Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Vodafone app ΑΠΑΤΗ?


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
79 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#46   xuser

xuser

    iPH Enthousiast

  • 569 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 14/06/2012 - 09:04

Γίνονται εργασίες στο δίκτυό τους ανα διαστήματα-μέρες και έτσι πότε δουλεύει το app και πότε όχι.

Banner Ad (απενεργοποιείται όταν συνδεθείτε)

Banner Ad (απενεργοποιείται όταν συνδεθείτε)

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#47   Gavros7

Gavros7

    iPH Enthousiast

  • 472 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 14/06/2012 - 09:11

Εμενα δουλευει αψογα και μαλιστα τη χρησιμοποιω συνεχεια.Δουλευει με πολυ ακριβεια και στο υπολοιπο δεδομενων και στο χρονο ομιλιας.

#48   juliamed

juliamed

    iPH newbie

  • 20 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina +4G

Δημοσίευση 14/06/2012 - 09:32

και εμένα μου δουλευει κανονικά. και σε wifi και σε 3g. και ειναι και πολύ βολική.

Πρόγραμμα unlimited και οχι επαγγελματικό.

#49   veros3

veros3

    iPH newbie

  • 13 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 14/06/2012 - 20:07

δεν δουλευει σχεδον ποτε μεγαλη μουφα

#50   vladi

vladi

    iPH newbie

  • 35 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 15/06/2012 - 12:24

Εμένα μου δουλεύει μια χαρά

#51   john84

john84

    iPH newbie

  • 68 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 15/06/2012 - 21:36

Εμενα μου λειτουργει κανονικα. Οταν εκαναν την αναβαθμηση του των accounts για να βαλουν τις μπαρες του Κιτσου δεν μπορουσα να κανω login και μετα για καποιες μερες δεν μπορουσα να δω τις συνδεσεις μου αλλα πηρα στην voda και το ελυσαν, Απο τοτε κανενα προβλημα.

#52   decadence

decadence

    iPH newbie

  • 51 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5S

Δημοσίευση 15/06/2012 - 22:46

Και εμενα μου παιζει μια χαρα και σε επαγγελματικο και σε ιδιωτικο απλα δε δουλευει με wifi.Θελει data 3g η gprs απλα πατηστε το "Χρηση" δε χρειαζονται κωδικοι.

#53   agnostos13

agnostos13

    iPH Contributor

  • 1022 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 16/06/2012 - 10:37

Αληθεια, τι γινεται με αυτο το app...? μια μου βγαζει τη χρηση χωρις εγγραφη στο myaccount μια ζηταει λογαριασμο... Θα μας τρελανουν?? :S
• iPhone 4S: 7.1.2 • iPad Air 2: 10.1 •

#54   john84

john84

    iPH newbie

  • 68 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 16/06/2012 - 11:04

Αυτο μου το κανει και εμενα ... :P

#55   fuku

fuku

    iPH newbie

  • 10 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 17/06/2012 - 02:02

Εμένα πάλι δεν....

#56   marikat

marikat

    iPH Enthousiast

  • 399 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 3GS

Δημοσίευση 17/06/2012 - 02:10

Και σε εμενα δουλευει κανονικα..ποτε δεν ειχα θεμα!απλα οταν μπαινεις με wifi σου ζηταει username & password...

#57   montas

montas

    iPH newbie

  • 10 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5S

Δημοσίευση 20/06/2012 - 11:18

To app λειτουργεί και σε μένα κανονικά...απλά είναι γεγονός ότι οι servers τους δεν είναι οι πιο γρήγοροι του κόσμου, συν ότι αρκετά συχνά (και απροειδοποίητα) κάνουν εργασίες συντήρησης.

#58   stevobmw

stevobmw

    iPH Hero

  • 5082 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 20/06/2012 - 11:34

και εμενα δουλευει απο την πρωτη μερα και ειναι μια χαρα.
iPhoneHellas Quality Test Labs (IHQTL)

#59   zapco

zapco

    iPH newbie

  • 66 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 20/06/2012 - 12:31

Δεν πρόκειται να σας δουλέψει αν έχετε ανοιχτό το WiFi..μόνο με 3g

#60   xuser

xuser

    iPH Enthousiast

  • 569 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 20/06/2012 - 12:33

Δεν πρόκειται να σας δουλέψει αν έχετε ανοιχτό το WiFi..μόνο με 3g


Συνδέεται και με Wi-Fi




Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες