Νέο iPhone τον Οκτώβρη με LTE και ίδια οθόνη (;)
Δημοσίευση 27/03/2012 - 07:07
Sent from my iPad 4g 64gb using Tapatalk
Ad
Δημοσίευση 04/04/2012 - 00:43
Ότι και να βγάλει η Apple πελάτες δεν χάνει! Ακόμα και σκατό με μήλο πάνω θα πουλήσει! Πάντα να έχετε στο μυαλό σας οτι δεν κοιτάζει μόνο την αναβάθμιση που θα κάνουν οι κάτοχοι μιας παλιότερης συσκευής αλλά κοιτάει και να προσελκύσει νέους χρήστες!
Αυτά παλιά!!.... Τώρα θα πουλήσουν δεν λέω, αλλά όχι όπως παλιότερα!! Για παράδειγμα πάρε το 4S. Ούτε εγώ, ούτε πολλοί άλλοι το έχουμε αποκτήσει, ενώ τα προηγούμενα iPhone τα είχε πάρει τρελός κόσμος!! Ιδίως μέχρι και το 3GS γινόταν χαμός!! Στο 4 ήδη έπεσαν οι πωλήσεις της Apple σε πολλές χώρες και ας έκαναν ρεκόρ σε ΗΠΑ και Αυστραλία. Στο 4S ακόμη περισσότερο, και σε όλη την Ευρώπη!!
Σίγουρα παίζει ρόλο και η κρίση στην Ευρωζώνη, και πολλοί αγόρασαν Android συσκευές που έχουν φτάσει να είναι πάρα πολύ καλές, θα έλεγε κανείς κάποιες φορές εξίσου καλές ή και καλύτερες από τα iPhone, και φυσικά έχουν πολύ πιο χαμηλές τιμές συνήθως, εκτός και αν μιλάμε για πολύ καινούρια μοντέλα, τα τελευταία που είναι κορυφαία.
Επαναλαμβάνω, δεν λέω ότι δεν πουλάει η Apple, αλλά πέρασαν οι καιροί που ο κόσμος πίστευε ότι τα iPhone ήταν κλάσεις ανώτερα, γιατί πλέον απλά δεν είναι και επιπλέον πολλές φορές δείχνει η Apple ότι τελευταία δεν έχει να παρουσιάσει και κάτι το τόσο επαναστατικό και μοναδικό στα κινητά τηλέφωνα όπως θα περίμεναν οι περισσότεροι και όπως γινόταν παλιότερα.
Τώρα όσο αναφορά την οθόνη! Είναι δύσκολο να αλλάξει και αυτό κατα την γνώμη μου συμβαίνει για τις εφαρμογές! Είναι απόλυτα κατανοητό οτι μετά κάθε developer θα πρέπει να βγάζει 4 εφαρμογές 1 για iPhone 4, 4s κτλ, 1 για iPad, 1 για New iPad και μια για iPhone 5. Φανταστήτε να είναι εφαρμογή επι πληρωμή που βγαίνουν με διαφορετική τιμή για iPad και iPhone. Όσοι χρήστες έχουμε και τις 3 συσκευές θα πληρώνουμε πόσες φορές την ίδια εφαρμογή?
Αυτό που λες δεν ισχύει. Μια εφαρμογή με μερικές (όχι τρομερές) αλλαγές μπορεί να κυκλοφορήσει για μικρότερες και μεγαλύτερες αναλύσεις ίσως και άλλα χρώματα, δεν είναι τόσο τραγικό το θέμα όπως το περιγράφεις. Τώρα αν θα πρέπει να πληρώνεις για κάθε ξεχωριστή έκδοση της εφαρμογής και ιδίως παιχνιδιού, αυτό μπορεί αν θέλει να το διευθετήσει η Apple. Αλλά δεν είναι και τόσο παράλογο να πληρώνεις. Είναι σαν να έχεις ένα παιχνίδι σε PC και να έχεις και Playstation ή Mac. Αν το έχεις αγοράσει στο PC, θα πρέπει να σου δώσουν και τσάμπα το ίδιο παιχνίδι για το Mac ή και το Playstation;...
Τελευταία επεξεργασία από: Kostas75, 04/04/2012 - 00:44
Δημοσίευση 04/04/2012 - 01:12
Δημοσίευση 04/04/2012 - 01:25
Μπορείς σε παρακαλώ να μου δώσεις τα στοιχεία που αποδεικνύουν το ότι πουλάει όλο και λιγότερο όπως λες η Apple?Αυτά παλιά!!.... Τώρα θα πουλήσουν δεν λέω, αλλά όχι όπως παλιότερα!! Για παράδειγμα πάρε το 4S. Ούτε εγώ, ούτε πολλοί άλλοι το έχουμε αποκτήσει, ενώ τα προηγούμενα iPhone τα είχε πάρει τρελός κόσμος!! Ιδίως μέχρι και το 3GS γινόταν χαμός!! Στο 4 ήδη έπεσαν οι πωλήσεις της Apple σε πολλές χώρες και ας έκαναν ρεκόρ σε ΗΠΑ και Αυστραλία. Στο 4S ακόμη περισσότερο, και σε όλη την Ευρώπη!!
Σίγουρα παίζει ρόλο και η κρίση στην Ευρωζώνη, και πολλοί αγόρασαν Android συσκευές που έχουν φτάσει να είναι πάρα πολύ καλές, θα έλεγε κανείς κάποιες φορές εξίσου καλές ή και καλύτερες από τα iPhone, και φυσικά έχουν πολύ πιο χαμηλές τιμές συνήθως, εκτός και αν μιλάμε για πολύ καινούρια μοντέλα, τα τελευταία που είναι κορυφαία.
Επαναλαμβάνω, δεν λέω ότι δεν πουλάει η Apple, αλλά πέρασαν οι καιροί που ο κόσμος πίστευε ότι τα iPhone ήταν κλάσεις ανώτερα, γιατί πλέον απλά δεν είναι και επιπλέον πολλές φορές δείχνει η Apple ότι τελευταία δεν έχει να παρουσιάσει και κάτι το τόσο επαναστατικό και μοναδικό στα κινητά τηλέφωνα όπως θα περίμεναν οι περισσότεροι και όπως γινόταν παλιότερα.
Γιατί αν κρίνουμε από τα νούμερα που βγαίνουν στη δημοσιότητα το ΑΚΡΙΒΩΣ αντίθετο συμβαίνει.
Και όσο για τα Android, αν βγεις μία βόλτα στην αγορά, θα δεις ότι τα Android που είναι ανταγωνιστικά προς το iPhone, έχουν τιμή ίση και μεγαλύτερη από του iPhone.
Αυτό που λες δεν ισχύει. Μια εφαρμογή με μερικές (όχι τρομερές) αλλαγές μπορεί να κυκλοφορήσει για μικρότερες και μεγαλύτερες αναλύσεις ίσως και άλλα χρώματα, δεν είναι τόσο τραγικό το θέμα όπως το περιγράφεις. Τώρα αν θα πρέπει να πληρώνεις για κάθε ξεχωριστή έκδοση της εφαρμογής και ιδίως παιχνιδιού, αυτό μπορεί αν θέλει να το διευθετήσει η Apple. Αλλά δεν είναι και τόσο παράλογο να πληρώνεις. Είναι σαν να έχεις ένα παιχνίδι σε PC και να έχεις και Playstation ή Mac. Αν το έχεις αγοράσει στο PC, θα πρέπει να σου δώσουν και τσάμπα το ίδιο παιχνίδι για το Mac ή και το Playstation;...
Μάλλον δεν ξέρεις πως ακριβώς δουλεύει το θέμα με τις αναλύσεις.
Το θέμα δεν είναι η μετάβαση από τις 3,5 στις 4 ας πούμε, αλλά η "ποικιλία" αναλύσεων που θα πρέπει μετά να υποστηρίζει η κάθε εφαρμογή.
Είναι ο κύριος λόγος που υπάρχουν "Οι δυσκολίες των developers στην ανάπτυξη εφαρμογών για το Android"
Δημοσίευση 04/04/2012 - 01:28
Best selling smartphone: iPhone 4S
2nd best selling smartphone: iPhone 4
3rd best selling smartphone: iPhone 3GS.
Που θα πεί, από τό 3GS και μετά, κάθε iPhone πουλάει όλο και περισσότερο!
Δημοσίευση 04/04/2012 - 01:39
Ειμαι πολυ ευχαριστημενος με το iphone. Ειχα το 4, σε μια φαση ηθελα να πειραματιστω, και το ανταλλαξα με S2.
Mε την φετινη μου επιδοτηση επεστρεψα στην Apple με το 4s. Εχω λιγη ορεξη να γραψω μερικα πραγματα, εμπειριες κλπ.
Ειμαι στην κατηγορια των ανθρωπων που σκαλιζουν πολυ. Χρονια χρηστης linux, με σοβαρες διανομες (slackware, fedora, klp). Αυτα για να διευκρινισω περι σκαλιγματος.
Εφυγα απ την απλ λογω οθονης, την εκρινα ως μικρη. Επισης ηθελα να δοκιμασω και το παιχνιδι με τa rom στο android. Mε ευχαριστησε απειρα. Ποτε δεν με εχει ευχαριστησει τοσο πολυ σκαλιγμα συσκευης οσο το Σ 2.
Δοκιμασα οτι ρομ φανταζεσται, πολλες καλες, πολλες μαπα. Ξερω κουραζω λιγο, αλλα εχω point.
GOOGLE MARKET , πλεον GOOGLE PLAY.
A X R H S T O
Αηδια. Μαπα. Αισχρο.
Φανταστικη εμπειρια να παραμετροποιεις το Hardware σου.
Σκετη αηδια να μην μπορεις να το αξιοποιησεις λογω εφαρμογων.
(Σ αυτο το σημειο θα μπορουσα να αναφερω τοθεμα των αναλυσεων, αλλα νομιζω εχει συζητηθει πιο πανω στο θεμα. Αν χρειαστει, θα επανελθω.)
ΔΕΝ θα ηθελα μεγαλυτερη οθονη στο iphone. To S2 ειχε μεγαλυτερη, αλλα ειναι αχρηστη. Ειλικρινα. Λιγοτερα dpi απο retina βεβαια, αλλα και παλι αχρηστη ειναι. Μονο για gaming αξιζει και για ταινιες.
Design θα ηθελα να αλλαξει, πολυ ομορφο και σοβαρο το 4, αλλα οκ, ας αλλαξει πλεον. Εχει χορτασει το ματι μας. Δωστε μας κατι αλλο, κατι φρεσκο, μινιμαλ, και ποιοτικο.
Θα ηθελα καλυτερης αναλυσης εμπρος καμερα. Δεν εχουν ολοι retina στο skype

Eπισης καλη ιδεα θα ηταν να φυγουν τα πλαγια κουμπια αυξομειωσης εντασης. Οσο περισσοτερα κουμπια, τοσες πςρισσοτερες οι πιθανοτητες βλαβης ή ακομα και αστοχιας υλικου.
Το κατω κουμπι ως trackpad. Aπλα επικο και πανεξυπνο νομιζω. Φανταστειται ποσα παιχνιδια θα μπορουσαν να το χρησιμοποιησουν για πραγματικα καινουριου επιπεδου Gameplay. Νομιζω θα ηταν ευχαριστη εκπληξη.
Αναφερθηκα κυριως σε hardware αλλαγες που ειναι πιθανον να συμβουν. Δεν μιλαω ακομαγια το software, αν και κατι πηρε το αυτι μου για interactive springboard

Συγνωμη αν κουρασα, και αν βγηκα και λιγο εως πολυ εκτος θεματος. Εδω θα ειμαι να σχολιασουμε οποιαδηποτε αλλη αποψη.
Τελευταία επεξεργασία από: Bronx984, 04/04/2012 - 01:41
Δημοσίευση 04/04/2012 - 01:53
Δείτε τα μεγέθη καταρχάς: http://www.anandtech...kely-still-45nm
Αν δεν αλλάξει το μέγεθος του iphone δε πρόκειται να δει νέους επεξεργαστές μέσα του όπως των Α5Χ, δείτε και στο τέλος το μέγεθος του tegra3 και φανταστείτε οτι πλέον ούτε αυτός χωράει σε κινητό 3,5-3,9" εύκολα, γιατί έχουν μεγαλώσει και τα γειτονικά τσιπάκια και οι μπαταρίες. Τώρα αν προσθέσουμε και τη κατανάλωση των άλλων περιφερειακών μαζί με την αυξημένη του νέου soc καταλαβαίνετε οτι αν μείνει στο ίδιο μέγεθος ουτε οι επιδόσεις, ούτε η αυτονομία που λέτε εσεις θα αυξηθούν. Εκτός αν βγάλει η apple 2η γενιά επεξεργαστών βασισμένη σε πιο παλιά σχέδια και σε μικρότερα μεγέθη.
Μαζί σας και εγώ να μην αυξηθεί πολύ το μέγεθος, αλλά εκτός αν έχουν στην apple εξωγήινη τεχνολογία να αντιγράψουν μη περιμένετε θαύματα. Και εγώ έλεγα πριν ενάμιση χρόνο οτιδήποτε πάνω απο 4 είναι λάθος αλλά πλέον πιστεύω ότι και οι 4,3 είναι πολύ καλές. Δε θα με πείραζε να είχε τόσο. Γιατί θα το κοίταγα σαν σχέδιο τελικό και όχι μόνο από το μέγεθος της οθόνης θα το απέρριπτα. Μην σας αγχώνει τόσο αν είναι και πάνω απο 4, μέχρι 4,3" δεν υπάρχει καν λόγος ανησυχίας.
Στη τελική smartphones παίρνεις, αν σε νοιάζει τόσο το μέγεθος εξαρχής βρίσκεσαι σε λάθος κατηγορία. Ακόμα και οι 4.3" είναι πολύ καλές ξαναλέω. Τα όρια τα έχουν θέσει και άλλες εταιρίες, πάνω απο 4+κάτι-5" θεωρείται ταμπλετοτηλέφωνο. Δε πρόκειται να φτάσει τόσο τραβηγμένο ποτέ. Μην τρελαίνεστε μερικοί. Εξάλλου μέχρι τότε έχουμε πολύ...πάρα πολύ...
0
Αν κάποιος δε μπορεί να χειριστεί smartphone 4 ιντσών με το ένα χέρι (γιατί το διαβασα και αυτό πιο πάνω) πρέπει να αποτελεί δυστυχώς εξαίρεση και τα δακτυλά του να μην είναι φυσιολογικά. Εδώ η κοπέλα μου που δεν είναι πρώτο μπόι χειρίζεται μια χαρά το galaxys με τα μικροσκοπικά δακτυλά της και νομίζει ότι θα μπορεί να χειριστεί και 4,3" με την ίδια ευκολία.
Λυπάμαι γιατί αν εδω μέσα είναι μερικά άτομα που έχουν τρελές γνώσεις υπάρχουν και άλλα που τρολλάρουν αφάνταστα.
Δημοσίευση 04/04/2012 - 01:54
Είναι ανούσιο και χαζό, επειδή δεν μπορούν να την χτυπήσουν αλλού αυξάνουν τις ins και τα μεγέθη και ουσιαστικά μας γυρίζουν σε άλλες εποχές...
Μπορεί να αποφασίσει να αλλάξει μέγεθος οθόνης αλλά όχι εις βάρος του συνολικού μεγέθους.
Για την apple ουσιαστική αναβάθμιση π.χ. είναι το Siri κι ας μην της έκατσε ακόμα.
Είναι η μπαταρία που πιστεύω στο νέο κινητό θα αξίζει πολλά.
Πάντα ρίχνει στην αγορά μια λειτουργία κι οι υπόλοιποι κοιτάνε σαν χαζοί, ποιος περίμενε το Siri? Ποιος περίμενε οθόνη σε iPad καλύτερη κι από TV που κοστίζουν 2-3.000€

Για μένα ήρθε κι η ώρα το iOS να γίνει πιο παραμετροποιήσιμο και να το κάνει με έναν τρόπο που θα λέμε ότι κάτι ανακάλυψε πάλι...
Όπως και να'χει οδηγεί την κούρσα...
Δημοσίευση 04/04/2012 - 03:00
Δημοσίευση 06/04/2012 - 20:34

Δημοσίευση 06/04/2012 - 22:26
Πολύ σίγουρο σε βλέπω!Το νεο iPhone θα βγει τον Αυγουστο. Πιστευω οτι θα εχει μεγαλυτερη οθονη για τον λογο οτι πρεπει να χτυπησει και καποια αλλα μοντελα.(Ναι το κανει και η Apple παραδειγμα ο τετραπυρηνος στα γραφικα χτυπαει το Sony Xperia) Παιζει να εχει 12αρα καμερα ,η Α5X η Α6,θα υποστιριζει 3D, σε σχεδιασμο δε θα αλλαξουν πολλα ενα μικρο icon θα μπει πανω δεξια στη γωνια διπλα απο την μπροστινη καμερα χωρις να ξερω ακομα τη λειτουργεια του!Αυτα τα ολιγα
Insider info?

Τελευταία επεξεργασία από: nsxbass, 06/04/2012 - 22:26
Δημοσίευση 06/04/2012 - 23:23
Πολύ σίγουρο σε βλέπω!
Insider info?
Δεν ειμαι και μεσα στην εταιρεια αλλα καποια πραγματα εχω τη δυνατοτητα να τα μαθαινω!!

Δημοσίευση 07/04/2012 - 00:15
Δεν ειμαι και μεσα στην εταιρεια αλλα καποια πραγματα εχω τη δυνατοτητα να τα μαθαινω!!
Παντως τπτ δεν ειναι σιγουρο ,παιζονται πολλα! Γενικα πιστευω πως ψιλοφοβουνται να φυγουν απο τη βασικη μορφη του iPhone και να πανε σε μεγαλες αλλαγες! Δλδ και το icon αν τλκ δε συμπεριληφθει δε θα μου φαινοταν περιεργο!
Lol
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Δημοσίευση 07/04/2012 - 00:26
Συγγνώμη κιόλας, και με κάθε σεβασμό θα μου επιτρεψεις να αμφιβάλλω για τα λεγόμενα σου...Δεν ειμαι και μεσα στην εταιρεια αλλα καποια πραγματα εχω τη δυνατοτητα να τα μαθαινω!!
Παντως τπτ δεν ειναι σιγουρο ,παιζονται πολλα! Γενικα πιστευω πως ψιλοφοβουνται να φυγουν απο τη βασικη μορφη του iPhone και να πανε σε μεγαλες αλλαγες! Δλδ και το icon αν τλκ δε συμπεριληφθει δε θα μου φαινοταν περιεργο!
Με τα δεδομένα γραφής που μας έχει δώσει η Apple για τις διαρροές, ούτε οι ίδιοι οι υπαλληλοί της πολλές φορές δεν ξέρουν πράγματα, πόσο μάλλον άτομα απο έξω!
Δημοσίευση 07/04/2012 - 00:46
το πόσταρα και σε άλλο θέμα μιας και έπαιξε νέα φήμη και βαριέμαι να ξαναγράφω για αυτό το βάζω έτσι:
Δείτε τα μεγέθη καταρχάς: http://www.anandtech...kely-still-45nm
το link που μας δινεις δεν δουλευει
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες