Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Anexartitoi Ellines iPhone/iPad


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Θέμα χωρίς απαντήσεις

#1   Alex0077

Alex0077

    iPH Master

  • 5.732 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:ALEX0077

Δημοσίευση 22/06/2012 - 03:57

Την εφαρμογή την έβαλα για να δείτε μόνο την τεχνολογία (Augmented Reality) που χρησιμοποιείται άσχετα με τα πολιτικά που προσωπικά μου φάνηκε εντυπωσιακή

Αναρτημένη εικόνα

Η εφαρμογή "Anexartitoi Ellines" είναι μια εφαρμογή επαύξησης πραγματικότητας (Augmented Reality) για το κίνημα Ανεξάρτητοι Έλληνες, βασισμένη στην τεχνολογία της Aurasma.
Όπου και εάν δείτε το λογότυπο ή κάποια καταχώρηση των Ανεξάρτητων Ελλήνων, είτε σε έντυπο, είτε σε αφίσα, κοιτάξτε τα μέσα από την εφαρμογή και θα..
προβληθούν μηνύματα του κινήματος με βίντεο ή 3D γραφικά!

Η εφαρμογή χρησιμοποιεί τεχνολογία οπτικής αναγνώρισης επιτρέποντας την ένθεση βίντεο και γραφικών τριών διαστάσεων πάνω στην καταχώρηση, όπου και εάν αυτή είναι τυπωμένη!
Επίσης κατά την διάρκεια της προβολής του περιεχομένου, μπορείτε με διπλό άγγιγμα πάνω σε αυτό, να το μεταφέρετε σε όλη την οθόνη της συσκευής σας, ενώ με μονό άγγιγμα, να μεταφερθείτε στην ιστοσελίδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Επειδή η εφαρμογή χρησιμοποιεί την σύνδεση με το internet προκειμένου να προβάλλει το περιεχόμενο, συνίσταται η χρήση wifi προκειμένου να μην υπάρχουν χρεώσεις data, εκτός και εάν διαθέτετε προπληρωμένο πρόγραμμα δεδομένων.

Μπορείτε να την κατεβάσετε δωρεάν από το appstore http://itunes.apple....d533225359?mt=8 Είναι για iPhone και ipad universal

Τελευταία επεξεργασία από: Alex0077, 22/06/2012 - 04:02


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες