Τίποτα δεν είναι άκυρο,όλα έχουν ένα λόγο......και στην τελική στο bla-bla είμαστε τι να λέμε για πυρηνική φυσική?Ακυρο τελείως το τοπικ....

Δημοσίευση 24/03/2012 - 11:47
Τίποτα δεν είναι άκυρο,όλα έχουν ένα λόγο......και στην τελική στο bla-bla είμαστε τι να λέμε για πυρηνική φυσική?Ακυρο τελείως το τοπικ....
Δημοσίευση 24/03/2012 - 12:08
Φίλε μου τα ψώνια είναι αναγκαία για την επιβίωσή μας μην τα μπερδεύουμε,καλά κάνουν όσοι αγοράζουν πολλά άμα έχει πολυμελή οικογένεια και πάει μιά φορά το μήνα θα πάρει πολλά κατά την γνώμη μου.......και φυσικά εξαρτάται και σε ποιό supermarket πάς,σε μερικά σε "παίρνει" να πάρεις πολλά.
![]()
Πιστεύω οτι η τροφή υπερτερεί απο την ψυχαγωγία.
Τελευταία επεξεργασία από: AlexK, 24/03/2012 - 12:12
Δημοσίευση 24/03/2012 - 13:07
Δημοσίευση 24/03/2012 - 13:15
ωραια αφου το παμε σε προσωπικες επιλογες...δεν παω στο γηπεδο,δεν βγαινω ποτε βραδι,2 φορες τη βδομαδα παω για καφε,δεν εχω αυτοκινητο ενα 50αρι σκουτερακι μονο,δεν σκαω 500 ευρο για κινητα οσο και αν τα γουσταρω γιατι δεν μου περισευουν,δεν παω στο γηπεδο δεν πινω αλλα και παλι οσο και τρελοπορωμενος αν ειμαι, τετοια καγκουρια φιλε μου δεν θα την εκανα με τιποτα.προτιμω να παρω κατι μεχρι 200ευρο και μεταχειρισμενο απο το να σκασω 500 και 600 για να πω το πειρα πρωτος.αυτο λεγετε κομπλεξ το να κατσω στην ουρα και να το παρω πρωτος και οχι μονο κομπλεξ αλλα και επιδηξιομανια.αν σε αυτο λετε μπραβο τοτε μπραβο μας που μυαλο δεν βαζουμε στις μερες που ζουμε...δεν σου λεω οτι κανεις ασχημα απλα δεν θα το επιβραβευσουμε κιολας.και ο αλκοολικος μπορει να μην εχει να φαει αλλα θα ψαξει να βρει λεφτα για να πιει επειδη εχει προβλημα και ας κινδυνεψει να μεινει αστεγος.η παροιμια ο κοσμος καιγετε και το ,,, χτενιζετε γι'αυτη την νοοτροπια παει γαντι.δεν τα λεω προσωπικα σε εσενα γενικα μιλαω και προς θεου δεν στο λεω για να σου την πω ειναι η προσωπικη μου αποψη σαν να ησουν φιλος μου τα λεω και σε οποιον αλλο το διαβασει.στον κολλητο μου αυτο θα ελεγα.Δεν πήρα δάνειο για διακοπές οπότε δεν χρωστάω εκεί.
Δεν πήρα δάνειο και οδηγάω το ίδιο αμάξι τα τελευταία 12 χρόνια, οπότε δεν χρωστάω εκεί.
Δεν πήρα δάνειο για σπίτι και ζω στο ενοίκιο οπότε δεν χρωστάω εκεί.
Δεν έπαιξα στο στοίχημα, στον "σίγουρο" αγώνα, το 1/2 του μισθού μου οπότε δεν χρωστάω εκεί.
Δεν πέταξα βροχή το λουλούδι όταν μου περίσσευαν οπότε έχω λεφτά και από εκεί.
Το να περιμένω έξω από ένα μαγαζί μία φορά τον χρόνο για να αγοράσω πρώτος μία συσκευή,
όπως εσύ περιμένεις έξω από το γήπεδο κάθε Κυριακή για να δεις το ματς,
μια συσκευή μάλιστα που θα μου βελτιώσει άμεσα την καθημερινή μου ζωή
ενώ για την δική σου περίπτωση έχω τις αμφιβολίες μου..
Για όλα τα παραπάνω λοιπόν εγώ θα παίρνω χαρά ακόμη και από την ψεύτικη αγωνία του αν θα το πάρω πρώτος στα χέρια μου
ακόμη και σε καιρό κρίσης, ενώ εσύ μπορείς να συνεχίσεις την δική σου ζωή που σίγουρα θα περιέχει κάποιο πάθος το οποίο εγώ δεν κατακρίνω.
Δημοσίευση 24/03/2012 - 13:33
+1....ωραια αφου το παμε σε προσωπικες επιλογες...δεν παω στο γηπεδο,δεν βγαινω ποτε βραδι,2 φορες τη βδομαδα παω για καφε,δεν εχω αυτοκινητο ενα 50αρι σκουτερακι μονο,δεν σκαω 500 ευρο για κινητα οσο και αν τα γουσταρω γιατι δεν μου περισευουν,δεν παω στο γηπεδο δεν πινω αλλα και παλι οσο και τρελοπορωμενος αν ειμαι, τετοια καγκουρια φιλε μου δεν θα την εκανα με τιποτα.προτιμω να παρω κατι μεχρι 200ευρο και μεταχειρισμενο απο το να σκασω 500 και 600 για να πω το πειρα πρωτος.αυτο λεγετε κομπλεξ το να κατσω στην ουρα και να το παρω πρωτος και οχι μονο κομπλεξ αλλα και επιδηξιομανια.αν σε αυτο λετε μπραβο τοτε μπραβο μας που μυαλο δεν βαζουμε στις μερες που ζουμε...δεν σου λεω οτι κανεις ασχημα απλα δεν θα το επιβραβευσουμε κιολας.και ο αλκοολικος μπορει να μην εχει να φαει αλλα θα ψαξει να βρει λεφτα για να πιει επειδη εχει προβλημα και ας κινδυνεψει να μεινει αστεγος.η παροιμια ο κοσμος καιγετε και το ,,, χτενιζετε γι'αυτη την νοοτροπια παει γαντι.δεν τα λεω προσωπικα σε εσενα γενικα μιλαω και προς θεου δεν στο λεω για να σου την πω ειναι η προσωπικη μου αποψη σαν να ησουν φιλος μου τα λεω και σε οποιον αλλο το διαβασει.στον κολλητο μου αυτο θα ελεγα.
Τελευταία επεξεργασία από: giorgarasGRE, 24/03/2012 - 13:35
Δημοσίευση 24/03/2012 - 14:25
Δημοσίευση 24/03/2012 - 15:12
Δημοσίευση 24/03/2012 - 15:17
Δημοσίευση 24/03/2012 - 15:20
Η σύνδεση θα έλεγα είναι στις μέρες μας προιον πρώτης αναγκης!χωρίς ipad πιστέυω κάνεις δουλειά σου.Εσυ όντως το προχωρησες πολύ...μου αρεσει που λετε για το ipad που στην τελικη κανει 600-700 ευρω που με μια πιστωτικη δινεις το μηνα 50 ευρω σε ατοκες δοσεις και ξεμπερδευεις.!
τοτε να λεγαμε οτι και το παγιο κινητων των 45-50 ευρω ειναι παλι ''απαραδεκτο'' γιατι εχουμε κριση...!!
εδω καποιοι αγοραζουν αυτοκινητα ενω δεν εχουν λεφτα αξιας 18.000 και ανω και το βαζουν σε δοσεις 6-7 χρονια με τοκους και επιτοκια και εμεις συζητάμε για 600 ευρω!!!!![]()
Δημοσίευση 24/03/2012 - 15:32
Δημοσίευση 24/03/2012 - 15:35
Δημοσίευση 24/03/2012 - 15:44
Δημοσίευση 24/03/2012 - 15:53
Δημοσίευση 24/03/2012 - 16:08
Oρίστε?Δεν πάω για ψώνια?Εδω είσαι λάθος γιατι προφανώς δεν πας για ψώνια! Ναι πλέον προκάλεις και με πολλα ψώνια ασχέτως ποσών στοματων έχεις να θρεψεις και κανείς δεν ξέρει !
Δημοσίευση 24/03/2012 - 16:10
Grepolis......τί μου θύμησες τώρα....( αλήθεια.....το να βάζω ξυπνητήρια για να σηκωθώ 3 τα ξημερώματα για να στείλω επιθέσεις στο grepolis αυτό για άλλους δεν θεωρείται πανηλιθιότητα
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες