Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Περιηγητής Onion: Κρυπτογραφημένη πλοήγηση στο iPhone


  • Please log in to reply
Θέμα χωρίς απαντήσεις

#1   thanasis

thanasis

    iPH Guru

  • 9,488 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 20/05/2012 - 19:30

Αναρτημένη εικόνα


Σε μια εποχή, που η ασφάλεια παίζει ουσιαστικό ρόλο, οι περιηγητές που χρησιμοποιούνται στα κινητά τηλέφωνα φαίνεται να υστερούν σε αυτόν τον τομέα. Υπάρχουν όμως μερικές επιλογές για ασφαλή πλοήγηση στα smartphone και μια από αυτές είναι η νέα εφαρμογή για iPhone, που ονομάζεται Onion Browser. Το Onion Browser συνδέεται στο δίκτυο Tor, για να κρυπτογραφήσει όλα τα δεδομένα σας.



Αναρτημένη εικόνα


Το δίκτυο Tor είναι στην ουσία μια σειρά από εικονικές διαδρομές, στις οποίες περνά μια σύνδεση πριν φτάσει στον τελικό «προορισμό» της. Ενώ η σύνδεση μέσω Tor καθυστερεί συγκριτικά με κάποια άλλη,που δεν χρησιμοποιεί τέτοια διαδρομή, δίνει τη δυνατότητα της υπό προυποθέσεις πλήρους ανωνυμίας και προστασίας της δραστηριότητάς σας στο διαδίκτυο.

Μια ιστοσελίδα, που επισκέπτεστε χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησης Onion, δεν θα μπορεί να καταγράψει την πραγματική σας διεύθυνση IP. Ο περιηγητής Onion επιτρέπει στους χρήστες να διαχειρίζονται τα cookies τοπικά, μπλοκάροντας το σύνολό τους ή ορισμένα από αυτά με μία μόνο κίνηση. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το νέο χαρακτηριστικό ταυτότητας του Onion, που «καθαρίζει» την μνήμη cache και δίνει άμεσα μια νέα διεύθυνση IP.


Τον συγκεκριμένο Browser θα τον βρείτε στο AppStore στην τιμή των 0,79€.

ezgif_com_crop_2.gif


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες