε ότι περιέχονται αναλυτικές οδηγίες για την εγκατάσταση της μεμβράνης:

Αναρτημένη εικόνα


Ακολουθώντας τις οδηγίες τις συσκευασίας αλλά και το σχετικό video της ZAGG (για όσους το κάνουν 1η φορά και χρειάζονται επιπλέον βοήθεια) εγκαταστήσαμε με ευκολία τις 2 μεβράνες.

Video εγκατάστασης:

http://www.youtube.com/watch?v=fUx2dUT8WBo


Ο χρόνος εγκατάστασης και για τις 2 μεβράνες (front-back) ήταν περίπου 15 λεπτά, τον οποίο αφιερώσαμε ώστε να ευθυγραμμίσουμε ακριβώς τις μεβράνες με την επιφάνεια του iPhone και να εξαφανίσουμε τις φουσκαλίτσες αέρα.

Αφήσαμε το iPhone κλειστό - ώστε να στεγνώσουν καλά οι μεβράνες InvisibleSHIELD και να εξαφανιστούν οι εναπομείναντες φουσκαλίτσες αέρα που δημιουργήθηκαν κατά την τοποθέτηση- για 12 ώρες, και ιδού το αποτέλεσμα:

Αναρτημένη εικόνα


Αναρτημένη εικόνα


Αναρτημένη εικόνα


Η αίσθηση που αφήνει το InvisibleSHIELD στο χέρι είναι καλή καθώς αυξάνει κατά πολύ το grip (το πίσω μέρος του iPhone 3G/3GS είναι αρκετά γλιστερό, όπως ήδη γνωρίζετε) ενώ όπως είναι φυσικό δεν αυξάνει καθόλου το πάχος της συσκευής (Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και extra θήκη για προστασία - π.χ μία θήκη σιλικόνης ή μία δερμάτινη θήκη Vaja, μιας και το InvisibleSHIELD προσθέτει μόνο 0,2 του χιλιοστού στο συνολικό πάχος της συσκευής!).

Χαρακτηριστικό παράδειγμα του πόσο αυξάνεται το κράτημα του iPhone μετά την εφαρμογή του InvisibleSHIELD είναι το ότι το iPhone μπορεί να μένει ξαπλωτό πάνω σε γυάλινη (ή άλλη λεία επιφάνεια) που είναι υπό γωνία έως και 80 μοιρών χωρίς να ξεκολάει! Στο YouTube μάλιστα κυκλοφορεί και video με έναν Αμερικανό που διανύει 22 χλμ με το αυτοκίνητό του με ταχύτητα έως 120 χλμ/ώρα, έχοντας το iPhone του ξαπλωμένο στην οροφή του:

http://www.youtube.com/watch?v=4aGZsuYbLbY


Η αίσθηση της οθόνης αφής είναι λίγο διαφορετική αλλά σε καμία περίπτωση δεν επηρεάζει την ανταπόκριση και την γενικότερη αίσθηση λειτουργίας όπως οι παλαιότερες InvisibleSHIELD οι οποίες υστερούσαν στο σημείο αυτό.

Συνολικά κρίνεται σαν μία πολύ καλή αγορά καθώς προσφέρει σημαντική προστασία από γρατζουνιές και εκδορές. Η μεμβράνη καλύπτει το 95% της συνολικής επιφάνειας της συσκευής και αποτελεί μία καλή επένδυση καθώς θα αυξήσει σημαντικά την μεταπωλητική αξία της συσκευής σας (μιας και θα είναι αγρατσούνιστο).

Το μόνο μειονέκτημα της μεβράνης είναι πως στα σημεία γύρω από τις γωνίες με τον καιρό ενδέχεται να μαζέψει σκόνη. Το πρόβλημα αυτό όμως λύνετε εύκολα καθώς μπορείτε να στείλετε την χρησιμοποιημένη/αλλιωμένη InvisibleSHIELD στο eGalaxy και να σας την αντικαταστήσει δωρεάν!

==========================================================================


Εορταστική προσφορά από το eGalaxy για τα μέλη του forum: InvisibleSHIELD Full body από 22,90€ στα 19,90€ απλά γράφοντας την λέξη "iPhoneHellas.GR" στο πεδίο "παρατηρήσεις" κατά τη διάρκεια της παραγγελίας.
Behind the Scenes...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   jwr

jwr

    iPH Contributor

  • 1.090 μηνύματα
  • Twitter:@jwr_
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:jwr_p

Δημοσίευση 17/12/2009 - 18:19

απλά τέλειο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#3   nightelf25

nightelf25

    iPH newbie

  • 35 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 17/12/2009 - 23:16

Την πήρα πριν από 3 μέρες! Όντως πολύ καλή απλά επειδή έκανε φουσκάλες πήρα τηλέφωνο και ζήτησα αντικατάσταση! Τα παιδιά ήταν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΑ και αμέσως μου ζητήσανε να τα στείλω πίσω και θα μου στείλουν καινούργια!! Αυτό δεν το περίμενα και όντως ξαφνιάστηκα! Τέλεια εξυπηρέτηση.!!

π.Σ. Θα παραγγείλω και άλλη μία με την εορταστική προσφορά! Τέτοιες ευκαιρίες δεν χάνονται!! Και όσον αφορά την ανθεκτικότητα ισχύει 100%!!

#4   Smaug

Smaug

    iPH Contributor

  • 1.771 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:smaug.gr

Δημοσίευση 18/12/2009 - 05:08

H invisible shield είναι απίστευτή και την συστήνω ανεπιφύλακτα παρόλαυτα μια ένσταση/παρατήρηση. Απο πτώση όχι δεν θα το προστατεύσει αν είναι να κάνει "λακούβα" θα κάνει απλά δεν θα έχει γρατζουνιές.

Τελευταία επεξεργασία από: Smaug, 18/12/2009 - 05:08


#5   soublakemporas

soublakemporas

    iPH newbie

  • 21 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 18/12/2009 - 12:22

και εγώ την έχω, η χαζομάρα είναι πως με τον καιρό (μετά από 1 μήνα) στις γωνίες αρχίζει να χαλάει, να ξεκολάει, να βρομίζει....

*είμαι ήδη στην δευτερη οποτε έχω μια σχετική εμπειρία....

υ.σ: για να σου στείλουν την ανταλακτική μεμβράνη πρέπει να στείλεις πίσω την δική σου με δικά σου έξοδα η αποστολή της καινουργιας είναι πάλι με δικά σου έξοδα!

#6   iPodTouchPro

iPodTouchPro

    iPH Elite Poster

  • 3.187 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 18/12/2009 - 16:08

Κι εγώ την έχω από Σεπτέμβριο και είμαι υπέρευχαριστημένος!! Βασικά στις γωνίες έχει βρωμίσει με πολλή σκόνη και χρειάστηκε να την κόψω σε εκείνο το μέρος αλλά παρ'όλα αυτά ακόμα κρατάει. Εε, κατά το Φεβρουάριο ή Άνοιξη θα πάω να την αλλάξω!

#7   adenadoume

adenadoume

    iPH Addict

  • 610 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 18/12/2009 - 22:45

Το Invisbe Shield για το iPhone θεωρώ πως είνα η καλύτερη προστασία που έχει βγει ποτέ για iPhone. Έχοντας δοκιμάσει αντίστοιχα προϊόντα έχω να πω πως δεν έχει καμμία σχέση! Δεν αφήνει φουσκάλες και είναι τεχνολογία military/στρατωτική που χρησιμοποιείται σε έλικες ελκοπτέρων - και αν το τοποθετήσεις σωστά δε χρειάζεσαι θήκη για το iPhone.

Γρατσουναώ επίτηδες τη οθόνη του iPhone μου με κλειδιά - όπου δεν μασάει το Invisi-Shield και πραγματικά τα δύο θεματάκια που αξιζει να αναφεθούν είναι: οι γωνίες - που εν τέλει μπορείς να τις αφαιρέσεις, και το δεύτερο είναι πως δεν καλύπτει πτώση του iPhone... (είπαμε προστασία μέχρι ενός σημείου)

Δεν έχω καμμία σχέση ούτε με την εταρεία Zagg, ούτε με τα παιδιά που το εισάγουν, απλά ως καταναλωτής εκφράζω το ενθουσισμό μου για ένα προίόν για το iPhone :D

Τελευταία επεξεργασία από: adenadoume, 18/12/2009 - 22:54


#8   computeras

computeras

    Advanced Member

  • 916 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 20/12/2009 - 18:09

Να κάνω μια ερώτηση μιας και σκέφτομαι να πάρω μια για εμένα και μια για τον αδερφό μου. Η αίσθηση της οθόνης πως είναι μετά την "εγκατάσταση" της invisible shield; Αυξάνει κατά πολύ το grip και στην οθόνη ή μπορείς άνετα να "γλιστράς" τα δάχτυλά σου πάνω στην οθόνη;

#9   angmar

angmar

    iPH Member

  • 296 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 21/12/2009 - 11:41

@computeras, το screen protector της invisible shield θα το βγάλεις από το κουτί και θα το τοποθετήσεις στα σκουπίδια. Καλό δε λέω για προστασία, αλλά έχει τόσο grip, που αν δεν είναι υγρά τα δάχτυλά σου ΔΕ γλιστράνε πάνω στην οθόνη. Μακράν το πιο δύσχρηστο screen protector που έχω δει για iphone.

#10   avpap

avpap

    iPH User

  • 139 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:Aλάνες πριν πολλά χρόνια.

Δημοσίευση 21/12/2009 - 17:12

Να κάνω μια ερώτηση μιας και σκέφτομαι να πάρω μια για εμένα και μια για τον αδερφό μου. Η αίσθηση της οθόνης πως είναι μετά την "εγκατάσταση" της invisible shield; Αυξάνει κατά πολύ το grip και στην οθόνη ή μπορείς άνετα να "γλιστράς" τα δάχτυλά σου πάνω στην οθόνη;

Μια χαρα γλυστράνε.
Το πρόβλημα είναι πώς σε λιγους μήνες το πίσω μέρος θα θέλει αντικατάσταση γιατί οι γωνίες ξεκολούν,τις κόβεις και άστα
να πάνε απο κεί και μετά.
Για το αν χαράζει;Πάρε ενα βαμβακερό ύφασμα(ένα φανελάκι), βάλτο πάνω στην όθόνη και με το νύχι σου τράβα μια γραμμή
προς τα κάτω.Et voila έτοιμη η γραντζουνιά.Δεν αξίζει τόσα ευρώ.Σίγουρα.Τώρα βέβαια στην αλλάζουν, αλλά τα έξοδα αποστολής κάθε φορά...

Τελευταία επεξεργασία από: avpap, 21/12/2009 - 17:13


#11   computeras

computeras

    Advanced Member

  • 916 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 21/12/2009 - 19:31

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Πιστεύω καλύφθηκα. Μόλις μου επιτραπεί (από οικονομική απόψεως) θα κάνω μια δοκιμή.

#12   invader

invader

    iPH User

  • 147 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7 Plus

Δημοσίευση 22/12/2009 - 01:46

Ερωτηση, εχει κανα 5 μηνο που ειχα παραγηλει την inv shield απο το site της zagg, την ειχα περασει κανονικα αλλα πλεων σχεδον εχει κατεστραφει απο σκονες εχει ξεκοληση, για αντικατασταση που πρεπει να απευθυνθω ? sto galaxy η στo zagg site κατευθειαν?

#13   iPodTouchPro

iPodTouchPro

    iPH Elite Poster

  • 3.187 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 24/12/2009 - 12:23

Στο Galaxy...

#14   kitkat1

kitkat1

    iPH Contributor

  • 901 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 27/12/2009 - 11:29

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Πιστεύω καλύφθηκα. Μόλις μου επιτραπεί (από οικονομική απόψεως) θα κάνω μια δοκιμή.


Χρησιμοποιώ και εγω από το Σεπτέμβριο invisibleSHIELD και μπορώ να πω κατά ένα μέρος ότι είμαι ευχαριστημένος . Όσο για την οθόνη δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ! ( 3-4 μέρες μετά την εγκατάσταση είναι μια χαρά!!)

Αυτό όμως που με ενοχλεί, ειναι ότι οι γωνίες ξεκολλάνε και όπως είπαν και άλλα μελη μαζεύει χνουδια ( στις γωνίες) . Πιστεύω ότι αυτό είναι το μόνο μειονέκτημα της invisibleSHIELD.

#15   3ftw

3ftw

    iPH Addict

  • 604 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 27/12/2009 - 14:00

εγω χρησιμοποιο ενα απλο screen protector p μ εστειλε ενας μαζι με κατι πραγματα π πηρα...ουτε γνουδι μαζευει ουτε ξεκολλαει...
το πισω μερος το καλυπτω με χρωματιστα back covers π αγορασα....και δεν εχω προβλημα(τωρα εχω βεβαια γιατι ειναι για service το κινητο..κλαψ,κλαω)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες