Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Νέα τεχνολογία της Apple για την προστασία των προσωπικών δεδομένων


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Θέμα χωρίς απαντήσεις

#1   Yannis

Yannis

    Rebuilding

  • 2.681 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:GC

Δημοσίευση 20/06/2012 - 09:46

Η συζήτηση για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών στο Διαδίκτυο είναι πολύ μεγάλη και απασχολεί αρκετά τακτικά τόσο τους χρήστες, όσο και τις αρμόδιες υπηρεσίες που ελέγχουν τα μεγάλα κοινωνικά δίκτυα, τις εταιρίες τηλεφωνίας και γενικότερα οποιονδήποτε συλλέγει προσωπικές πληροφορίες. Δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς την τεράστια αξία που έχουν αυτές οι πληροφορίες, καθώς πωλούνται σε διαφημιστικές εταιρίες με στόχο την στοχευμένη και επιθετική διαφήμιση.

Αναρτημένη εικόνα


Επομένως, αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον το γεγονός ότι η Apple κατέθεσε και κατοχύρωσε μια ιδιαίτερη πατέντα στο αρμόδιο γραφείο των ΗΠΑ (US Patent and Trademark Office) σχετικά με μια μέθοδο που θα βοηθήσει τους χρήστες να κρύβουν τα προσωπικά δεδομένα τους από τα αυτόματα προγράμματα που ελέγχουν κάθε τους κίνηση στο Διαδίκτυο.

Αναρτημένη εικόνα


Όπως μπορείτε να δείτε και στο διάγραμμα, η νέα τεχνολογία της Apple δημιουργεί έναν κλώνο στο Διαδίκτυο, οι ενέργειες του οποίου ξεγελούν τους “ανιχνευτές” και διαστρεβλώνουν τις πραγματικές πληροφορίες για τον χρήστη. Το ενδιαφέρον είναι ότι ο κλώνος δημιουργείται με βάση τα πραγματικά ενδιαφέροντα του χρήστη, έτσι ώστε να γίνεται ακόμα πιο εύκολα πιστευτός από τα προγράμματα παρακολούθησης.

Πηγή: Macuser.gr

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες