Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Apple TV Teardown: Single-core A5 επεξεργαστής, μνήμη RAM 512MB και δεύτερη κεραία WiFi


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Θέμα χωρίς απαντήσεις

#1   Valve

Valve

    News Team

  • 42 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 19/03/2012 - 11:12

Τις τελευταίες ημέρες είναι λογικό ότι η προσοχή έχει στραφεί στο νέο iPad και στον επεξεργαστή A5X, ωστόσο, ένα μέλος του forum XBMC.org ασχολήθηκε με το νέο Apple TV (1080p) και από το άνοιγμα της συσκευής αποκαλύπτει ορισμένες ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες.

Αναρτημένη εικόνα


Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι το νέο Apple TV διαθέτει μια custom έκδοση του επεξεργαστή A5 (που χρησιμοποιείται στα iPhone 4S και iPad 2) με ένα πυρήνα (αντί για δύο), αλλά με μνήμη RAM 512MB, δηλαδή διπλάσια από αυτή που διαθέτει το προηγούμενο Apple TV. Η μνήμη είναι κατασκευασμένη από την Hynix και πιστεύεται ότι είναι η ίδια που χρησιμοποιείται στο Amazon Kindle Fire.

Παρά το γεγονός ότι αναβαθμίστηκε η μνήμη RAM, η εσωτερική μνήμη flash για την προσωρινή αποθήκευση των αρχείων που streamάρονται παρέμεινε στα 8GB. Επιπλέον, έχει προστεθεί μια δεύτερη κεραία, πιθανότατα για τη βελτίωση της επικοινωνίας και της ταχύτητας μέσω WiFi.

Να σημειωθεί ότι το προηγούμενο Apple TV έχει τη δυνατότητα αναπαραγωγής αρχείων HD video 720p, χρησιμοποιεί επεξεργαστή A4 (ίδιο με iPhone 4 - iPad 1st Gen) και διαθέτει μνήμη RAM 256MB.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες