Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

restore iphone 3gs 5.0.1


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
19 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   dukezmi

dukezmi

    iPH newbie

  • 9 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 01/05/2012 - 13:16

Είμαι σε jailbreak με 5.0.1 και θέλω να κάνω restore σε 5.0.1!
Από το iTunes όταν πάω με opt+restore μου λεει "is not eligible for restore. ή error 11
καμιά βοήθεια??

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   nikosgnr

nikosgnr

    iPH Legendarious

  • 102.323 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 01/05/2012 - 13:20

SHSH έχεις?
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#3   dukezmi

dukezmi

    iPH newbie

  • 9 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 01/05/2012 - 15:13

ναι με tiny στην 5.0.1

#4   nikosgnr

nikosgnr

    iPH Legendarious

  • 102.323 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 01/05/2012 - 15:16

Ωραία. Κατέβασε το redSn0w b8b και φτιάξε Custom κάνοντας Stich τα SHSH.

Μετα Pwned DFU και περνάς αυτη που έφτιαξες.
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#5   dukezmi

dukezmi

    iPH newbie

  • 9 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 01/05/2012 - 15:21

την περνάω κανονικά από το iTunes με restore?

#6   tgousopoulos

tgousopoulos

    iPH Intergalactic Leader

  • 21.458 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 01/05/2012 - 15:22

δες εδω

#7   nikosgnr

nikosgnr

    iPH Legendarious

  • 102.323 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 01/05/2012 - 15:25

την περνάω κανονικά από το iTunes με restore?


Σου είπα.. Αφου φτιάξεις Custom, Pwned DFU απο RedSn0w και τη περνάς.

Φυσικά θα σου χρειαστεί το iTunes.
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#8   nikoz87

nikoz87

    iPH Intergalactic Leader

  • 21.572 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:TheNikoz

Δημοσίευση 01/05/2012 - 15:26

Ακολουθείς τον οδηγό, αρκεί να είναι Ελληνικό το iPhone γιατί αλλιώς θα κλειδώσει!

#9   dukezmi

dukezmi

    iPH newbie

  • 9 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 01/05/2012 - 16:18

Δούλεψε με το redSn0w τελικά!!!
Σας ευχαριστώ παίδες για τις άμεσες απαντήσεις σας!!

#10   nikosgnr

nikosgnr

    iPH Legendarious

  • 102.323 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 01/05/2012 - 16:20

Τίποτα. Να ΄σαι καλά.
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#11   Hanlecter

Hanlecter

    iPH newbie

  • 59 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 01/05/2012 - 17:29

Ακολουθείς τον οδηγό, αρκεί να είναι Ελληνικό το iPhone γιατί αλλιώς θα κλειδώσει!


Τι εννοεις αν ειναι ελληνικο το iphone θα κλειδωσει;

#12   tgousopoulos

tgousopoulos

    iPH Intergalactic Leader

  • 21.458 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 01/05/2012 - 17:30

αν δεν ειναι ελληνικο λεει οτι θα κλειδωσει.

#13   Hanlecter

Hanlecter

    iPH newbie

  • 59 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 01/05/2012 - 20:49

αν δεν ειναι ελληνικο λεει οτι θα κλειδωσει.


Γιατι εγω αν ακολουθησω τον οδηγο θα μου κλειδωσει το τηλεφωνο που εχω αγγλικο iphone?

#14   nikoz87

nikoz87

    iPH Intergalactic Leader

  • 21.572 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:TheNikoz

Δημοσίευση 01/05/2012 - 20:51

Γιατι εγω αν ακολουθησω τον οδηγο θα μου κλειδωσει το τηλεφωνο που εχω αγγλικο iphone?



Τι iPhone έχεις;

Τι Baseband (Modem firmware);

Πρέπει πρώτα να φτιάξεις Custom για να μην αναβαιστεί η Baseband(αν είναι κλειδωμένο)

#15   Hanlecter

Hanlecter

    iPH newbie

  • 59 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 01/05/2012 - 20:59

Τι iPhone έχεις;

Τι Baseband (Modem firmware);

Πρέπει πρώτα να φτιάξεις Custom για να μην αναβαιστεί η Baseband(αν είναι κλειδωμένο)


To 4 έχω και έχω φτιάξει custom ipsw εδω και κάποιο καιρό. Το τηλέφωνο είναι ξεκλείδωτο.. αυτό δεν μπορώ να καταλάβω (δεν κάθησα να διαβασω όλες τις σελίδες του οδηγού, το έκανα και δούλεψε), ότι αν κάνω restore στην 5.0.1 θα κλειδωθεί το τηλέφωνο...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες