Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

[Solved]Αντιγραφή επαφών στην SIM


  • Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
3 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   kalamata6666

kalamata6666

    iPH newbie

  • 4 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 01/11/2009 - 22:43

Έχω ένα πρόβλημα με το iPhone (2G). Θέλω να μεταφέρω όσες επαφές έχω σε αυτό σε ένα Nokia 5530. Προφανώς από το iPhone στη SIM δεν μπορό να τα μεταφέρω έτσι απλά. Οπότε έψαξα στο Google για εφαρμογές που να κάνουν κάτι τέτοιο. Βρήκα μια ονόματι "iSIM" , την οποία λέει μπορώ να κατεβάσω εύκολα μέσω Installer. Εγώ όμως έχω Cydia στο δικό μου, και δεν έχει την εν λόγω εφαρμογή για κατέβασμα. Προσπάθησα να βάλω ενδεχόμενες πηγές στο Cydia, αλλά κάθε φορά μου έλεγε ότι δεν υποστιρίζει πηγές του Installer. Απ’ότι κατάλαβα, αυτές οι 2 είναι ανταγωνίστριες...

Τέλος πάντων, προσπάθησα να κατεβάσω το Installer. Όμως, δεν κατάφερα τίποτα. Ένα site έλεγε να κατεβάσω το WinSCP και Putty και με αυτά θα πιάσει. Αλλά ούτε login δεν μπόρεσα να κάνω, αφού μου ζητάει κάτι host names που δεν τα ξέρω και ούτε τα αναφέρουν.

Οπότε, η ερώτηση μου είναι αν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να αντιγράψω της επαφές του iPhone στο άλλο κινητό ή στη SIM. Ή, αν μπορεί να μου εξηγήσει κανείς αναλυτικά πως μπορώ να περάσω το Installer στο iPhone. Μιλάμε για 937 επαφές, οπότε καταλαβαίνετε ότι να τις ξαναγράφω μια προς μια είναι λίγο τραγικό στην περίπτωση αυτή.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   morpheusgr

morpheusgr

    iPH Honoured Member

  • 1.427 μηνύματα
  • Twitter:@morpheusgr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 01/11/2009 - 22:52

Ειναι πολυ απλη η διαδικασια, μιας και το iphone οπως και σχεδον ολα τα κινητα συνεργαζονται με το outlook, κανεις sync μια φορα το iphone σου με το pc μεσω του itunes, ετσι οι επαφες του αντιγραφονται στο outlook μετα με το pc suite της nokia κανεις sync τις επαφες απο το outlook στο 5530, το πολυ σε 10' εχεις τελειωσει, χωρις να μπλεκεις με καρτες sim οι οποιες δε χωρανε με τιποτα τοσες επαφες

Just like underwear, passwords should be changed often...


#3   WoodyAllen

WoodyAllen

    iPH Contributor

  • 1.116 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 02/11/2009 - 09:06

Επίσης αν δεν έχεις outlook και τα δύο κινητά μέσα από τα προγράμματα τους (itunes,pc suite) υποστηρίζουν το windows mail (το παλιό κλασσικό outlook express)
που είναι free μέσα από τη Live πλατφόρμα της MS

Αυτό ισχύει για όλα τα κινητά της αγοράς. Εν έτη 2009 είναι αναχρονισμός να εμπιστεύεσαι την SIm για να αποθηκεύεις τις επαφές σου. Άσε που σίγουρα θα έχεις πρόβλημα με τα ελληνικά λόγω encoding issues!!!

#4   kalamata6666

kalamata6666

    iPH newbie

  • 4 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 02/11/2009 - 11:12

Ευχαριστώ πολύ! Τα πέρασα όλα μέσω του Outlook Express, και όχι μόνο δεν πήρε πάνω από 5 λεπτά, αλλά δεν έλειπε και το παραμικρό! Thanks! :)




Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες