Πάνω κάτω στον μήνα υπολόγισε... Γνώμη μου να πάρεις αυτό... Έχει και το ακουστικό που θες κιόλας πάνω...αρα λες με αυτο να αργησει πολυ? ;/

εξαρτημα απο ebay
Δημοσίευση 28/05/2012 - 20:37
Ad
Δημοσίευση 28/05/2012 - 20:39
αρα δεν συμφερει γιατι το ακουστικο το χρειαζομαι ειναι και αυτο χαλασμενο...Δεν είναι όμως assebly και θα τον δυσκολέψει λίγο στην συναρμολόγηση... Μιλάω εκ πείρας σε αυτό... Επίσης δεν βλέπω κάπου το ακουστικό... Για τις 10 μέρες ισχύει περίπου...
Διάβασε λίγο τι έγγραψα παρακάτω και μετά αποφασίζεις...
Το ακουστικό δεν το έχει... το γράφει ξεκάθαρα στην περιγραφή...
μαλλον αυτο θα κανω τελικα ευχαριστω zarzonis και ολοι οι αλλοι που βοηθησατε τοσο αν βρειτε κατι καλυτερο στις επομενες 2 μερες στειλτε το να το δω!Πάνω κάτω στον μήνα υπολόγισε... Γνώμη μου να πάρεις αυτό... Έχει και το ακουστικό που θες κιόλας πάνω...
Δημοσίευση 28/05/2012 - 20:40
Άμα είναι και αυτό χαλασμένο μην το σκέφτεσαι καν, πάρε αυτό που σου είπα παραπάνω...αρα δεν συμφερει γιατι το ακουστικο το χρειαζομαι ειναι και αυτο χαλασμενο...
μαλλον αυτο θα κανω τελικα ευχαριστω zarzonis και ολοι οι αλλοι που βοηθησατε τοσο αν βρειτε κατι καλυτερο στις επομενες 2 μερες στειλτε το να το δω!
Τίποτα... Να'σαι καλά!
Τελευταία επεξεργασία από: zarzonis, 28/05/2012 - 20:40
Δημοσίευση 28/05/2012 - 20:41
Το βλέπεις στην φώτο όμως... Ότι είναι στην φώτο, αυτό θα σου στείλει... Το άλλο ούτε το γράφει, ούτε το δείχνει...Δε βλέπω να λέει για ακουστικό ρε guys διαβάζετε καλά;
Δημοσίευση 28/05/2012 - 20:44
Όχι απαραίτητα... Οι περιγραφές στο ebay πολλές φορές είναι λάθος ή ελλιπής σε τέτοια προϊόντα... Αν το βλέπεις στην φώτο είσαι οκ... Αν όμως ούτε το βλέπεις, ούτε το γράφει τότε δεν υπάρχει περίπτωση να το έχει... Το ακουστικό στο iPhone 3G,3GS πολλές φορές εξάλλου συμπεριλαμβάνεται στο assebly kit...Λέει κάτω τι περιλαμβάνει όμως και λέει lcd+digitizer.Αν είχε ακουστικό δεν θα το έλεγε πιστεύεις;
Τελευταία επεξεργασία από: zarzonis, 28/05/2012 - 20:45
Δημοσίευση 28/05/2012 - 20:54
εχει πολλα εξαρτηματα για το iPhone και αυτο που παρηγγειλα εκανε ακριβως 10 μερες απο την μερα αποστολης του για να ερθει στο γραμματοκιβωτιο μου, σχετικα γρηγορα σε σχεση με αλλες αγορες που εχω κανει απο Hong Kong.
Τελευταία επεξεργασία από: dj_akis, 28/05/2012 - 20:57
Δημοσίευση 29/05/2012 - 20:39
φιλε εγω πηρα απ αυτον τον χρηστη : http://stores.ebay.com/shopbest2u
εχει πολλα εξαρτηματα για το iPhone και αυτο που παρηγγειλα εκανε ακριβως 10 μερες απο την μερα αποστολης του για να ερθει στο γραμματοκιβωτιο μου, σχετικα γρηγορα σε σχεση με αλλες αγορες που εχω κανει απο Hong Kong.
Όχι απαραίτητα... Οι περιγραφές στο ebay πολλές φορές είναι λάθος ή ελλιπής σε τέτοια προϊόντα... Αν το βλέπεις στην φώτο είσαι οκ... Αν όμως ούτε το βλέπεις, ούτε το γράφει τότε δεν υπάρχει περίπτωση να το έχει... Το ακουστικό στο iPhone 3G,3GS πολλές φορές εξάλλου συμπεριλαμβάνεται στο assebly kit...
Λέει κάτω τι περιλαμβάνει όμως και λέει lcd+digitizer.Αν είχε ακουστικό δεν θα το έλεγε πιστεύεις;
Μην αποφασίζεις βάσει του ακουστικού το ακουστικό κάνει 3-4$ το παίρνεις και ξεχωριστά.
α ετσι αλλαζει εχεις δικιο
Από Ασία δύο φορές που έχω πάρει η μία ήταν κοντά στο μήνα και η άλλη ενάμιση, με ΕΛΤΑ
λοιπον παιδια αποφασισα να το παρω απο Αγγλια εφοσον τι να δωσω 26 τι 33 το ιδιο ειναι αν ερθει πιο γρηγορα...http://viewitem.eim....1065396959/item
αυτο εδω κομπλε δεν ειναι για 3g ασπρο οπως θελω κλπ? κουτι θα ερθει σε κανα 7ημερο θα ειναι εδω...
Δημοσίευση 29/05/2012 - 22:52
Δημοσίευση 29/05/2012 - 23:39
Και σε εμένα το ίδιο... Ανάλογα πως θα σου κάτσει... Το κανονικό πάντως είναι 7-10 μέρες...καλα μην τρελλαινεσαι...Εχω παρει κι εγω απο αγγλια κι ενανε 3 εβδομαδες να φτασει...
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 33
0 μέλη, 33 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες