γεια σας, ειμαι καινουργιος χρηστης iPhone και αρκετα ενθουσιασμενος. Προσπαθω να περασω το ereader ή tp airshairing μεσω winscp. οι οδηγοι που χρησιμοποιω λενε να λανω respring. τι ειναι αυτο το μαραφετι το respring και γιατι αφου βαλω την εφαρμογη στο applications, αυτη δεν φαινεται? και τι permissions πρεπει να εχει η επιλογη applications?
αυτα προς το παρον
Τι είναι το Respring;
Από
fontas21
, 15/11/2008 22:44
7 μηνύματα σε αυτό το θέμα
Δημοσίευση 15/11/2008 - 22:44
Ad
Δημοσίευση 15/11/2008 - 22:47
Κατεβασε το power από cydia για να κάνεις respring. Tα permissions αναφερονται στους εκαστοτε οδηγους
Δημοσίευση 16/11/2008 - 18:35
κανενα tutorial δεν υπαρχει?γιατι με απαντησεις με ορολογια δεν σκαμπαζω.προχθες το πηρα το ρημαδι.
Δημοσίευση 16/11/2008 - 18:56
Tutorial για ποιο πραγμα?
Δημοσίευση 16/11/2008 - 19:07
για το πως περναει κανεις εφαρμογες.με εικονες βημα βημα κτλ.εχω πολλες εφαρμογες και δεν ξερω πως μπαινουν.ασε που νομιζω οτι κατα λαθος αλλαξα permissions στον φακελο applications και δεν ξερω τι ειχε αρχικα.να μου λες εσυ(και σε ευχαριστω).κανε respring για σενα ειναι κατι αναξιο λογου,εγω ομως πως το κανω και κυριως εχει αποτελεσμα αν το κανω σε λαθος βημα?
Δημοσίευση 16/11/2008 - 19:19
1) τι εφαρμογες έχεις κ δεν ξερεις πως να τις περασεις? Το iTunes το ξερεις?
2) από που είδες τι permissions θέλει ο applications? Ε, ξανακοίτα
3) για respring σου είπα τί να κατεβάσεις κ από που? Δεν μπορω να κατσω να σου εξηγησω πως κατεβάζεις εφαρμογες από cydia (ειναι σαν να ρωτας οδηγιες να χρησιμοποιήσεις το firefox) αν κ υπάρχει τέτοιος οδηγός τώρα που το σκέφτομαι. Τους διαβάζει κανείς άραγε? Ξεκίνα με τον οδηγό στην υπογραφή μου..
2) από που είδες τι permissions θέλει ο applications? Ε, ξανακοίτα
3) για respring σου είπα τί να κατεβάσεις κ από που? Δεν μπορω να κατσω να σου εξηγησω πως κατεβάζεις εφαρμογες από cydia (ειναι σαν να ρωτας οδηγιες να χρησιμοποιήσεις το firefox) αν κ υπάρχει τέτοιος οδηγός τώρα που το σκέφτομαι. Τους διαβάζει κανείς άραγε? Ξεκίνα με τον οδηγό στην υπογραφή μου..
Δημοσίευση 16/11/2008 - 20:41
1)το airsharing το βαζεις απο itunes?oxi
2)απο τα properties
3)ξερω να περναω απο cydia.cracked εφαρμογες ομως?
2)απο τα properties
3)ξερω να περναω απο cydia.cracked εφαρμογες ομως?
Δημοσίευση 16/11/2008 - 20:59
1) Υποθέτω το κατέβασες από κάποιο site σε μορφή .ipa. Ναι, από iTunes το περνάς! Το κάνεις drag and drop στην κατηγορία Applications από την αριστερή στήλη (αν δεν υπάρχει πήγαινε στο edit->preferences) και μετά με ένα sync περνιούνται στο iPhone. Όλα τα .ipa είτε τα κατεβάζεις από κάποιο site είτε από iTunesStore->AppStore τα περνάς μέσω iTunes.
2/3)Διάβασε τον οδηγό για νέους χρήστες στην υπογραφή μου όπου δίνονται οδηγίες για όλα αυτά
2/3)Διάβασε τον οδηγό για νέους χρήστες στην υπογραφή μου όπου δίνονται οδηγίες για όλα αυτά
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες

Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο