Νέο Apple TV με υποστήριξη βίντεο στα 1080p


By
Posted on Wednesday March 7th, 2012 / 21:51

Η Apple παρουσίασε σήμερα το νέο Apple TV με υποστήριξη βίντεο στα 1080p.

Mε το νέο Apple TV μπορείτε να απολαύσετε βίντεο στα 1080p HD και πρόσβαση στο καλύτερο περιεχόμενο του iTunes Store: ταινίες, σειρές, μουσική, φωτογραφίες κτλπ.

Πλέον χιλιάδες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές προσφέρονται σε ποιότητα 1080p HD στο iTunes Store και μπορείτε να τις απολαύσετε μέσω του νέου Apple TV στην τηλεόρασή σας. Η συσκευή υποστηρίζει, επίσης, και το Photostream έτσι ώστε οποιαδήποτε φωτογραφία τραβάτε με το iPhone ή iPad σας είναι άμεσα προσβάσιμο και στην τηλεόρασή σας.

Το νέο Apple TV υποστηρίζει, ακόμα, το AirPlay. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να προβάλετε οποιοδήποτε βίντεο από την iOS συσκευή σας απευθείας στην οθόνη της τηλεόρασης. Εάν έχετε iPhone 4S, το νέο iPad ή το iPad 2 μπορείτε επιπλέον να κάνετε AirPlay Mirroring προβάλλοντας την οθόνη της συσκευής σας στην τηλεόραση μέσω του Apple TV.

Επιπρόσθετα, χάριν στο iCloud μπορείτε να παρακολουθήσετε ταινίες και σειρές στο Apple TV σας και να συνεχίσετε αργότερα να τις βλέπετε στις iOS ή Mac συσκευές σας. Και αντίστροφα. Αν μάλιστα είστε συνδρομητής στο iTunes Match μπορείτε να απολαύσετε ολόκληρη την μουσική σας συλλογή κατευθείαν στην τηλεόρασή σας μέσω του Apple TV.

Όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής η Apple μας ενημερώνει ότι το νέο Apple TV φοράει έναν custom A5 επεξεργαστή ενός πυρήνα ικανό να παραδώσει βίντεο 1080p. Να υπενθυμίσουμε ότι το προηγούμενο Apple TV δεύτερης γενιάς φόραγε τον A4, όπως περίπου και το iPhone 4.

Η συσκευή θα είναι διαθέσιμη στην τιμή των 99 δολαρίων στις 16 Μαρτίου με τις προ-παραγγελίες να ανοίγουν από σήμερα. Για την διαθεσιμότητά του στην Ελλάδα θα ενημερωθείτε με νέο δημοσίευμα.

Σχολιασμός στο forum

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook
3 Responses to “Νέο Apple TV με υποστήριξη βίντεο στα 1080p”

  1. […] την παρουσίαση του νέου Apple TV χθες η Apple αναβάθμισε τις δυνατότητες της συσκευής […]

  2. […] την κυκλοφορία του νέου Apple TV δημιουργήθηκε η απορία σε αρκετούς χρήστες σχετικά με […]

  3. […] Το νέο Apple TV […]